Internal Link Juicer

Wil jij automatisch je interne links verbeteren en zo de interactie op je site een boost geven? Dat kan met Internal Link Juicer. Deze plug-in automatiseert links op je website en ontneemt je zo een hoop tijd en werk. Meer links op je website zorgen ervoor dat je bezoekers meer van je site bekijken. 

Wat is Internal Link Juicer?

Deze plug-in is er in twee varianten. De Basic en de Pro. Voor de Basic hoef je niet te betalen. Voor de Pro betaal je wel, maar krijg je ook iets meer. De Basic Internal Link Juicer richt zich bijvoorbeeld alleen op posts en pagina’s. Voor de Pro komen daar nog tags en categorieën bij. 

Features van Internal Link Juicer

Door het toevoegen van zoektermen worden er automatisch links gemaakt met Internal Link Juicer. De link index van de plug-in behoudt de snelheid van het laden van pagina’s. Je krijgt rapportages om je interne links in de gaten te kunnen houden via een statistiek dashboard. Je kunt blacklisten en whitelisten zodat de links alleen toegevoegd worden wanneer jij dat wil. Internal Link Juicer heeft veel opties om de plug-in volledig naar jouw wensen in te vullen. Zo zorg je voor links waar en wanneer jij dat wil.

Impact op de SEO

Links dragen bij aan de SEO. Nu is er een verschil tussen interne en externe links. Interne links dragen vooral bij aan de ervaring van je websitebezoekers. Met links naar andere pagina’s op jouw website, blijven bezoekers langer op je site. Ze verrichten meer acties op jouw site door hun interactie met verschillende pagina’s. Dit wordt meegenomen in de ranking van zoekmachines. De acties van bezoekers en tijd die ze op je site besteden zorgen voor een hogere ranking. Zo heeft Internal Link Juicer invloed op de SEO. 

Mijn advies

Deze tool zorgt voor het automatiseren van interne links op je site. Dat scheelt een hoop werk. De prijzen zijn niet uitzonderlijk voor deze plug-in. De tool geeft ook genoeg mogelijkheden om wel tijd te investeren in hoe je interne links in elkaar steken. Zo heb je een combinatie van automatisering en eigen maatwerk. 


Veelgestelde vragen

Wat is de Internal Link Juicer?

Internal Link Juicer is een plug-in die automatisch de interne links van jouw website verbeteren. Hoe meer links je gebruikt, des te meer bezoekers van jouw site zien. Deze tool automatiseert de links van jouw site en bespaart je dus een hoop tijd. Er is een gratis versie en een betaalde Pro versie. Bij deze laatste krijg je net wat meer mogelijkheden.

Wat is de impact van Internal Link Juicer op SEO?

Interne links zorgen voor een uitgebreidere gebruikerservaring. Door de links naar allerlei pagina’s, zullen zij veelal langer op jouw website verblijven en meer interactie hebben. Dit is positief voor jouw SEO, want dit geeft aan dat jouw site relevant is en dat zorgt voor een hogere ranking in de zoekresultaten.

Senior SEO-specialist

Ralf van Veen

Senior SEO-specialist
Five stars
Ik krijg een 5.0 op Google uit 75 beoordelingen

Ik werk sinds 10 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven (in Nederland en het buitenland) die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op 18 januari 2024. De laatste update van dit artikel vond plaats op 18 januari 2024. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen. Leer meer over de totstandkoming van mijn artikelen in mijn redactionele richtlijnen.