Mijn klanten over mijn dienstverlening

Ik werk samen met organisaties aan een verbeterde vindbaarheid in de zoekmachines. Hier vind je een greep uit de referenties die ik kreeg voor deze samenwerkingen.

Iris Dings
Marketing manager bij Sendcloud
Star Star Star Star Star

Ralf heeft Sendcloud geholpen met de SEO optimalisatie van onze website. Daaronder vielen 6 internationale domeinen, welke hij stuk voor stuk heeft geanalyseerd en aanbevelingen heeft gedaan voor verbeteringen. Ralf reageert snel en is bovendien een goede sparringpartner. Hij deelt zijn kennis, waardoor het hele team er slimmer van wordt. Mede dankzij de hulp van Ralf hebben wij onze traffic vanuit SEO met 32% weten te verhogen. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Logo Google
Bas Grund
Digital marketing manager bij Sapje
Star Star Star Star Star

Ik wil graag mijn oprechte dankbaarheid delen voor de buitengewone ondersteuning die jij hebt geboden aan Sapje. Jouw expertise en toewijding hebben een aanzienlijke impact gehad op onze online aanwezigheid, en we zijn zeer tevreden met de behaalde resultaten.

Jouw inzicht in e-commerce SEO heeft onze webshop naar nieuwe hoogten gebracht. We hebben niet alleen een merkbare stijging gezien in organisch verkeer, maar ook een verbetering van de kwaliteit van onze online leads. Jouw aanpak is resultaatgericht en afgestemd op de specifieke uitdagingen van ons e-commerce bedrijf, wat voor ons van onschatbare waarde is geweest.

Wat ons ook opviel, was jouw vermogen om complexe SEO-concepten op een begrijpelijke manier uit te leggen. Dit heeft ons geholpen om niet alleen de verbeteringen op te merken, maar ook om de impact ervan op onze algehele bedrijfsprestaties te begrijpen.

Kortom, de samenwerking met jou is een waardevolle investering gebleken!

Logo Google
Anouk Mulder
Marketing manager bij Hoffelijk
Star Star Star Star Star

Ralf maakt waar wat hij zegt, hij is écht een allround SEO-expert. De afgelopen maanden heeft hij ons bij een van onze bedrijfstakken begeleid op het gebied van technische SEO, SEO-content en linkbuilding. Hierbij heeft hij niet alleen waardevolle adviezen gegeven, maar ook diverse websiteteksten opgeleverd. Op alle vlakken merken wij nu al resultaat; we krijgen betrouwbare data binnen, onze zichtbaarheid is aanzienlijk verbeterd, we hebben betere websiteteksten en krijgen als kers op de taart nu al meer bestellingen binnen. Dit maakt dat wij vol vertrouwen de samenwerking met Ralf verlengen en daarnaast met de volgende bedrijfstak aan de slag gaan!

Met Ralf doe je echt een investering in de toekomt van je bedrijf. Hij toont veel initiatief en weet zich goed te verplaatsen in wat belangrijk is voor jouw bedrijf. Hierdoor krijg je waardevolle adviezen die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Ralf zet daarnaast continu dat stapje extra, waardoor je je als klant echt gezien en gehoord voelt. Kortom, zoek je een betrouwbare SEO-specialist die op korte termijn daadwerkelijk resultaat boekt? Dan is Ralf de specialist voor jou!

Logo Google
Sarah Labelle
Marketing manager bij Make-A-Wish International
Star Star Star Star Star

I have been working with Ralf and his team for over a year now: they are professional, proactive and communicate well. Our organization's SEO performance has improved drastically since we started working together, with a positive ripple effect on our overall digital presence. I can only highly recommend working with Up Agency.

Logo Google
Wouter van de Meer
Marketing manager bij WoonWijzerWinkel
Star Star Star Star Star

Een zeer deskundige partij om op het gebied van SEO mee samen te werken. Er wordt veel uitgelegd waardoor je er zelf ook een hoop van opsteekt. Aanrader!

Logo Google
Anne van der Kammen
Marketing manager bij Webs
Star Star Star Star Star

Ik werk al een tijd met veel plezier samen met Ralf. Door zijn uitgebreide SEO kennis en op maat gemaakte aanpak hebben we onze zichtbaarheid enorm verbeterd. Ralf denkt mee op strategisch niveau, is resultaatgericht en wist aan het begin van onze samenwerking quick wins te identificeren die enorme impact hebben gemaakt. Door zijn aanpak en open persoonlijkheid is hij inmiddels echt een collega geworden. Ik kan dan ook iedereen die een SEO specialist zoekt aanraden hem toe te voegen aan je team.

Logo Google
Ruben Mulders
Marketing manager bij Domein-Registreren
Star Star Star Star Star

De afgelopen maanden heb ik met Ralf samengewerkt voor Domein-Registreren.nl. Hierbij heeft Ralf ons erg goed ondersteunt met zijn doelgerichte en kwalitatieve aanpak. Door middel van zijn SEO-expertise en goede advies tijdens het proces zijn we flink vooruit gegaan met onze website!

Logo Google
Desmin Dekker
CMO bij You-Get
Star Star Star Star Star

Wij zijn erg blij met onze samenwerking met Ralf van Veen. Ralf weet alles van SEO en helpt ons met het beter vindbaar maken van onze website. De proactieve instelling spreekt ons het meeste aan.

Logo Google
Menno Veen
CMO bij Green Watch
Star Star Star Star Star

Ralf is een geweldige gozer om mee te werken. Wij zijn inmiddels 2 maanden bezig en de resultaten zijn snel zichtbaar. SEO is een langer termijn investering, maar met Ralf zie je op korte termijn al sterke signalen. Hij weet wat hij doet met zijn team.

Logo Google
Felix Weerts
Marketing manager bij S&V
Star Star Star Star Star

Ralf is een echte professional, hij heeft veel verstand van SEO en staat altijd klaar met oprechte interesse!

Logo Google
Guido de Jong
Marketing manager bij 23G
Star Star Star Star Star

Ik heb zojuist een SEO-cursus gevolgd bij Ralf en ik kan dit iedereen aanraden! Er wordt goed onderscheid gemaakt tussen diverse onderwerpen en deze worden duidelijk, aan de hand van voorbeelden, toegelicht. Vooral de checklists die je tijdens de cursus krijgt zijn super waardevol. Dit maakt het in praktijk brengen van de theorie nog makkelijker. Ik ben erg tevreden!

Logo Google
Hans van Eijck
CCO bij Confed
Star Star Star Star Star

Ralf van Veen is een echte SEO specialist met enorm veel ervaring en een hele effectieve aanpak en tactiek. Daarnaast kom hij zijn afspraken na, werkt hij punctueel en is hij prettig in de omgang. We zijn dan ook erg blij dat we hem zijn tegengekomen in onze zoektocht naar een goede SEO specialist.

Logo Google
Jordy Reijers
Marketing manager bij StartSelect
Star Star Star Star Star

Ralf is een toffe peer en een aangename gozer om mee samen te werken. Zelfs voor organisaties met eigen marketing afdeling, zoals die van ons, heeft Ralf de kennis en kwaliteit om de organisatie te ondersteunen in adviserende of uitvoerende rol.

Voor ons heeft Ralf een SEO audit samengesteld die aantonende waar de kwetsbaarheden van onze indexatie en crawlability zaten.

Met de intrede als SEO marketeer bij mijn destijds nieuwe werkgever heb ik een voorsprong kunnen uitbouwen door zijn voorwerk en heb ik makkelijke SEO Quickwins kunnen realiseren die de rankings op belangrijke keywords deed versnellen.

En hebben we de belangrijkste problemen kunnen tackelen die ervoor zorgde dat dieper liggende pagina’s niet geïndexeerd werden door complexe sitemap structuur en on-site issues.

Daarmee kan ik bevestigen dat Ralf een SEO wizard is op het gebied van: site structuur, indexatie, redirect issues, duplicate content acties, structured data en internal linking. Thnx Ralf! 😁

Logo Google
Reginald Ofori
CMO bij Smoovall
Star Star Star Star Star

Ik heb het genoegen gehad om een ​​paar maanden met Ralf samen te werken aan een proefproject. Ralf heeft bewezen een zeer goede professionele en echte SEO-expert te zijn. Ik kan iedereen die een e-commercebedrijf runt, zeker aanraden om met hem samen te werken.

Logo Google
Ries Neuteboom
Marketing manager bij Eagle Energy
Star Star Star Star Star

In heel korte tijd heeft Ralf mij overtuigd van zijn kunnen.

Ralf is zeer prettig in de omgang en kan dingen uitleggen zodat ze begrijpbaar worden, ook voor een SEO dummie.

Zijn gestructureerde manier van werken is iets dat ik zelf bewonder.

Ik raad Ralf aan binnen mijn eigen network, maar durf dat ook met een gerust hart aan iedereen!

Logo Google
Thom Wernke
CMO bij Startdock
Star Star Star Star Star

Ralf weet waar hij over praat en helpt je bedrijf écht naar een betere positie in Google. Daarnaast is Ralf als persoon een enorm fijne vent, absoluut een aanrader om met hem samen te werken!

Logo Google
Rosanne van Staalduinen
CMO bij BuroStaal
Star Star Star Star Star

Vanuit mijn functie als Creatief Strateeg bij een internetbureau werk ik regelmatig samen met Ralf. We sturen klanten naar hem door en we pakken samen SEO-projecten op. Het is onwijs fijn samenwerken met Ralf. Hij maakt tijd voor je, weet waar hij het over heeft en reageert snel. Bedankt voor de fijne samenwerking Ralf!

Logo Google
Floris de Bruin
Directeur bij Van der Toorn
Star Star Star Star Star

Zit er bovenop. Prettig en laagdrempelig contact, zeer deskundig en heel nauwkeurig. Precies wat ik zocht.

Logo Google
Ruben van de Meulenreek
Marketing manager bij KlantenserviceDirect
Star Star Star Star Star

Ik heb inmiddels bij twee van mijn werkgevers samengewerkt met Ralf (en zijn team). Ik heb dit altijd als zeer prettig ervaren en daarbij zijn de resultaten altijd super geweest. Ik hoop nog lang samen te mogen werken met Ralf.

Logo Google
René Lobbe
CMO bij BO5
Star Star Star Star Star

The master of SEO! Geen uitdaging lijkt te groot voor hem, perfect om mee samen te werken en door geadviseerd te worden. Veel en goed contact en op persoonlijk vlak ook een zeer leuke kerel!

Logo Google
Cansu Soyupak
Marketing manager bij Jetbrains Techlab
Star Star Star Star Star

I've been working with Ralf for more than 6 months now and I am impressed with his dedication, eye for detail, and his care for his customers. I can highly recommend him to anyone who is looking for a SEO specialist.

Logo Google
Bert van den Einden
Eigenaar van vdEinden Media
Star Star Star Star Star

Ralf weet van aanpakken, is erg gepassioneerd in wat hij doet en dat zie je ook direct terug in de kennis en resultaten. Verder is hij prettig in de omgang en ervaar ik het laagdrempelige contact en het snelle communiceren/schakelen als zeer prettig!

Logo Google
Jochem Fransen
Marketing manager bij Kunstpalm.nl
Star Star Star Star Star

SEO wordt nog vaak onderschat. Met zijn zeer goede kennis van zaken, bereikt Ralf prima resultaten. Hij doet zijn werk met overtuiging en zorgt ook dat wij zelf meer inzicht krijgen en daarmee ons werk verbeteren. Goede uitleg en niet onbelangrijk. Resultaat!

Logo Google
Barend Luiten
Marketing manager bij Synsel
Star Star Star Star Star

Ralf heeft ons geholpen met onze SEO-strategie en rapporteert duidelijk over de gedane werkzaamheden.

Logo Google
Niek Verkoelen
Directeur bij Vendic
Star Star Star Star Star

Het is fijn samenwerken met Ralf. We hebben leuke resultaten behaald en hij is flexibel ingesteld. Top!

Logo Google
Kai Hoeckel
Eigenaar van Van Hoeckel
Star Star Star Star Star

Altijd fijn samenwerken met Ralf! We hebben geregeld samengewerkt op het gebied van linkbuilding en SEO.

Logo Google
Jard Baljet
Directeur bij QSS
Star Star Star Star Star

Zeer kundig en snelle reactie. duidelijk advies wat voor een leek ook te begrijpen is. aanrader!

Logo Google
Jeffrey Send
Eigenaar van Sendar
Star Star Star Star Star

Heeft verstand van het vak en is erg fijn in de communicatie. Zou Ralf aan iedereen aanraden!

Logo Google
Bert van den Einden
Eigenaar van vdEinden Media
Star Star Star Star Star

Ralf weet van aanpakken, is erg gepassioneerd in wat hij doet en dat zie je ook direct terug in de kennis en resultaten. Verder is hij prettig in de omgang en ervaar ik het laagdrempelige contact en het snelle communiceren/schakelen als zeer prettig!

Logo Google
Frans Schrijver
Directeur bij KlimaatFeiten
Star Star Star Star Star

Ralf heeft mij prima op weg geholpen om de site klimaatfeiten.nl op de kaart te zetten. Aanrader!

Logo Google
Joshua van Heiningen
CMO bij VHMedia
Star Star Star Star Star

Ik heb veel van mensen mee gekregen, maar vaak al niet van toepassing voor mijn eigen doorgroei. Maar Ralf heeft mij echt goed voorzien, van een extra stukje kennis. Waarin we hopelijk in de toekomst nog samen zullen brainstormen als het gaat om website optimalisatie en verbeteringen. Klasse Ralf, zeer professioneel en veel ambitie zelf ook dingen te willen bij leren.

Logo Google
Stefan Huissteden
Directeur bij Huissteden
Star Star Star Star Star

Al weer even klant bij Ralf van Veen. Super service altijd bereikbaar en snelle reactie. Onze voorkeurspartner als het om Online Marketing gaat Top bedrijf!

Logo Google
Dion Pereira
Eigenaar van Pereira Consultancy
Star Star Star Star Star

Ralf is een echte SEO specialist. Ik werk regelmatig met hem samen en de manier waarop hij zaken aanpakt is op een enorm hoog niveau en hij boekt ook echt resultaat. SEO is nou eenmaal vrij technisch, en hij weet precies waar aan gewerkt moet worden om hoger in Google te komen. Hij is iemand van de details, maar weet wel te communiceren op een manier dat iedereen het snapt. Ik kan iedereen die zijn website hoger wil laten ranken in Google aanraden om met Ralf samen te werken.

Logo Google
Joris Walsweer
Directeur bij Tools2Grow
Star Star Star Star Star

Een SEO-specialist die weet waar hij over praat! Goede kwaliteit backlinks!

Logo Google
Tristan Pahud de Mortanges
Senior web specialist bij Aquila Services
Star Star Star Star Star

Wij zijn een tijd geleden begonnen met onze samenwerking met Ralf en we kunnen met enthousiasme zeggen dat hij een wereld van verbetering biedt aan ons bedrijf, en aan onze klanten. Ralf en zijn team werken nauwkeurig en concreet. Ze zijn altijd een stapje voor met de strategie de ze ons en onze klanten bieden. 5/5 is een understatement!

Logo Google
Jan-Willem de Ruiter
Marketing manager bij Frits
Star Star Star Star Star

Wij werken inmiddels een aantal maanden succesvol samen met Ralf en zijn team. De communicatie is zeer prettig. Snelle reactietijd, duidelijke uitleg en een prettige manier van samenwerken. Adviezen worden concreet en begrijpelijk opgeleverd, fijne samenwerking!

Logo Google
Stijn Lamers
Marketing specialist bij Expandable
Star Star Star Star Star

Ralf stelt zijn SEO-kennis ter beschikking om je bedrijf vooruit te helpen. Met gedegen onderzoek en een transparante aanpak biedt hij precies wat je zoekt en waar je behoefte aan hebt. Deze maatwerk aanpak heeft Expandable Trailers enorm geholpen.

Logo Google
Halid Nordin
CMO bij Zorgwerk
Star Star Star Star Star

Ralf en zijn team hebben ons goed geholpen bij analyse van onze website en de SEO-strategie. Het contact is goed, Ralf en zijn team reageren snel op vragen en komen met wekelijkse SEO verbeteringen. Ook helpen zij ons met de linkbuilding. Het resultaat is dat wij op veel belangrijke zoekwoorden mooie positieverbeteringen hebben gerealiseerd.

Logo Google