SEO Squirrly

Een WordPress plug-in voor SEO die je op korte termijn hoger in de zoekresultaten brengt is Squirrly SEO. Met Squirrly SEO zou je binnen een maand op de eerste zoekpagina van Google terecht komen. Een aantrekkelijk idee. Hieronder lees je meer over Squirrly SEO. 

Wat is Squirrly SEO?

Squirrly SEO is dus een plug-in voor WordPress. Je downloadt Squirrly SEO via de site of via WordPress. Squirrly SEO vertelt je precies waar je op moet focussen en wat je moet verbeteren aan je website of pagina om deze succesvol te maken. Dat wil zeggen succesvol in termen van SEO. 

Features van Squirrly SEO en meer Squirrly

Met dagelijkse SEO doelen en focus pagina’s weet je waar je aan moet werken voor je SEO. Zoektermenonderzoek helpt met de effectiviteit van je zoektermen en helpt je nieuwe zoektermen ontdekken. De site audit vertelt je over de prestaties van je site. Met rank tracking houd je in de gaten welke zoektermen je bezoekers opleveren. De live assistent is een unieke feature van Squirrly SEO. Deze geeft je een GO voor je SEO voordat je je content publiceert. 

Behalve Squirrly SEO, biedt Squirrly meer gerichte pakketten aan. Met Squirrly social zorg je voor zichtbaarheid op sociale media bijvoorbeeld. Met Starbox PRO vertel je meer over je blogschrijvers. Squirrly SPY vertelt je waarom je concurrentie bezocht wordt door je doelgroep. Met de Education Cloud leer je nog meer over je consumenten.

SEO squirrly _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

Squirrly SEO heet niet voor niets SEO. Het doel is je helpen met SEO. Met name het verbeteren van je positie in de zoekresultaten. En dat op korte termijn. De live assistent feature voorkomt dat je achteraf moet bijschaven voor je SEO. Andere features van Squirrly SEO zorgen voor concrete richtingen om je SEO te verbeteren. 

Lees verder over SEO en WordPress

Ik schrijf graag over SEO en WordPress. Lees hier alle artikelen die (zijdelings) gaan over het optimaliseren van de SEO binnen een WordPress website. Van plugins tot handige tips.

Plugins/tools voor WordPress

Algemeen

Mijn advies

Wie een vliegende start wil maken, kiest voor Squirrly SEO. Er zijn meerdere plug-ins te vinden voor WordPress die je helpen met SEO. Squirrly is daarvan een optie die op korte termijn concreet resultaat belooft. De tools en features van Squirrly geven ook duidelijk aan waar je verbeterpunten zitten voor je SEO. Vaak is dit nog een kwestie van interpreteren bij andere plug-ins. 


Veelgestelde vragen

Wat is SEO Squirrly?

Squirrly SEO is een plug-in voor WordPress. Deze tool vertelt je exact op welke zaken je moet richten en welke items je moet gaan verbeteren aan je website om deze SEO proof te maken.

Wat is de impact van SEO Squirrly op SEO?

Zoals de naam al suggereert, heeft Seo Squirrly alles te maken met SEO. Je kunt er onder meer je ranking in de zoekresultaten mee verbeteren. Het tool heeft ook een live assistent optie. Deze voorkomt dat je achteraf SEO-gerelateerde zaken moet rechttrekken.

Senior SEO-specialist

Ralf van Veen

Senior SEO-specialist
Five stars
Ik krijg een 5.0 op Google uit 75 beoordelingen

Ik werk sinds 10 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven (in Nederland en het buitenland) die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op 27 maart 2024. De laatste update van dit artikel vond plaats op 27 maart 2024. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen. Leer meer over de totstandkoming van mijn artikelen in mijn redactionele richtlijnen.