The SEO Framework

Wil jij een plug-in om je SEO te verbeteren? Kies dan voor The SEO Framework. Dit is een plug-in voor SEO die je gratis kunt downloaden en gebruiken. Bovendien kiest The SEO Framework ervoor om haar gebruikers niet te volgen en te tracken. Daar bieden zij transparantie over.

Wat is The SEO Framework?

Als we het hebben over The SEO Framework, hebben we het over een plug-in voor WordPress. Het is te downloaden via WordPress of de site van The SEO Framework. Het doel is om je te ondersteunen met de SEO voor je website. Daarvoor geeft The SEO Framework je allerlei tools. 

Gratis, betaald en Extension Manager

De gratis versie voor The SEO Framework kan voldoende zijn. Betaalde opties zijn Pro, Business en Agency. Waar het aan ontbreekt in de gratis versie is bijvoorbeeld bescherming tegen spamreacties en de integratie van Google Analytics. Ook krijg je hierbij geen API-features. De betaalde versies hebben dezelfde features, maar verschillen in maximale aantallen. Bijvoorbeeld hoe veel API-access verzoeken er per maand gedaan mogen worden. Hoe meer je betaalt, hoe hoger het aantal.

Met de Extension Manager kun je nog meer. Hiermee krijg je toegang tot extra plug-ins. Kies je voor een betaalde versie, dan hoort bij de Extension Manager ook licentiemanagement.

Impact op de SEO

The SEO Framework heeft zeker impact op de SEO van je site. Dat is het hele punt van de plug-in. Met de tools van The SEO Framework zorg jij dat jouw site zo hoog mogelijk in de zoekresultaten terecht komt. The SEO Framework laat zien waar kansen voor jou liggen om die positie te verbeteren. 

Lees verder over SEO en WordPress

Ik schrijf graag over SEO en WordPress. Lees hier alle artikelen die (zijdelings) gaan over het optimaliseren van de SEO binnen een WordPress website. Van plugins tot handige tips.

Plugins/tools voor WordPress

Algemeen

Mijn advies

Een SEO plug-in is altijd relevant en zinnig om te hebben. Je ziet waar je knelpunten liggen en kunt deze effectief verhelpen. The SEO Framework is daarbij een privacy bewuste optie. Door te starten met de gratis versie, leer je de plug-in kennen zonder er al voor hoeven te betalen. Als het dan bevalt, stap je over op een betaalde optie. Of blijf je alsnog bij de gratis variant. 

Senior SEO-specialist

Ralf van Veen

Senior SEO-specialist
Five stars
Ik krijg een 5.0 op Google uit 75 beoordelingen

Ik werk sinds 10 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven (in Nederland en het buitenland) die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op 22 maart 2024. De laatste update van dit artikel vond plaats op 22 maart 2024. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen. Leer meer over de totstandkoming van mijn artikelen in mijn redactionele richtlijnen.