Answer The Public

Een overzichtelijke manier om je writersblock te verhelpen is Answer The Public. Deze tool geeft een overzicht van zoektermen die gebruikt worden. Ook gerelateerde zoektermen worden hierbij weergegeven. Zo krijg je weer nieuwe ideeën. En inzicht in de gedachtegangen van consumenten. Wij vertellen je hier meer over Answer The Public. 

Wat is Answer The Public?

Deze tool kun je gratis uitproberen. Maar als je van alle mogelijkheden gebruik wil maken, heb je een betaald pakket nodig. Answer The Public is een tool waarmee je beter kunt voldoen aan de behoefte van de consument. Op basis van een zoekterm krijg je een mindmap te zien. 

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Hoe het werkt

Dat is in de basis hoe Answer The Public werkt. Je zoekt bijvoorbeeld op het product of de dienst die jij als bedrijf aanbiedt. Op basis daarvan krijg je van Answer The Public allerlei gerelateerde zoektermen. Zo weet je waar mensen zich nog mee in interesseren als ze ook zoeken naar wat jij aanbiedt. 

Bijvoorbeeld als je een aanbieder bent van consultancy in een bepaalde branche. Door consultancy of consultancy + branche als zoekterm in te voeren, zie je waar nog meer op wordt gezocht. Dit wordt weergegeven in verschillende categorieën voor een nog overzichtelijkere weergave. 

Answer the public _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

Zoektermen zijn belangrijk voor je SEO. Maar Answer The Public heeft dit niet als doel. Het doel van Answer The Public is inzicht geven in wat je doelgroep denkt. Aan de hand daarvan is het mogelijk om meer gerichte content te bieden. Als het om SEO gaat, wil je vooral zoektermen waarbij je hoog in de resultaten komt. Met de zoektermen van Answer The Public richt je je op de mensen in plaats van de resultaten. 

Ons advies

Answer The Public is een waardevolle marketingtool. Als het gaat om SEO is deze tool minder belangrijk. Maar niet minder relevant. Je betaalt per maand of per jaar voor de tool. Wie kiest voor jaarlijkse betaling betaalt minder in totaal. Deze investering levert interessante informatie over je doelgroep op. Je kunt hiermee gericht je online marketing uitzetten, zonder veel manuren en denkwerk eraan te besteden. 

Laatst geupdate op 14 september 2021

Veelgestelde vragen

Wat is Answer The Public?

Answer the Public is een heel handig zoekwoordenhulpmiddel dat je zoekwoord combineert met vraagwoorden en vergelijkingen. De resultaten worden weergegeven in een word-cloud. Op deze manier krijg je inzicht in wat mensen willen weten over bepaalde onderwerpen. Hier kan jij dan weer over schrijven.

Wat is de impact van Answer The Public op SEO?

Answer the Public richt zich niet op zoekresultaten. Impact op SEO is er dus niet echt. Het richt zich meer op de gebruikers en waar zij naar op zoek zijn. Op basis daarvan kan je wel veel relevantere content aanbieden. Dit zal zeker weer door gebruikers worden gewaardeerd.

Voor wie hebben wij dit artikel over answer the public geschreven?

Het artikel over answer the public hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over answer the public in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals answer the public?

Wij schrijven over begrippen als answer the public om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

answer the public is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over answer the public in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals answer the public, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip answer the public in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van answer the public. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van answer the public op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende answer the public.

Het voorbeeld dat wij geven van answer the public , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over answer the public van pas.

Freelance SEO specialist

Geschreven door Ralf van Veen.
SEO-specialist en eigenaar van een SEO-bureau.

Over mij

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z