SEO-pakket voor een duurzaam resultaat

Sta je op het punt om je website naar de volgende fase te brengen? Een SEO-pakket kan precies de oplossing zijn die je zoekt. In dit artikel duik ik in de belangrijkste elementen van SEO-pakketten.

Lees verder om te ontdekken hoe deze SEO-pakketten je kunnen helpen om je online vindbaarheid te vergroten, meer potentiële klanten aan te trekken, en uiteindelijk de omzet te verhogen.

Welke werkzaamheden zitten doorgaans in een SEO-pakket?

De werkzaamheden binnen een SEO-pakket variëren per bureau en pakket, maar er zijn een aantal standaard taken die meestal inbegrepen zijn.

  1. Technische SEO: Dit betreft de optimalisatie van de website zelf, inclusief de laadsnelheid, mobielvriendelijkheid, en de structuur van de website. (1)
  2. Linkbuilding: Dit is het proces van het verkrijgen van (kwalitatieve) backlinks van andere websites naar jouw site, wat helpt om de autoriteit en zichtbaarheid van je website te verhogen.
  3. Content: Mijn SEO-pakketten omvatten vaak ook de creatie van nieuwe content, zoals blogs of commerciële landingspagina’s.
  4. Rapportage: Ik rapporteer rondom de belangrijkste KPI’s die we vooraf samen bepalen.

Het is belangrijk op te merken dat niet elk SEO-pakket al deze diensten zal bevatten, en sommige kunnen extra diensten aanbieden die hier niet zijn opgenomen. Hierover ga ik graag in gesprek.

SEO-pakket bij de #1 SEO-specialist?

Ik sta organisch nummer één voor het meest gezochte zoekwoord binnen mijn markt. Met een SEO-pakket van mij, kunnen we samen hetzelfde bereiken voor jouw organisatie. Neem hiervoor contact op via de contactpagina.

SEO-pakketten in vogelvlucht

Geen tijd voor een artikel over SEO-pakketten? Geen probleem. Bekijk onderstaande video voor een samenvatting.

SEO-pakket (video).

Dit vind ik belangrijk bij een samenwerking

Bij ieder traject zijn er een aantal zaken die ik van belang vind. Dit geldt voor ieder samenwerking die ik heb met een opdrachtgever. Overzichtelijk in een tabel met daarbij de prioriteit en reden.

PrioriteitAspectReden
100TransparantieMet een transparante werkwijze zetten we samen een duurzaam resultaat neer.
90CommunicatieKorte lijntjes staan hoog in het vaandel bij iedere samenwerking die ik aan ga. Ik reageer snel op berichten en handel pro actief.
100Expertise en ervaringMet meer dan 11 jaar ervaring help ik mijn klanten verder met gespecialiseerde kennis en ervaring binnen (bijna) iedere markt.
100ResultaatgerichtIeder traject dient resultaatgericht te zijn. Of dit nu gaat om meer leads verkrijgen, het verhogen van de naamsbekendheid of organische bezoekersaantallen verbeteren.
90Aangepaste strategieënIedere organisatie, binnen iedere markt, heeft behoefte aan een gepersonaliseerde en daarmee aangepaste strategie. Ik ga graag samen met jouw organisatie in overleg over wat dit voor jullie betekent.
100RapportagesRegelmatig en grondig rapporteren zorgt ervoor dat iedereen binnen de samenwerking weet wat er speelt.
De onderdelen van een SEO-pakket.

Artikelen die gerelateerd zijn aan SEO-pakketten

SEO-pakket bij de #1 SEO-specialist?

Ik sta organisch nummer één voor het belangrijkste (en lastigste) zoekwoord binnen de SEO-markt. Met een SEO-pakket van mij, kunnen we samen hetzelfde bereiken voor jouw organisatie. Neem hiervoor contact op via de contactpagina.

Wat zijn de doelen van mijn SEO-pakketten?

  1. Verhoogde zichtbaarheid in zoekmachines: Ik wil ervoor zorgen dat wanneer iemand zoekt naar een product of dienst die jij aanbiedt, jouw website bovenaan de zoekresultaten verschijnt. Deze verhoogde zichtbaarheid leidt tot meer organisch verkeer naar je site.
  2. Verhogen van kwalitatief website verkeer: Ik richt me op het aantrekken van kwalitatief verkeer; bezoekers die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in wat je organisatie te bieden heeft en die waarschijnlijk zullen converteren.
  3. Verbeteren van de gebruikerservaring: Ik streef ernaar om de gebruikerservaring op de website te verbeteren door zaken zoals laadtijden, mobiele bruikbaarheid en site navigatie te optimaliseren.
  4. Bouwen aan merkautoriteit en geloofwaardigheid: Dit doe ik door kwalitatieve content te creëren en backlinks te genereren van gerenommeerde sites. Dit helpt om je organisatie te positioneren als een betrouwbare en geloofwaardige bron binnen je branche.

De stappen van mijn SEO-pakket

Zie voor een volledig overzicht van de stappen van mijn SEO-pakketten deze link. In iedere fase van de samenwerking communiceer ik duidelijk waar ik aan werk en waarom ik dit doe.

StapFasePrioriteit
1. SEO-checkMaand 1Hoog
2. Contentstrategie opstellenMaand 1Hoog
3. Pagina optimalisatieMaand 2-3Hoog
4. Technische verfijningMaand 3-4Middel
5. Content ontwikkelingVanaf maand 1Hoog
6. Linkbuilding strategieVanaf maand 1Middel
De stappen van een SEO-pakket.

SEO-pakket bij de #1 SEO-specialist?

Ik sta organisch nummer één voor het belangrijkste (en lastigste) zoekwoord binnen de SEO-markt. Met een SEO-pakket van mij, kunnen we samen hetzelfde bereiken voor jouw organisatie. Neem hiervoor contact op via de contactpagina.

SEO pakketten (mijn tarieven)

SEO-pakketten variëren aanzienlijk in tarieven, afhankelijk van de aangeboden diensten, de expertise van het SEO-bedrijf, en de specifieke behoeften van de organisatie. Mijn basispakketten starten vanaf € 1000,- per maand en zijn gericht op kleinere organisaties.

Meer complexe SEO-pakketten/vraagstukken, die diepere analyses, content creatie, linkbuilding, en technische SEO omvatten, kunnen oplopen tot enkele duizenden euro’s per maand.

Het is belangrijk om te benadrukken dat SEO een langetermijninvestering is, en de effectiviteit hangt sterk af van de kwaliteit en consistentie van de geleverde diensten.

Senior SEO-specialist

Ralf van Veen

Senior SEO-specialist
Five stars
Ik krijg een 5.0 op Google uit 75 beoordelingen

Ik werk sinds 10 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven (in Nederland en het buitenland) die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op 28 februari 2024. De laatste update van dit artikel vond plaats op 29 mei 2024. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen. Leer meer over de totstandkoming van mijn artikelen in mijn redactionele richtlijnen.