Hoog in Google

Hoog in Google

Hoog in Google

Hoog in de zoekresultaten van Google komen is lastig. Er spelen verschillende factoren mee die voor een hogere plek in de zoekmachine zorgen. Bij SEO (search engine optimization) is dit het hoofddoel. Ik leg je uit wat dit precies inhoudt. 

Hoog in Google
Hoog in Google

Zo kom je hoog in google

Bij SEO, search engine optimization, is het doel dat een landingspagina of website hoger komt te staan in de zoekresultaten van Google (of een andere zoekmachine). Dit doet een SEO specialist door structureel verschillende optimalisaties aan en rondom de website of landingspagina uit te voeren. Deze optimalisaties worden op drie vlakken uitgevoerd: content, techniek en linkbuilding. Zo worden er bijvoorbeeld wekelijks blogs geschreven voor op een landingspagina, de snelheid van een website verbeterd of artikelen bij andere sites uitgezet. Door deze optimalisaties structureel uit te voeren, zal de website of landingspagina’s hoger in de zoekresultaten van Google komen. 

SEO is dus een duurzame manier van online marketing. Het zorgt ervoor dat je hoger in de zoekresultaten van Google komt, zonder hiervoor betaalde advertenties aan te laten staan. Dit noemen we organische zoekresultaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *