Meer over mij

In 2013 begon mijn carrière binnen SEO. Na een tijd bij grote agencies te hebben gewerkt als SEO-specialist startte ik, 7 jaar geleden, als SEO freelancer. 

In deze periode heb ik mijn passie voor SEO mogen inzetten voor meer dan 100 organisaties waaronder Ista, Appelsientje, Make-A-Wish en Sendcloud. Kortom, organisaties met een marketingteam vanaf 1 tot 20 medewerkers die gek zijn op groei en SEO als hét kanaal hiervoor zien.

Ik word er gelukkig van als alles bij elkaar komt. Met een SEO-strategie die niet alleen het aantal bezoekers verhoogt, maar ook nog eens de juiste bezoekers aantrekt. Waarbij niet alleen de posities in Google verbeteren, maar we ook nog de juiste conversies genereren.

Vanwege mijn jarenlange specialisatie bied ik alles binnen SEO aan. Van volledige trajecten tot het opstellen van de strategie. Internationaal of voor Nederlandse bedrijven. Ik word graag uitgedaagd.

Met 11 jaar gespecialiseerde ervaring in SEO ontzorg ik de marketing manager en CMO met een resultaatgerichte en transparante werkwijze. Hierbij staan langdurig resultaat en laagdrempelige communicatie centraal.

Herkenbare uitdagingen

Herken jij je met jouw organisatie in een van de volgende uitdagingen? Laat het gerust weten op mijn contactpagina, ik denk graag mee.

  • Een deel van het marketingbudget gaat naar Google Ads, nu willen we met SEO onze uitgaven duurzamer maken (en minder afhankelijk van Google Ads worden).
  • Onze organisatie werkt(e) samen met een SEO-partij en dit is/was niet naar wens (dit kan vanwege resultaat of communicatie zijn).
  • Onze organisatie komt vanwege een gebrek aan tijd en/of kennis niet toe aan een volledig geoptimaliseerd SEO-traject.

Mijn visie rondom zoekmachine optimalisatie

Ik maak websites op de eerste plaats bruikbaar voor bezoekers, niet voor Google. Als SEO-specialist geloof ik in toegankelijkheid en duurzaamheid. Om dit te bewerkstelligen werk ik met vooraanstaande software. Hiermee breng ik de website, markt en concurrenten in kaart.

Concreet mondt dit uit in snelle, gebruikersvriendelijke en goed vindbare websites. Deze websites voldoen tevens aan een hoge privacy- en security standaard (waar Google veel waarde aan hecht).

Ik versnel de website voor het verhogen van de conversie, niet alleen voor de zoekmachines. Het linkbuilding uitbesteden draait om het verhogen van de naamsbekendheid en verloopt volgens de richtlijnen van Google.

Onderling verband?

Zijn deze onderdelen allen even belangrijk? Dit verschilt per bedrijf. Technische SEO is voorwaardelijk, SEO-content bepaalt de richting en linkbuilding is de symbolische drijfveer.
De samenhang van de componenten binnen de holistische SEO-strategie is het geheim van iedere SEO-specialist. Deze samenhang wordt bepaald per traject bepaald aan de hand van de concurrentie, doelstelling van het bedrijf en het marktpotentieel.

Met een solide strategie als uitgangspunt kan een bedrijf duurzaam succesvol zijn binnen Google. Daarbij komt ieder component van SEO tot zijn recht.