Wie ben ik?

Mijn carrière

Je kunt veel over mijn carrière lezen op mijn LinkedIn pagina. Een toelichting van wat je daar zult vinden met de nadruk op online marketing:

Sinds 2013 houd ik mij bezig met online marketing. Vanaf deze periode heb ik verschillende rollen vervuld allen met betrekking tot SEO.

Na mijn periode bij het snelstgroeiende online marketing bureau van Nederland ben ik direct als SEO freelancer aan de slag gegaan. In de eerste plaats deed ik dat onder de naam Creative Ambition.

Met Creative Ambition bood ik meer dan alleen SEO aan. In samenwerking met andere freelancers boden wij bijna alle facetten van online marketing aan. Gedurende deze periode heb ik ook een bedrijf opgezet dat zich richt op het ontwikkelen van online marketing strategieën voor de kleinere ondernemer. Deze online marketing strategieën leggen de focus op de combinatie tussen SEO en CRO.

Tijdens deze periode heb ik ontdekt dat ik de meeste energie haal uit de combinatie van SEO en ondernemerschap. Dit is de reden dat ik na deze periode door ben gegaan onder mijn eigen naam en als SEO freelancer.

Vanaf eind 2015 werk ik full-time aan SEO opdrachten voor klanten uit allerlei branches en van verschillende formaten. Dat is waar ik de meeste kracht uit haal en ik ben hier nog lang niet op uitgekeken.

Mijn vrije tijd 

Het grootste gedeelte van mijn vrije tijd spendeer ik op de squashbaan. Bij Victoria speel ik landelijk eerste divisie en ben ik team captain van heren 2. Mijn doel is om op het NK van 2019 de B divisie te winnen.
Bij Tick in de Nick geef ik vrijwillig op de dinsdag en donderdag avond squashtraining aan beginnende en gevorderde spelers.

Verder speel ik graag tennis met vrienden, golf ik en ben ik héél goed in het ontdekken van nieuwe koffietentjes in Rotterdam.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of laat een gratis SEO scan doen!

Gratis SEO scanVrijblijvende offerte

Een greep uit mijn publicaties

Als SEO specialist word ik vaak gevraagd om publicaties te schrijven voor toonaangevende online magazines binnen de branche van de online marketing. Dit doe ik vaker wel dan niet op de momenten dat ik hier daadwerkelijk tijd voor heb. Hieronder kun je een aantal van deze publicaties vinden.

Een aantal hiervan zijn door mij zelf geschreven. Andere publicaties heb ik samen met (oud) collega’s geschreven.

TwinkleMagazine (Google Analytics)

TwinkleMagazine is één van de grootste en meest toonaangevende online magazines wanneer het aankomt op vakgebieden binnen de online marketing.

FrankWatching (zoektrends Sinterklaas)

Frankwatching is een grote nationale verzamelbank van kennis over alle disciplines binnen de online marketing. Ze leggen de nadruk op de nieuwste ontwikkelingen.

Expand Online (5 digitale trends)

Expand Online (nu Dept) is één van de grootste online marketing bureau’s van Europa. Ik ben hier in 2015 en begin 2016 werkzaam geweest als consultant.

DutchCowboys (zoektrends)

DutchCowboys is een online magazine dat zich richt op de nieuwste ontwikkelingen binnen de online marketing. Het publiceert artikelen over alle disciplines binnen marketing.

TwikleMagazine (Marketing Cloud)

TwinkleMagazine is één van de grootste en meest toonaangevende online magazines wanneer het aankomt op vakgebieden binnen de online marketing.

TamTam (5 digitale trends)

TamTam (nu Dept) is één van de grootste online marketing bureau’s van Europa. TamTam biedt nu als Dept alle disciplines binnen de online marketing aan.

TwinkleMagazine (Google Analytics B2B)

TwinkleMagazine is één van de grootste en meest toonaangevende online magazines wanneer het aankomt op vakgebieden binnen de online marketing.

Webdesign Direct (interview)

Webdesign direct is een website die veel artikelen binnen de online marketing publiceert. De website heeft mij geïnterviewd over mijn werkzaamheden binnen de SEO.

Media Hotspots (SEO)

Media Hotspot publiceert artikelen binnen de online marketing. Over allerlei verschillende disciplines binnen deze branche en de laatste ontwikkelingen.

Site en Design (Artikel over SEO)

Site en Design richt zich vooral op de conversie ratio optimalisatie van websites en de daarbij de laatste ontwikkelingen binnen deze branche.