Mangools

Wil je niet allerlei extensies en programma’s voor je SEO? Kies dan bijvoorbeeld voor Mangools. Dit is een platform waar meerdere tools onderdeel van zijn. Met één programma heb je dan de allround tools die nodig zijn voor SEO. 

Wat is Mangools?

Mangools is een verzameling van verschillende SEO tools. In totaal gaat het om 5 tools. Dit zijn KWFinder, SERPChecker, SERPWatcher, LinkMiner en SiteProfiler. Iedere tool wordt voor iets anders gebruikt. Alle tools zijn relevant voor je SEO of online marketing. Bovendien is Mangools de eerste 10 dagen gratis. Je hoeft hiervoor ook geen creditcardgegevens door te geven. 

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Betalen en tools van Mangools

Als het bevalt, zijn er verschillende betaalde pakketten. Je betaalt maandelijks. Een alternatief is kiezen voor jaarlijkse betaling. Dat levert je korting op de totaalprijs op. Ook zonder die korting is Mangools relatief goedkoop voor een allround SEO platform.  

Mangools is een overkoepelend platform voor 5 tools. De KWFinder tool helpt met passende zoekwoorden vinden. SERPChecker en SERPWatcher helpen bij je positie in de resultaten bij een bepaald zoekwoord. LinkMiner laat zien welke backlinks een site heeft en hoe sterk deze zijn. SiteProfiler voert een volledige analyse van een site uit.

Mangools _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

De verschillende tools van Mangools zijn in te zetten voor je SEO. Ieder op hun eigen manier. In die zin heeft Mangools dus wel invloed op je SEO. Met SiteProfiler bekijk je bijvoorbeeld de concurrentie. KWFinder helpt je met goede zoekwoorden. Dit heeft direct invloed op de SEO. De juiste zoekwoorden verhogen je positie in de resultaten. SERPChecker en SERPWatcher zijn meer controlerend. Deze tools geven je wel een beeld van je positie. Dat kun je weer gebruiken voor de SEO.

Ons advies

Probeer Mangools vooral uit. Je zit nergens aan vast als je de gratis trial gebruikt. Dat is omdat je geen creditcardgegevens hoeft in te voeren. Zo loop je geen risico op stilzwijgende verlenging die je wel geld gaat kosten. Voor de lange termijn is Mangools één van de goedkopere opties. Dit doet echter niet af aan de kwaliteit. Zeker wanneer je budget (nog) aan de kleine kant is, is Mangools een ideale optie. 

Veelgestelde vragen

Wat is Mangools?

Mangools bestaat uit een vijftal SEO-tools. De tools die hieronder vallen zijn KWFinder, LinkMiner, SERPWatcher, SERPChecker en SiteProfiler. Ze helpen je om je SEO op orde te krijgen en te houden. Het is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde gebruiker.

Wat is de impact van Mangools op SEO?

De divers tools van Mangools zijn ieder voor hun specieke doel in te zetten voor SEO. Dus ja, Mangools heeft zeker impact op SEO. Zo helpt KWFinder bijvoorbeeld je aan goede zoektermen en kun je met SiteProfiler jouw concurrenten bekijken. Allemaal zaken die van invloed zijn op SEO.

Voor wie hebben wij dit artikel over mangools geschreven?

Het artikel over mangools hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over mangools in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals mangools?

Wij schrijven over begrippen als mangools om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

mangools is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over mangools in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals mangools, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip mangools in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van mangools. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van mangools op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende mangools.

Het voorbeeld dat wij geven van mangools , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over mangools van pas.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 15 september 2021. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z