Tarieven

Mijn uurtarief

Ik werk met een vast uurtarief van € 75,- per uur (excl. BTW) voor mijn SEO werkzaamheden. Ik neem tijdens mijn werk voor mijn klanten geen onaangekondigde belletjes aan. Hier heb ik vaste tijden door de dag heen voor. Op deze manier krijgt de klant, wanneer ze mij voor een uur inhuren, ook daadwerkelijk 60 minuten geconcentreerd werk van mij.

Zelfvoorzienend

Tijdens de trajecten met mijn klanten probeer ik de klant zoveel mogelijk zelfvoorzienend te laten worden. Dit doe ik door al mijn documenten uitvoerig uit te leggen en de klant mee te nemen in mijn werkwijze.

Facturatie

Ik factureer al mijn werkzaamheden nadat ze zijn uitgevoerd. Ik verstuur de factuur aan het begin van de maand voor de werkzaamheden die zijn uitgevoerd in de maand daarvoor.

Concurrentie

Het gebeurt weleens dat ik aanvragen binnenkrijg van klanten in branches waarvoor ik al werk. Wanneer deze nieuwe klant een directe concurrent van een bestaande is moet ik het project afslaan.

Mijn agenda

Doorgaans plan ik mijn agenda 2 weken vooruit met vaste werkzaamheden (taken / afspraken voor vaste klanten). In deze 2 weken probeer ik wel tijd vrij te houden voor sporadische werkzaamheden / dringende klussen.

Opleiden

Ik word ook gevraagd om in-house teams meer over SEO te vertellen. Ook voor deze projecten vraag ik € 75,- per uur. Wel reken ik gemiddeld 2-4 uur extra voor het voorbereiden van de les / presentatie. 

Op locatie werken

Ook wanneer ik word gevraagd om op locatie te werken reken ik € 75,- per uur. Wel breng ik daarnaast 2 uur aan reistijd en onkosten in rekening.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of laat een gratis SEO scan doen.

Gratis SEO scanVrijblijvende offerte

Een greep uit mijn portfolio