SEO Specialist Leiden

5 jaar ervaring

Met meer dan 5 jaar ervaring binnen SEO tackle ik ieder SEO-gerelateerd vraagstuk efficiënt.

Transparante & duurzame werkwijze

Per fase leg ik uit waar ik aan werk en waarom ik dit doe. Mijn duurzame werkwijze zorgt voor een langdurig resultaat.

Geen vast contract

Ik werk als SEO specialist zonder vast contract. Ik bewijs mijn waarde iedere maand opnieuw.

SEO specialist Leiden

Ben je met jouw bedrijf werkzaam in de omgeving leiden en op zoek naar een ervaren SEO specialist? Ik help je graag met de verschillende facetten van SEO voor jouw bedrijf. Ik help zowel landelijke bedrijven als bedrijven die rondom Leiden actief zijn. Ik help als freelance SEO specialist veel verschillende bedrijven in verschillende branches hun doelstellingen binnen de zoekmachines te bereiken.

Voor mijn klanten ga ik op een duurzame manier te werk. Deze duurzame manier van werken zorgt voor transparante resultaten in de zoekmachines waar bedrijven ook op de lange termijn profijt van hebben. Daarbij houd ik een transparante werkwijze aan waarbij ik iedere stap van de weg bespreek. We evalueren het traject maandelijks. Dit maakt dat je te allen tijden inzicht hebt in de resultaten en welke werkzaamheden op welke manier zijn uitgevoerd.


Meer over mij kun je hier vinden.
Ik werk inmiddels als 6 jaar in het vakgebied SEO. Dit maakt dat ik alle onderdelen van SEO op een hoog niveau kan aanbieden aan mijn klanten. Of het nu gaat om grootschalige websitemigraties of het doelgericht optimaliseren van verschillende landingspagina’s. Ik werk graag aan ieder project mee.


Ik heb verschillende projecten van verschillende formaten lopen. Ook de inhoudelijke werkzaamheden variëren van project tot project. Het kan zijn dat ik voor zeer specifieke werkzaamheden wordt ingehuurd of het gehele traject uit handen moet nemen. De grootte van mijn lopende projecten varieert van MKB, MKB+ tot multinationals of (internationale) e-commerce websites. Met jarenlange ervaring als freelance SEO-specialist bied ik alles aan omtrent mijn vakgebied:

SEO-content

Ik neem voor bedrijven graag het schrijven van de SEO-content uit handen. Belangrijk bij het produceren van de SEO-content is het plaatsen van de juiste content op de juiste plaatsen van de website.
Het bepalen van de onderwerpen waarover wordt geschreven wordt gedaan door een zoekwoordonderzoek. Uit dit zoekwoordonderzoek maak ik een websitestructuur waarmee we de SEO kracht doorgeven aan heel de website. We plaatsen strategische landingspagina’s die relevant zijn voor zowel bezoekers als zoekmachines.
Deze landingspagina’s optimaliseren we zowel voor Google als de bezoeker. Ik houd de vindbaarheid en gebruikersvriendelijkheid van de website in mijn achterhoofd bij het implementeren van mijn content strategie.

Technische SEO

De technische SEO is voor velen erg ontoegankelijk en gecompliceerd. Het is van belang om hier een SEO specialist met enige kennis en kunde voor in te huren. Technische SEO is een veelzijdige discipline binnen SEO.

Een website met een goede technische SEO is in de meeste gevallen voorwaardelijk voor een goede ranking. Deze technische punten zijn uiteenlopende waardoor dit het moeilijkste onderdeel van het vakgebied SEO is.
Technische punten hebben vaak raakvlakken met de gebruikersvriendelijkheid van een website. Voorbeelden hiervan zijn websitesnelheid, mobiele vriendelijkheid en de gehele websitestructuur.

Verhogen van de autoriteit

Het verkrijgen van de juiste links van andere websites naar jouw website is een officiële ranking factor vanuit Google. Dit heet link builden. Link builden wordt gedaan om de autoriteit van een website te verhogen. Dit is echter niet mijn eerste focus.

Ik richt mij tijdens mij off-page werkzaamheden op het vergroten van de naamsbekendheid van het bedrijf. Deze naamsbekendheid heeft raakvlakken met verschillende off-page signalen die ook erg belangrijk zijn voor google, Bing en Yahoo.

Door op deze ma nier te werk te gaan verkrijgen we tijdens het proces ook relevante bezoekers vanuit deze werkzaamheden.

Een greep uit mijn portfolio als SEO specialist

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Wie ben ik?

Ik ben een allround freelance SEO specialist werkzaam voor klanten van allerlei formaten uit verschillende branches. Ik richt mij op alle facetten van zoekmachine optimalisatie waaronder technische SEO, SEO content en linkbuilding.

PortfolioOver mijTarieven

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Mijn tarief als SEO specialist Leiden

Voor mijn werkzaamheden als SEO specialist Leiden werk ik met een uurtarief van € 75,- excl. BTW. Tijdens mijn werk neem ik geen belletjes aan waardoor ik, wanneer ik een uur werk verkoop, daadwerkelijk een uur geoncentreerd werk lever. Door mijn werkdagen heen plan ik vaste momenten in om belletjes en mails te beantwoorden.

Een groot gedeelte van mijn werk bestaat uit het consulteren van projecten en mijn visie te delen. Hierdoor neem ik graag mijn tijd voor belletjes en het beantwoorden van e-mails met vraagstukken over de vindbaarheid. Het is belangrijk om niet alleen een snel antwoord te geven maar ook een gericht en op waarheid gebaseerd antwoord.

Door deze vaste moment aan te houden voor mijn klanten kan ik de lijnen kort houden. Het juiste hoeveelheid contact zorgt voor een goedlopende samenwerking dat de resultaten stimuleert. Per mail ben ik door de gehele dag heen bereikbaar. Ik probeer al mijn mailbox zo schoon mogelijk te houden door vraagstukken adequaat en snel af te handelen.

Voor wie is een SEO specialist Leiden 
Voor wie is SEO Leiden? Ik ben doorgaans werkzaam als SEO specialist Leiden voor bedrijven van een iets groter formaat. Denk hierbij aan MKB of MKB+ bedrijven. Ik werk tevens voor multinationals en grotere internationale webshops. Deze bedrijven zijn zowel in de B2B als B2C sector werkzaam.

Ieder project verschilt van elkaar. Ik kom als SEO specialist projecten van verschillende formaten tegen maar ook projecten die in verschillende fases zitten. Dit heeft allemaal impact op de uiteindelijke werkzaamheden die ik moet uitvoeren voor de klant. 

Wat tevens een impact heeft op de werkzaamheden zijn de wensen van de klant. Ik word van tijd tot tijd betrokken bij projecten als sparringspartner of als toevoeging van een bestaand SEO team. Daarnaast pak ik ook projecten zelf op waarbij ik het gehele traject eigenhandig uitvoer. Dit is van het opstellen van de SEO strategie tot het uitvoeren hiervan.


Of je producten verkoopt of diensten verleent, met de juiste zoekwoorden zorg ik ervoor dat jouw bedrijf bovenaan de pagina verschijnt. Hierbij maakt het niet uit in welke fase van het traject je je bevindt.

SEO Leiden en Ralf
Is jouw bedrijf werkzaam in de buurt van Leiden en ben je op zoek naar een ervaren SEO specialist? Ik assisteer je graag bij het project in de zoekmachines. Ik werk met een geteste werkwijze waardoor ik je op een veilige manier omhoog breng in de zoekmachines. Tijdens dit stappenplan houden we nauw contact en evalueren we het traject en de werkzaamheden maandelijks.

Ik verzorg SEO voor klanten rondom Leiden, maar ook voor landelijke en internationale klanten. Tijdens mijn werkzaamheden houd ik telefonisch contact en per mail en Skype.

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Waarom een SEO specialist in Leiden?

Meetbaar

De werkzaamheden omtrent de vindbaarheid van de website in zoekmachines zijn goed meetbaar. Door middel van verschillende software zoals Google Analytics en Ahrefs houden we de posities en de werkzaamheden in real-time in de gaten.

Geen kosten per klik

De organische bezoekers vanuit de zoekmachines brengen geen kosten per klik met zich mee. Dit maakt dat, met name op de lange termijn, een organisch traject een stuk goedkoper uitvalt dan een Google Ads campagne.

Omnichannel

Met een SEO specialist in Leiden kun je het SEO traject een stevige basis laten vormen van jouw omnichannel strategie. SEO heeft verschillende overlappende gebieden met andere marketingkanelen waardoor het fungeert als een stevige basis voor het gehele traject.

Relevante bezoekers

De bezoekers die organisch worden verkregen vanuit Google zijn vaak van enorm hoge kwaliteit. Ze zijn relevant doordat ze al een mate van interesse hebben getoond in de zoekmachines. Dit resulteert in torenhoge conversieratio’s van de bezoekers vanuit de zoekmachines.

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Aan de slag met een SEO specialist in Leiden

Beginnen met een SEO specialist in Leiden kan zorgen voor een 1 + 1 = 3 effect. Jij hebt veel kennis van de branche waarin je actief bent en het bedrijf waarvoor je werkt. Ik weet het fijne van het functioneren van de zoekmachines. Het koppelen van deze kennis van zaken zorgt voor veel profijt in de zoekmachines.

Maar waarom zou je beginnen met SEO Leiden? Wist je dat je, wanneer je van positie 8 naar positie 2 zakt in Google je gemiddeld 42% van de bezoekers verliest. Dit heeft enorm veel impact op het aantal organische bezoekers en uiteindelijk de omzet van het bedrijf. Het behouden van relevante top-3 posities op concurrerende zoekwoorden kan anno 2019 alleen worden gedaan met een ervaren SEO specialist.

Om dit te bewerkstelligen moet een bedrijf samen met de SEO specialist aan de slag met het opstellen van een SEO strategie. Deze SEO strategie dient adequaat te worden uitgevoerd om hier op een veilige wijze het maximale uit te halen.


Heb je een SEO specialist rondom Leiden nodig? Ik help je graag. Allereerst zullen we contact hebben met elkaar over de mogelijkheden. Details over andere zaken bespreken we ook, zoals internetstrategieën, de staat van de website en wat wel en niet werkte in het verleden.
Bellen of mailen? Kan allebei, ik ben bereikbaar op +31 6 23 96 99 57 en mailen kan naar ralf@ralfvanveen.com.

Waar let je op bij het inhuren van een SEO specialist?

Google heeft een video gemaakt over het inhuren van een SEO specialist. De markt van de zoekmachine optimalisatie is ondoorzichtig en er zitten veel “rotte appels” tussen. Dit maakt dat het erg lastig is voor bedrijven om een gedegen SEO specialist te vinden.

deze video neemt je mee in de manier waarop Google een SEO specialist uitzoekt. Daarnaast geven ze tips waaraan je een kwalitatief hoogwaardige SEO’er kunt herkennen.

Contact