WordLift

Wil jij je content verbeteren met behulp van kunstmatige intelligentie? Gebruik dan WordLift. Deze WordPress plugin zorgt voor meer natuurlijke content. Dit doet je bezoekers ten goede, maar ook je SEO. Uiteindelijk is het dus sowieso goed voor je website. De focus van WordLift is betere teksten die iets opleveren voor je bedrijf en site. 

Wat is WordLift?

WordLift is een SEO tool die draait op kunstmatige intelligentie. Artikelen worden geanalyseerd en de teksten worden verbeterd. Verbeterd betekent in dit geval dat de teksten veranderd worden in ‘machine-friendly’ content, maar ook aantrekkelijker voor je lezers. Je krijgt hierbij suggesties van de plug-in. 

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Hoe WordLift werkt

Simpel gezegd werkt WordLift in drie stappen. Organiseer, verfraai en publiceer. Eerst wordt er door WordLift bepaalde informatie aangedragen om je content te verbeteren. Dit gaat over markups zodat technologieën je website herkennen en voor betekenisvolle content voor je lezers. De tweede stap voegt toe aan je content. Met foto’s, visualisaties en andere extra’s maak je de ervaring voor de gebruiker beter dan wanneer je enkel tekst gebruikt.

Tot slot geeft WordLift suggesties aan je lezers om meer van je site te bekijken. Dit zorgt voor meer engagement van je bezoekers. Zo zorgt WordLift voor meer diepgang voor je bezoekers en meer relevantie voor machines die je site beoordelen. 

WordLift _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

Bezoekers hebben invloed op je SEO. Hoe meer, hoe hoger je resultaat. Ook het langer op een website verblijven draagt bij aan de positie op de zoekresultatenlijst. WordLift richt zich ook op content die je website herkenbaar maakt. Zo draagt WordLift bij aan de relevantie van je website in de zoekresultaten. Ook dat heeft positieve invloed op de SEO. Een website die herkend wordt in het soort website, levert een betere positie op. 

Ons advies

WordLift is een handige tool voor die laatste extra stap. Je kunt het uitproberen voor 2 weken voordat je kiest om te betalen voor de plug-in. Wie net begonnen is, kan met WordLift vanaf het eerste moment concrete en diepgaande content publiceren. Maar waarschijnlijk is WordLift pas noodzakelijk voor wanneer je de meeste zaken van je site al op orde hebt. 

Veelgestelde vragen

Wat is Wordlift?

WordLift is een SEO-tool die is gebaseerd op kunstmatige intelligentie. Het zorgt ervoor dat er een analyse plaatsvindt op artikelen en dat er verbeteringen in de teksten worden doorgevoerd. Met verbeteringen bedoelen we hier dat de teksten dusdanig worden aangepast, dat ze SEO vriendelijk en aantrekkelijk voor je gebruikers worden. Wordlift zal je hierbij de nodige suggesties geven.

Wat is de impact van Wordlift op SEO?

Wordlift helpt je bij het maken van goede en relevante teksten die aantrekkelijk zijn voor de bezoekers van jouw site. Dit trekt niet alleen meer bezoekers, maar ze zullen ook langer op jouw website verblijven. De relevantie van jouw site zal hierdoor dus toenemen. Dit zijn allemaal zaken, die een positieve invloed op de SEO van jouw site hebben.

Voor wie hebben wij dit artikel over wordlift geschreven?

Het artikel over wordlift hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over wordlift in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals wordlift?

Wij schrijven over begrippen als wordlift om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

wordlift is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over wordlift in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals wordlift, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip wordlift in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van wordlift. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van wordlift op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende wordlift.

Het voorbeeld dat wij geven van wordlift , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over wordlift van pas.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 15 september 2021. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z