WPRocket

Je websitesnelheid verhogen zonder te coderen? Dat doe je met WPRocket. WP Rocket is een WordPress plug-in waarmee je je website sneller maakt. Ze zeggen de meest krachtige caching plug-in te zijn. Daar betaal je dan ook voor. Mocht het je niet bevallen in de eerste twee weken, dan is het mogelijk je geld terug te krijgen.

Wat is WPRocket?

Er zijn een hoop WordPress plug-ins en ook flink wat met hetzelfde doel als WP Rocket. WP Rocket is een plug-in die het vertrouwen van WordPress in ieder geval heeft. Het doel van WP Rocket is je website optimaliseren zodat de laadsnelheid zo kort mogelijk wordt.

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Waarom en mogelijkheden

Waarom zou je een snellere website willen? Omdat dat goed is voor je ranking. Een snelle website krijgt een hogere waardering van Google en andere zoekmachines. Zo krijg je ook een hogere positie in de zoekresultaten. En dat zorgt weer voor meer bezoekers en klanten.

WP Rocket heeft 3 abonnementen. Daarvoor krijg je support voor 1 website, 3 websites of een onbeperkt aantal websites. Hoe meer websites, hoe meer je betaalt. Met een WP Rocket licentie krijg je toegang tot de functies van de plug-in. 80% van de set-up gaat automatisch en vereist geen codering. Ze bieden verschillende tools om je web performance te verbeteren. En WPRocket is compatibel met alle e-commerce plug-ins. 

WPRocket _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

De impact op de SEO van de WPRocket plug-in is duidelijk. Je website performance in algemene zin en de snelheid waarmee een pagina of site geladen wordt, zijn beide van belang voor de SEO. Deze aspecten worden namelijk meegenomen in de ranking van zoekmachines. Een goede performance en korte laadtijd zorgen voor een hogere positie in de zoekresultaten. 

Ons advies

Een vertrouwde plug-in die het meeste werk automatisch verricht en compatibel is met e-commerce plug-ins is een mooie deal. De prijzen zijn niet uitzonderlijk en je krijgt bovendien toegang tot verschillende features. Dit is dus een goede optie wat ons betreft voor een plug-in die je performance en snelheid verbetert. De plug-in is zelfs beschikbaar in meerdere talen. 

Laatst geupdate op 15 september 2021

Veelgestelde vragen

Wat is WP Rocket?

WP Rocket is een plug-in voor WordPress. De tool helpt je om jouw website te optimaliseren, zodat deze sneller zal laden.

Wat is de impact van WP Rocket op SEO?

De impact op SEO door WP Rocket zal helder zijn. De performance van jouw website is een van de componenten die belangrijk zijn voor SEO. Door de performance van jouw site aan te pakken, kan je dus een betere ranking in de zoekresultaten verkrijgen, mits je ook voldoende aandacht aan de overige SEO componenten schenkt.

Voor wie hebben wij dit artikel over wprocket geschreven?

Het artikel over wprocket hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over wprocket in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals wprocket?

Wij schrijven over begrippen als wprocket om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

wprocket is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over wprocket in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals wprocket, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip wprocket in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van wprocket. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van wprocket op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende wprocket.

Het voorbeeld dat wij geven van wprocket , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over wprocket van pas.

Freelance SEO specialist

Geschreven door Ralf van Veen.
SEO-specialist en eigenaar van een SEO-bureau.

Over mij

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z