SEO tools

Ik ontwikkel regelmatig SEO tools die ik zelf inzet voor mijn klanten. Hieronder vind je een greep uit mijn favoriete tools. Gebruik ze gerust om efficiënt aan je eigen SEO te werken.

FAQ structured data generator

CSS verkleinen

Tekens tellen

Zoekwoorden combineren

IP checker

Interne links checker

Bulk prefix suffix toevoegen

Zoekresultaat preview

Organization structured data generator

Zoekwoorddichtheid tellen

Senior SEO-specialist

Ralf van Veen

Senior SEO-specialist
Five stars
Ik krijg een 5.0 op Google uit 75 beoordelingen

Ik werk sinds 10 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven (in Nederland en het buitenland) die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op 14 november 2023. De laatste update van dit artikel vond plaats op 14 november 2023. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen. Leer meer over de totstandkoming van mijn artikelen in mijn redactionele richtlijnen.