SEO-abonnement voor een duurzaam resultaat

Ben je klaar om je website naar een hoger niveau te tillen? Een SEO-abonnement kan precies zijn wat je nodig hebt. Hier worden de belangrijkste aspecten van SEO-abonnementen verkend, van de specifieke taken die een SEO-specialist uitvoert tot de factoren die een succesvolle samenwerking bevorderen.

Welke werkzaamheden zitten doorgaans in een SEO-abonnement?

Bekijk voor mijn volledige stappenplan dit artikel. Een globaal overzicht van mijn stappen binnen een SEO-abonnement vind je onderstaand

StapFasePrioriteit
zoekwoordonderzoek;
contentstrategie (op basis van het zoekwoordonderzoek);
technische website analyse;
technische SEO-strategie (op basis van de analyse).
Maand 1Hoog
content ontwikkelen;
kwalitatieve linkbuilding;
technische SEO (maandelijks werken we een aantal zaken uit).
MaandelijksHoog
Maandelijks SEO abonnement.

Al deze onderdelen zijn onder te verdelen in honderden facetten binnen SEO, maar op hoofdlijnen is dit wel wat er binnen een abonnement kan worden verwacht.

Door een globale strategie op te stellen is het mogelijk om onvoorziene situaties goed in te regelen. Bij alle werkzaamheden die ik uitvoer binnen het abonnement staat de kwaliteit hiervan centraal. Dit geldt voor de techniek, linkbuilding én content. (1)

Houd er rekening mee dat dit algemene taken zijn die doorgaans in een SEO-abonnement zijn opgenomen. Ik maak graag een offerte op maat.

De prijzen van mijn SEO-abonnementen

Voor ieder traject stel ik graag een maatwerk strategie op. De prijzen van mijn SEO-abonnement beginnen vanaf € 1500,-. Mijn uurtarief is € 75,-.

SEO-abonnement bij de #1 SEO-specialist?

Ik sta organisch nummer één voor het belangrijkste (en lastigste) zoekwoord binnen de SEO-markt. Met een SEO-abonnement bij mij, kunnen we samen hetzelfde bereiken voor jouw organisatie. Neem hiervoor contact op via de contactpagina.

SEO-abonnement in vogelvlucht

Geen tijd voor een artikel over SEO-abonnementen? Geen probleem. Bekijk onderstaande video voor een samenvatting.

Dit vind ik belangrijk bij een samenwerking

PrioriteitAspectReden
100TransparantieEen SEO-bureau moet volledige transparantie bieden over hun strategieën, technieken en resultaten. SEO is een langdurig proces en je moet erop kunnen vertrouwen dat het bureau ethische praktijken hanteert en je regelmatig op de hoogte houdt van de voortgang.
90CommunicatieGoede communicatie is essentieel voor een succesvolle samenwerking. Het bureau moet bereikbaar en responsief zijn, en je moet comfortabel zijn met hun communicatiestijl.
100Expertise en ervaringHet bureau moet aantoonbare expertise en ervaring hebben in SEO. Dit zorgt ervoor dat ze op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en best practices in de industrie.
100ResultaatgerichtHet bureau moet gericht zijn op het behalen van meetbare resultaten, zoals verbeterde rankings, verhoogd organisch verkeer, en uiteindelijk meer leads of verkopen.
90Aangepaste strategieënElke website en bedrijf is uniek, dus het bureau moet in staat zijn om aangepaste SEO-strategieën te ontwikkelen die passen bij jouw specifieke behoeften en doelen.
90Prijs en flexibiliteit van het abonnementDe prijs van het SEO-abonnement moet passen bij je budget, en het abonnement moet de flexibiliteit bieden om te schalen op basis van je behoeften.
100Regelmatige rapportageHet is belangrijk dat het bureau regelmatig gedetailleerde rapporten levert over de voortgang van de SEO-campagne. Dit helpt bij het monitoren van de effectiviteit van de campagne en het maken van aanpassingen indien nodig.
Inhoud van een SEO abonnement.

Houd er rekening mee dat de prioriteiten enigszins kunnen variëren afhankelijk van je specifieke behoeften en situatie. Het is belangrijk om een SEO-bureau te kiezen dat past bij jouw zakelijke doelstellingen en waar je je comfortabel bij voelt om mee samen te werken.

Artikelen die gerelateerd zijn aan SEO-abonnement

  • Mijn SEO-werkwijze: meer over de manier waarop ik aan de slag ga tijdens een SEO-traject.
  • SEO-campagne: meer over hoe een SEO-campagne wordt uitgevoerd (van A tot Z).
  • SEO-strategie opstellen: hoe stel ik een SEO-strategie op voor mijn klanten en wat komt daarbij kijken?
  • SEO uitbesteden: waar ga ik mee aan de slag wanneer je je volledige SEO door mij laat doen?
  • SEO-pakketten: lees hier meer over de mogelijkheden van mijn SEO-paketten.

SEO-abonnement bij de #1 SEO-specialist?

Ik sta organisch nummer één voor het belangrijkste (en lastigste) zoekwoord binnen de SEO-markt. Met een SEO-abonnement bij mij, kunnen we samen hetzelfde bereiken voor jouw organisatie. Neem hiervoor contact op via de contactpagina.

De doelen van mijn SEO-abonnement

Bij al mijn SEO-abonnementen zijn er een aantal doelen die centraal staan. Voor ieder abonnement ga ik met mijn opdrachtgever in gesprek over welke doelstelling we centraal stellen.

  1. het organisch verkeer verhogen;
  2. conversies uit SEO verbeteren;
  3. de kwaliteit verhogen van de conversies uit SEO;
  4. klantretentie door middel van SEO;
  5. de waarde van het SEO-verkeer verhogen.

Met een SEO-abonnement streef ik er altijd samen met de opdrachtgever naar om het belangrijkste doel van een website vaker te bereiken.

SEO-abonnement bij de #1 SEO-specialist?

Ik sta organisch nummer één voor het belangrijkste (en lastigste) zoekwoord binnen de SEO-markt. Met een SEO-abonnement bij mij, kunnen we samen hetzelfde bereiken voor jouw organisatie. Neem hiervoor contact op via de contactpagina.

Senior SEO-specialist

Ralf van Veen

Senior SEO-specialist
Five stars
Ik krijg een 5.0 op Google uit 75 beoordelingen

Ik werk sinds 10 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven (in Nederland en het buitenland) die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op 11 januari 2024. De laatste update van dit artikel vond plaats op 31 mei 2024. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen. Leer meer over de totstandkoming van mijn artikelen in mijn redactionele richtlijnen.