Gebruikers beheren in WordPress

Wil je iemand anders toegang geven tot WordPress? Dit doe je door een gebruiker toe te voegen. Lees hier hoe je dit stap voor stap doet.

Log in op WordPress

Je krijgt het dashboard van je website te zien. In het linkermenu staat het kopje ‘’gebruikers’’. Wanneer je hier met je muis op gaat staan, verschijnt er een sub-menu.

Vul de gegevens van de  nieuwe gebruiker in.

Je kunt hier tevens aangeven wat de rol van de nieuwe gebruiker is. Dit zijn de opties:

Daarnaast kun je een apart wachtwoord genereren voor de nieuwe gebruiker. Zo blijven jouw inloggegevens veilig.

Klik op ‘’nieuwe gebruiker toevoegen’’.

Nu weet je hoe je een nieuwe gebruiker in WordPress moet toevoegen. Heb je nog vragen? Stuur een mail naar ralf@ralfvanveen.com. We reageren binnen een uur. ?

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 17 juni 2021. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven (in Nederland en het buitenland) die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus