Laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet

Een website met veel afbeeldingen laadt mogelijk langzamer. Je krijgt dan te maken met Laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet. Wat is Laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet en op welke manier los je dit op? We leggen het op deze pagina aan je uit.

Wat is Laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet?

Laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet is wanneer je meerdere afbeeldingen op een pagina hebt staan, maar slechts een van deze afbeeldingen komt meteen in beeld als de pagina laadt. Je krijgt de pagina pas te zien als alle andere afbeelding ook geladen zijn. 

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Afbeeldingen sneller laden met lazy loading

Er is een handige oplossing voor Laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet: het principe lazy loading. Hierbij laadt een afbeelding pas op het moment dat deze bijna in beeld is. De eerste weergave is dan ook veel sneller. Deze lazy loading staat bij onder andere Wix en WordPress al standaard aan.

De aanbeveling over het laden van afbeeldingen krijg je met het gebruik van Google pageSpeed Insights.

Laad afbeeldingen niet _ Begrippenlisjt

De impact van Laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet op de SEO

Laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet heeft in zekere zin wel  impact op de SEO van een website of pagina. Het niet laden van afbeeldingen kost veel tijd; dit is niet aangenaam voor de bezoeker van een website. Daarnaast heeft dit ook impact op de zoekmachine optimalisatie, omdat deze de gebruikservaring op een website en de snelheid van een website steeds vaker meeneemt in de beoordeling van een site. Het heeft daarmee ook invloed op de ranking in de zoekresultaten.

Ons advies

We raden aan om een oplossing te zoeken voor het probleem Laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet. Dit is onder andere mogelijk met lazy loading. Het gebruik van Google pageSpeed Insights is daarnaast ook een slimme manier om meer inzicht te krijgen in de content van je webpagina. Een goede analyse stelt je in staat om de nodige aanpassingen door te voeren.

Laatst geupdate op 15 september 2021

Veelgestelde vragen

Wat betekent "Laad Afbeeldingen Die Niet In Beeld Zijn Nog Niet"?

“Laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet” is een aanbeveling die je krijgt van Google PageSpeed Insights, als je meerdere afbeeldingen op jouw webpagina hebt, die niet allemaal direct in beeld komen als de webpagina wordt geladen. De bezoeker krijgt de volledige pagina pas te zien als alle afbeeldingen zijn geladen. Het lazy loading principe, waarbij een afbeelding pas wordt geladen als deze bijna in beeld is, voorkomt dit probleem. Een CMS als Wordpress, maakt hier standaard al gebruik van.

Wat is de impact van "Laad Afbeeldingen Die Niet In Beeld Zijn Nog Niet op SEO"?

“Laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet” heeft wel enige impact op SEO. Het kost namelijk tijd en verminderd de gebruikerservaring. Dit kan zorgen voor een lagere ranking in de zoekresultaten.

Voor wie hebben wij dit artikel over laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet geschreven?

Het artikel over laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet?

Wij schrijven over begrippen als laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet.

Het voorbeeld dat wij geven van laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over laad afbeeldingen die niet in beeld zijn nog niet van pas.

Freelance SEO specialist

Geschreven door Ralf van Veen.
SEO-specialist en eigenaar van een SEO-bureau.

Over mij

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z