Voorkomen dat verouderde JavaScript wordt geleverd aan moderne browsers

Website veiliger en sneller maken? Een van de adviezen die je mogelijk krijgt is Voorkomen dat verouderde JavaScript wordt geleverd aan moderne browsers. Wat is Voorkomen dat verouderde JavaScript wordt geleverd aan moderne browsers en hoe werkt dit precies op een website? Op deze pagina leggen we dit aan je uit. 

Wat is Voorkomen dat verouderde JavaScript wordt geleverd aan moderne browsers?

Voorkomen dat verouderde JavaScript wordt geleverd aan moderne browsers is een van de adviezen die een programma als Lighthouse of Google PageSpeed Insights je geeft. Het zegt iets over de snelheid en de veiligheid van je website. Door dit te optimaliseren profiteer je van meer veiligheid en een betere laadtijd.

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Het gevaar van verouderde JavaScript

Bijna alle webpagina’s op het internet gebruiken JavaScript, een bekende programmeertaal die voor de nodige extra functionaliteit op een pagina zorgt.  Het komt echter wel eens voor dat er sprake is van verouderde JavaScript. En wanneer de pagina dit levert aan een moderne browser, zorgt dit mogelijk voor een vertraging in de laadsnelheid. 

Gebruik je Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla FireFox of een van de vele andere beschikbare browsers? Het is in alle gevallen mogelijk dat er sprake is van verouderde JavaScript. Verouderde JavaScript maakt websites onveilig en makkelijker te hacken. Het is daarom belangrijk dit te voorkomen.

Verouderd JavaScript moderne browser _ Begrippenlijst

De impact van Voorkomen dat verouderde JavaScript wordt geleverd aan moderne browsers op de SEO

Voorkomen dat verouderde JavaScript wordt geleverd aan moderne browsers heeft mogelijk impact op de SEO van een website of pagina. Het heeft vooral impact op de veiligheid van een webpagina, maar de betrouwbaarheid van een webpagina is erg belangrijk voor SEO. Het leveren van verouderde JavaScript is niet bevorderlijk voor de veiligheid en daardoor ook niet voor de SEO; door dit te voorkomen is het zeker

Ons advies

Verouderd JavaScript: het is niet altijd duidelijk dat je hiermee te maken hebt, vooral wanneer je zelf niet over de technische kennis beschikt. We raden dan ook aan om een programmeur in te schakelen met JavaScript- ervaring. Het is op deze manier mogelijk de verouderde code aan te passen en andere nodige veranderingen door te voeren. Hiermee ben jij verzekerd van meer veiligheid op de website.

Veelgestelde vragen

Wat betekent "Voorkomen Dat Verouderjavascript Wordt Geleverd Aan Moderne Browsers"?

Voorkomen dat verouderde Javascript wordt geleverd aan moderne browsers is een advies dat je mogelijk krijgt van het softwareprogramma Lighthouse of Google PageSpeed Insights. De melding heeft betrekking op de veiligheid en snelheid van jouw site. Door het advies op te volgen, kun je deze problemen dus verhelpen.

Wat is de impact van Voorkomen Dat Verouderjavascript Wordt Geleverd Aan Moderne Browsers op SEO?

De melding “Voorkomen dat verouderde Javascript wordt geleverd aan moderne browsers” heeft voornamelijk te maken met de veiligheid van jouw website en in iets mindere mate met de snelheid. Dit zijn wel twee belangrijke aspecten voor SEO. Google zal dit euvel ook zeker herkennen en dit kost je wel een aantal plaatsen in de ranking. Het is dus slim om het gegeven advies op te volgen.

Voor wie hebben wij dit artikel over voorkomen dat verouderde javascript wordt geleverd aan moderne browsers geschreven?

Het artikel over voorkomen dat verouderde javascript wordt geleverd aan moderne browsers hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over voorkomen dat verouderde javascript wordt geleverd aan moderne browsers in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals voorkomen dat verouderde javascript wordt geleverd aan moderne browsers?

Wij schrijven over begrippen als voorkomen dat verouderde javascript wordt geleverd aan moderne browsers om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

voorkomen dat verouderde javascript wordt geleverd aan moderne browsers is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over voorkomen dat verouderde javascript wordt geleverd aan moderne browsers in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals voorkomen dat verouderde javascript wordt geleverd aan moderne browsers, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip voorkomen dat verouderde javascript wordt geleverd aan moderne browsers in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van voorkomen dat verouderde javascript wordt geleverd aan moderne browsers. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van voorkomen dat verouderde javascript wordt geleverd aan moderne browsers op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende voorkomen dat verouderde javascript wordt geleverd aan moderne browsers.

Het voorbeeld dat wij geven van voorkomen dat verouderde javascript wordt geleverd aan moderne browsers , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over voorkomen dat verouderde javascript wordt geleverd aan moderne browsers van pas.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 15 september 2021. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z