SEO Specialist Amersfoort

5 jaar ervaring

Met meer dan 5 jaar ervaring binnen SEO tackle ik ieder SEO-gerelateerd vraagstuk efficiënt.

Transparante & duurzame werkwijze

Per fase leg ik uit waar ik aan werk en waarom ik dit doe. Mijn duurzame werkwijze zorgt voor een langdurig resultaat.

Geen vast contract

Ik werk als SEO specialist zonder vast contract. Ik bewijs mijn waarde iedere maand opnieuw.

SEO specialist Amersfoort


Ben je werkzaam in de omgeving Amersfoort en op zoek naar een ervaren SEO specialist? Ik help je graag met de organische vindbaarheid van jouw website binnen Google, Bing en Yahoo. Als SEO specialist Amersfoort heb ik veel verschillende klanten uit verschillende branches al geholpen met de SEO. Voor al mijn klanten werk ik op een transparante en duurzame manier. Deze manier van werken maakt dat ik langdurig resultaat behaal binnen de zoekmachines.

Meer over mij weten? Bekijk de over mij pagina!Ik help je graag met het verwezenlijken van de gestelde doelstellingen in de Google, Bing en Yahoo. Met jarenlange (6 om precies te zijn!) ervaring als freelance SEO specialist Amersfoort bied ik alle facetten van SEO aan. Deze facetten kunnen grofweg in drie grote onderdelen worden onderverdeeld.

SEO content

De content van de website is een groot onderdeel van de organische vindbaarheid. De content geeft de onderwerp van de verschillende landingspagina’s van een website aan. Het is erg belangrijk om de content in de eerste plaats voor de bezoeker te schrijven. Op de tweede plek komen de zoekmachines.

Met gebruikersvriendelijkhe teksten worden de beoogde resultaten binnen Google sneller behaald dan met teksten die grotendeels “verrijkt” zijn met zoekwoorden.

Ik verzorg de SEO-content van A tot Z. Hiervoor begin ik met de strategische kant. Dit is het uitvoeren van een zoekwoordonderzoek, koppelen met de juiste landingspagina’s en het opstellen van de websitestructuur.

Technische SEO

De technische SEO is voor veel websites voorwaardelijk aan een goede ranking. Een website kan enorm goede content hebben gepaard met sterke backlinks maar, wanneer er fundamentele technische fouten in de website zitten zal deze minder snel ranken.

Mijn technische bevindingen doe ik middels een technische website audit. Deze audit vormt de basis voor het technische traject. Ik help graag door te consulteren, heb je hulp nodig bij de implementatie van mijn bevindingen? dan help ik je ook graag!

De technische SEO beslaat enorm veel punten. Van het orkestreren van grootschalige websitemigraties tot websitesnelheid trajecten. De technische SEO heeft raakvlakken met de gebruikersvriendelijkheid van de website. Hierdoor zorgt dit niet alleen voor verbeterde posities, het zorgt ook voor een verhoogde conversie.

Verhogen van de autoriteit

Het verkrijgen van de juiste hoeveelheid relevante off-page SEO signalen fungeert als de symbolische motor voor de rankings. Dit is wat uiteindelijk de top-5 posities zal opleveren in Google. Gepaard met een sterke technische SEO en SEO content strategie zorgt dit voor een 1 + 1 = 3 effect.

Het is belangrijk om het link building traject veilig uit te voeren. Wanneer dit volgens de richtlijnen van Google wordt gedaan is de kans op een penalty nihil.

Ik verhoog de autoriteit van de website door te link builden. Link builden is het verkrijgen van relevante hyperlinks van andere websites naar jouw website. Hierdoor wordt de autoriteit en de naamsbekendheid van de website en het bedrijf verbeterd.

Een greep uit mijn portfolio als SEO specialist

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Wie ben ik?

Ik ben een allround freelance SEO specialist werkzaam voor klanten van allerlei formaten uit verschillende branches. Ik richt mij op alle facetten van zoekmachine optimalisatie waaronder technische SEO, SEO content en linkbuilding.

PortfolioOver mijTarieven

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Mijn tarief als SEO specialist Amersfoort

Tijdens mijn werkzaamheden als SEO specialist Amersfoort werk ik met een vast uurtarief van € 75,- excl. BTW. Wanneer ik aan het werk ben voor mijn bestaande klantenbestand neem ik geen onaangekondigde belletjes aan. Mijn gemiste oproepen beantwoord ik gedurende vaste momenten door de dag heen. Zo krijgen mijn bestaande klanten, wanneer ze een uur van mij afnemen, daadwerkelijk een uur geconcentreerd werk van mij.

Door de vaste terugbel momenten door de dag heen kan ik gemiste oproepen snel beantwoorden. Zo houd ik de communicatielijn zo kort mogelijk en is snel schakelen om zaken af te stemmen geen probleem. Samen een SEO traject ingaan houdt vaak in dat er nauw contact dient te worden gehouden omtrent zaken. Ik ben naast het bellen tevens goed per mail bereikbaar. Wanneer je me een mailtje stuurt kun je binnen een dag antwoord verwachten.


Voor wie is een SEO specialist Amersfoort 
Wil je graag beter worden gevonden met jouw website in de organische resultaten op relevante zoekwoorden? Dan is het inhuren van een SEO specialist Amersfoort een goede optie. SEO is een relatief ondoorzichtelijk vakgebied waardoor het voor veel ondernemers moeilijk is om dit zelf uit te voeren. Het aangaan van een samenwerking met een SEO specialist kan ervoor zorgen dat je met jouw onderneming veilig hogerop in Google komt.


Van projecten waarbij de gehele basis van de vindbaarheid moet worden gelegd (SEO-content & technische SEO) tot gehele SEO-trajecten. Of je nou producten verkoopt of diensten verleent, met de juiste zoekwoorden zorg ik ervoor dat jouw bedrijf bovenaan de pagina verschijnt. Voor mijn klanten voer ik verschillende werkzaamheden binnen mijn vakgebied uit. Deze werkzaamheden verschillen van het optimaliseren van enkel de technische SEO, het verkrijgen van off-page SEO signalen of het schrijven van SEO content. Ook verzorg ik gehele trajecten waarbij ik begin met het opstellen van een complete SEO strategie. 

SEO Amersfoort en Ralf
Ben je werkzaam in de buurt van Amersfoort en op zoek naar een SEO specialist Amersfoort? Vul een contactformulier in op mijn website. Ik neem contact op zodat we de details van het project voor handen kunnen bespreken. Je kunt mij ook direct een belletje geven, zo hebben we binnen een werkdag contact.

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Waarom een SEO specialist in Amersfoort?

Meetbaar

Het meetbaar maken van projecten is van vitaal belang voor de continuïteit hiervan. Ik verzorg maandelijkse rapportages voor al mijn klanten met de belangrijkste KPI’s.

Geen kosten per klik

SEO Amersfoort laten uitvoeren brengt geen kosten per klik met zich mee. In tegenstelling tot Google Ads zal dit, met name op de lange termijn, enorm veel schelen in het totale mediabudget.

Omnichannel

SEO Amersfoort kan fungeren als een goed middel binnen een groter omnichannel marketingstrategie. SEO vormt voor veel bedrijven de kern van de strategie doordat het een duurzame manier van marketing is.

Relevante bezoekers

SEO Amersfoort zorgt voor de meest relevante bezoekers voor jouw website en bedrijf. Doordat de bezoekers al op zoek waren naar soortgelijke diensten is de kans aanzienlijk dat ze zullen converteren op de website.

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Aan de slag met een SEO specialist Amersfoort

Wanneer een bedrijf op een zoekwoord zakt van positie 2 naar 8 levert dit gemiddeld 42% minder bezoekers. Wil jij deze bezoekers en deze positie behalen? Dan is het belangrijk om een samenwerking aan te gaan met een ervaren SEO Specialist Amersfoort. Hogere posities zorgen uiteindelijk immeres voor een hogere CTR, conversie en daarmee omzet.

Om top-3 posities te behalen is het van belang om een professionele SEO strategie op te stellen en uit te voeren. Hiermee help ik je graag. Hiervoor kunnen we in contact komen en de details van het project bespreken. We bespreken de branche waarin je actief bent, concurrentie, zoekwoorden en de manier waarop we hogerop komen.


Bellen of mailen? Kan allebei, ik ben bereikbaar op +31 6 23 96 99 57 en mailen kan naar ralf@ralfvanveen.com.

Waar let je op bij het inhuren van een SEO specialist?

Google heeft een video gemaakt over het inhuren van een SEO specialist. De markt van de zoekmachine optimalisatie is ondoorzichtig en er zitten veel “rotte appels” tussen. Dit maakt dat het erg lastig is voor bedrijven om een gedegen SEO specialist te vinden.

deze video neemt je mee in de manier waarop Google een SEO specialist uitzoekt. Daarnaast geven ze tips waaraan je een kwalitatief hoogwaardige SEO’er kunt herkennen.

Contact