SEO Specialist MKB

5 jaar ervaring

Met meer dan 5 jaar ervaring binnen SEO tackle ik ieder SEO-gerelateerd vraagstuk efficiënt.

Transparante & duurzame werkwijze

Per fase leg ik uit waar ik aan werk en waarom ik dit doe. Mijn duurzame werkwijze zorgt voor een langdurig resultaat.

Geen vast contract

Ik werk als SEO specialist zonder vast contract. Ik bewijs mijn waarde iedere maand opnieuw.

SEO specialist MKB

Ben je werkzaam voor een MKB en op zoek naar een ervaren SEO specialist? Ik help je graag verder bij je doelstellingen in de zoekmachines. Ik werk als ervaren freelance SEO specialist op een duurzame en transparante manier waardoor ik voor mijn klanten langdurig resultaat behaal. Ik ben al meer dan 5 jaar actief in het vakgebied SEO waardoor ik alle facetten van dit vakgebied kan aanbieden. Van de technische SEO tot grootschalige off-page SEO trajecten. Projecten variëren veel. De nuances zitten vaak in de grootte van het bedrijf, duratie van het traject en de rol die ik hierin krijg. Mijn rol kan variëren van het oppakken van het gehele traject tot het uitvoeren van een klein technisch aspect.

Meer over mij kun je hier vinden.

Ik bied alle onderdelen van SEO aan. Hieronder kun je deze onderdelen vinden.

SEO-content

Op het gebied van SEO content bied ik ieder onderdeel aan. De strategische kant bedien ik door een gericht zoekwoordonderzoek uit te voeren. Op basis van dit zoekwoordonderzoek stel ik een websitestructuur op dat toegankelijk is voor Google en de bezoeker. Ik help ook met de invulling van de landingspagina’s. Hiervoor stel ik relevante SEO content op.
Belangrijk bij het produceren van SEO-content is dat de juiste content op de juiste plek van de website staat. Deze SEO-content is immers wat uiteindelijk vindbaar wordt in de zoekmachines en waarnaar wordt gezocht.

Een correcte websitestructuur maakt dat de SEO kracht door heel de website wordt doorgegeven. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de Googlebot ook gemakkelijk door de gehele website kan crawlen (en deze kan renderen/indexeren).

Technische SEO

De technische SEO is een onderdeel van de SEO dat door de meeste als het moeilijkst wordt ervaren. Het is belangrijk dat je technische kennis van zaken hebt om dit in zijn geheel te kunnen uitvoeren.
Technische SEO beslaat veel verschillende onderdelen. Veel van deze onderdelen hebben raakvlakken met de gebruikersvriendelijkheid van de website.
Voorbeelden hiervan zijn website snelheid, mobiele vriendelijkheid en de manier waarop de Googlebot de website leest.
Kan de Googlebot de verschillende pagina’s op de website op dezelfde manier lezen als de gebruiker? Dit is van vitaal belang voor een gezonde aanwezigheid in de zoekmachines.

Verhogen van de autoriteit

De off-page signalen zijn uiteindelijk de drijfveer achter de rankings binnen de zoekmachines. Het is belangrijk om in eerste instantie een goede basis te hebben staan. Deze basis wordt gedeeltelijk gevormd door de technische SEO en correcte SEO-content.

Door deze basis te combineren met een white hat off-page SEO traject wordt er een 1 + 1 = 3 effect gecreëerd.

Off-page SEO bestaat grotendeels uit link building. Link building is het proces van het verkrijgen van backlinks van andere websites naar jouw website. Hierdoor wordt de autoriteit, naamsbekendheid en uiteindelijk de vindbaarheid verbeterd. Het is hier van belang om backlinks van relevante websites te krijgen die in dezelfde branche actief zijn.

Een greep uit mijn portfolio als SEO specialist

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Wie ben ik?

Ik ben een allround freelance SEO specialist werkzaam voor klanten van allerlei formaten uit verschillende branches. Ik richt mij op alle facetten van zoekmachine optimalisatie waaronder technische SEO, SEO content en linkbuilding.

PortfolioOver mijTarieven

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Mijn tarief als SEO specialist MKB

Als SEO specialist MKB werk ik met een vast uurtarief van € 75,- excl. BTW. Tijdens mijn werkzaamheden als SEO specialist MKB neem ik vaak geen onaangekondigde belletjes aan. Hierdoor kan ik, wanneer een klant een uur werk van mij afneemt, daadwerkelijk een uur geconcentreerd werk leveren.

Ik maak tijdens mijn werkdagen vaste plekken vrij om belletjes en mails te beantwoorden. Dit is tevens een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden doordat ik als consultant bij vraagstukken adequaat moet reageren om dit tot een goed einde te leiden.


Voor wie is een SEO specalist MKB
Ik ben als SEO specialist MKB gespecialiseerd in het verder helpen van bedrijven binnen het segment MKB. Bedrijven binnen het segment MKB of MKB+ zijn bij mij aan het juiste adres om op een veilige en transparante manier hogerop te komen in Google, Bing en Yahoo.

Als SEO specialist MKB ben ik werkzaam voor verschillende bedrijven in het segment MKB. Deze bedrijven variëren wat betreft de regio en branche waarin ze actief zijn. Deze bedrijf kunnen landelijk opererend zijn of juist lokaal. Wanneer je werkzaam bent in het MKB en de SEO wilt uitbesteden dan help ik je hier graag bij!

Ik kan bij ieder onderdeel van SEO te hulp schieten. Van het leggen van een stevige fundering voor de toekomstige vindbaarheid van het bedrijf of het maken van een SEO strategie en deze uit te voeren. Ik help graag bij verschillende projecten en kan hier tevens verschillende rollen op me nemen.

De snelste manier tot een offerte is een contactformulier in te vullen met de casus of het vraagstuk. Wanneer ik vragen heb reageer ik hier binnen één werkdag op. Wanneer ik geen vragen heb ontvang je binnen twee werkdagen een gerichte prijsopgave van de werkzaamheden.

SEO Specialist MKB en Ralf
Wil je aan de slag met een SEO specialist (MKB)? Ik help je graag bij je vraagstuk. Met mijn werkwijze kunnen we samen het maximale uit de vindbaarheid van jouw MKB bedrijf halen. Ik vind het belangrijk om goed in contact te blijven, dus als je iets wil weten of vragen hebt kun je mij altijd mailen. Mijn mail beantwoord ik elke dag.

Door de SEO-werkzaamheden uit handen te geven kun jij weer doen wat je het liefste doet binnen je bedrijf. Ik ben doordeweeks goed telefonisch bereikbaar. Voor al mijn klanten sta ik 5 dagen per week klaar om de SEO-gerelateerde vragen te beantwoorden.

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Waarom een SEO specialist MKB?

Een SEO-specialist MKB is nodig om de bezoekers naar jouw website te krijgen. Anders is je mooie website voor niks! Er zijn veel voordelen. Ik heb de belangrijkste op een rijtje gezet:

Geen kosten per klik

In tegenstelling tot Google Ads brengen organische bezoekers geen kosten per klik met zich mee. Google Ads wordt steeds duurder waardoor hierin investeren vaak geen positieve ROI genereert.

Omnichannel

Veel bedrijven werken met een omnichannel marketingstrategie waarbij meerdere marketingkanalen worden ingezet. Deze kanelen dienen elkaar te complimenteren. SEO is bij uitstek geschikt om als fundering hiervan te fungeren.

Meetbaar

SEO is goed meetbaar. Ik werk als SEO specialist MKB met verschillende programma’s om de werkzaamheden en de resultaten in de gaten te houden. Zo kunnen we snel reageren op alles wat er tijdens het traject zich voordoet.

Relevante bezoekers

SEO als marketingkanaal brengt vaak de meest relevante bezoekers voor een bedrijf met zich mee. Deze bezoekers zijn relevant doordat ze al een mate van interesse hebben getoond in de zoekmachines.

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Aan de slag met SEO specialist MKB

Bovenstaande punten maken het, met name voor bedrijven in het segment MKB, erg aantrekkelijk om aan de slag te gaan met SEO. Als SEO specialist MKB weet ik als geen ander hoeveel profijt eruit kan worden gehaald om met een duurzaam SEO traject aan de slag te gaan.

SEO is een marketingkanaal dat niet alleen de conversie van een website verbeterd. Het zorgt tevens voor een hogere gebruikersvriendelijkheid en naamsbekendheid waardoor een bedrijf hier langdurig profijt van kan hebben. dit leidt uiteindelijk tot een situatie waarin de continuïteit van een bedrijf kan worden gegarandeerd. 


Nu is het tijd om aan de slag te gaan met SEO MKB. We beginnen bij de eerste fase; contact. We bespreken details over je bedrijf wat de marketing en website betreft. Wat deed het goed in het verleden? Wat deed het minder goed? Welke internetstrategieën worden er gebruikt en wat is de staat van de website?

Door dit te bespreken kan ik een helder plan opstellen en kunnen we samen zorgen voor optimale zoekresultaten. Graag mailen op ralf@ralfvanveen.com en bellen kan op +31 6 23 96 99 57.

Waar let je op bij het inhuren van een SEO specialist (MKB)?

Google heeft een video gemaakt over het inhuren van een SEO specialist. De markt van de zoekmachine optimalisatie is ondoorzichtig en er zitten veel “rotte appels” tussen. Dit maakt dat het erg lastig is voor bedrijven om een gedegen SEO specialist te vinden.

deze video neemt je mee in de manier waarop Google een SEO specialist uitzoekt. Daarnaast geven ze tips waaraan je een kwalitatief hoogwaardige SEO’er kunt herkennen.

Contact