Mangools

Wil je niet allerlei extensies en programma’s voor je SEO? Kies dan bijvoorbeeld voor Mangools. Dit is een platform waar meerdere tools onderdeel van zijn. Met één programma heb je dan de allround tools die nodig zijn voor SEO. 

Wat is Mangools?

Mangools is een verzameling van verschillende SEO tools. In totaal gaat het om 5 tools. Dit zijn KWFinder, SERPChecker, SERPWatcher, LinkMiner en SiteProfiler. Iedere tool wordt voor iets anders gebruikt. Alle tools zijn relevant voor je SEO of online marketing. Bovendien is Mangools de eerste 10 dagen gratis. Je hoeft hiervoor ook geen creditcardgegevens door te geven. 

Betalen en tools van Mangools

Als het bevalt, zijn er verschillende betaalde pakketten. Je betaalt maandelijks. Een alternatief is kiezen voor jaarlijkse betaling. Dat levert je korting op de totaalprijs op. Ook zonder die korting is Mangools relatief goedkoop voor een allround SEO platform.  

Mangools is een overkoepelend platform voor 5 tools. De KWFinder tool helpt met passende zoekwoorden vinden. SERPChecker en SERPWatcher helpen bij je positie in de resultaten bij een bepaald zoekwoord. LinkMiner laat zien welke backlinks een site heeft en hoe sterk deze zijn. SiteProfiler voert een volledige analyse van een site uit.

Mangools _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

De verschillende tools van Mangools zijn in te zetten voor je SEO. Ieder op hun eigen manier. In die zin heeft Mangools dus wel invloed op je SEO. Met SiteProfiler bekijk je bijvoorbeeld de concurrentie. KWFinder helpt je met goede zoekwoorden. Dit heeft direct invloed op de SEO. De juiste zoekwoorden verhogen je positie in de resultaten. SERPChecker en SERPWatcher zijn meer controlerend. Deze tools geven je wel een beeld van je positie. Dat kun je weer gebruiken voor de SEO.

Mijn advies

Probeer Mangools vooral uit. Je zit nergens aan vast als je de gratis trial gebruikt. Dat is omdat je geen creditcardgegevens hoeft in te voeren. Zo loop je geen risico op stilzwijgende verlenging die je wel geld gaat kosten. Voor de lange termijn is Mangools één van de goedkopere opties. Dit doet echter niet af aan de kwaliteit. Zeker wanneer je budget (nog) aan de kleine kant is, is Mangools een ideale optie. 

Veelgestelde vragen

Wat is Mangools?

Mangools bestaat uit een vijftal SEO-tools. De tools die hieronder vallen zijn KWFinder, LinkMiner, SERPWatcher, SERPChecker en SiteProfiler. Ze helpen je om je SEO op orde te krijgen en te houden. Het is geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde gebruiker.

Wat is de impact van Mangools op SEO?

De divers tools van Mangools zijn ieder voor hun specieke doel in te zetten voor SEO. Dus ja, Mangools heeft zeker impact op SEO. Zo helpt KWFinder bijvoorbeeld je aan goede zoektermen en kun je met SiteProfiler jouw concurrenten bekijken. Allemaal zaken die van invloed zijn op SEO.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 5 juli 2022. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven (in Nederland en het buitenland) die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

< 2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z