Samenwerking met Sapje

Met Sapje kun je dagelijks genieten van een overheerlijk (groente) sapje en al je dagelijkse vitaminen binnenkrijgen. Ik ben een fan van wat Sapje doet en wie er achter Sapje zitten. De samenwerking is vlot en we houden de communicatielijnen transparant en kort. Dit heeft geresulteerd in resultaten waar we allemaal trots op zijn.

Samenweking met Sapje
>1000%

Stijging van het organisch verkeer.

100%

Organisch marktleider in Nederland.

#1

#1 positie op de 20 belangrijkste zoekwoorden.

Het begin van de samenwerking

Mijn samenwerking met Sapje duurt al even. Medio 2019 kwam ik in contact met het bedrijf en vroeg Joël (de eigenaar van Sapje) mij om mee te denken in de organische vindbaarheid van de website.

Het vraagstuk voorhanden was het aantal organische bezoekers verhogen door de posities van de belangrijkste zoekwoorden te verbeteren.

Samenwerking met Sapje

Wat heb ik voor Sapje gedaan?

Ik heb voor Sapje aan ieder onderdeel van zoekmachine optimalisatie gewerkt. Dit houdt in, technische-SEO, SEO-content en linkbuilding. In het kort heb ik de volgende werkzaamheden voor Sapje uitgevoerd.

  • Ik ben een doorlopend technisch traject aangegaan waarin ik initieel een grondige analyse van de website heb gemaakt en deze gefaseerd hebben verwerkt. Dit heb ik gedaan in overleg en samenwerking met de developer die betrokken is bij Sapje. De website is als resultaat hiervan gebruiksvriendelijker, sneller en kan eenvoudiger door Google worden gecrawled.
  • Op het gebied van SEO-content schrijf ik maandelijks artikelen en landingspagina’s. Hiermee creëer ik kwalitatieve landingspagina’s die grotendeels gericht zijn op een goede gebruikservaring (met een lichte optimalisatie voor SEO).
  • Maandelijks verkrijgen we daarbij een aantal kwalitatieve links, wat ons de autoriteit geeft om ook voor de meest concurrerende termen naar boven te komen.

Voor Sapje heb ik kwalitatieve links verkregen van andere websites. In mijn keuze voor deze websites heb ik zoveel mogelijk naar de relevantie hiervan gekeken. Dit heeft een positief effect gehad op de online autoriteit van de website.

Volledig SEO-onderzoek uitgevoerd

Aan de start van dit traject is de website volledig doorgelicht op verbeterpunten rondom de SEO.

Linkbuilding

Parallel aan de wekzaamheden op het gebied van content werk ik structureel aan het verbeteren van de autoriteit binnen de markt.

SEO-content schrijven

Maandelijks kwalitatieve en relevante landingspagina’s voor SEO opgesteld en opgevoerd op de website.

Wat was het resultaat van de inspanningen?

Het resultaat van onze inspanningen bleef niet onopgemerkt. Met meer dan 100 zoekwoorden in de top-3 (waarvan een aantal met meer dan 10.000 maandelijkse zoekopdrachten) verkrijgt Sapje duizenden organische bezoekers iedere week. Dit heeft de conversie van de website verhoogd met meer dan 500%.

Sapje aan het woord

Cases | Sapje

“Ik wil graag mijn oprechte dankbaarheid delen voor de buitengewone ondersteuning die jij en jouw SEO bureau hebben geboden aan Sapje. Jouw expertise en toewijding hebben een aanzienlijke impact gehad op onze online aanwezigheid, en we zijn zeer tevreden met de behaalde resultaten. Jouw inzicht in e-commerce SEO heeft onze webshop naar nieuwe hoogten gebracht. We hebben niet alleen een merkbare stijging gezien in organisch verkeer, maar ook een verbetering van de kwaliteit van onze online leads. Jouw aanpak is resultaatgericht en afgestemd op de specifieke uitdagingen van ons e-commerce bedrijf, wat voor ons van onschatbare waarde is geweest. Wat ons ook opviel, was jouw vermogen om complexe SEO-concepten op een begrijpelijke manier uit te leggen. Dit heeft ons geholpen om niet alleen de verbeteringen op te merken, maar ook om de impact ervan op onze algehele bedrijfsprestaties te begrijpen. Kortom, de samenwerking met jou is een waardevolle investering gebleken!”

Bas Grund
Digital marketing manager
Cases | Sapje

“Ralf en zijn agency hebben ons goed geholpen om de SEO strategie en uitvoering goed neer te zetten. Al jaren staan we bovenaan in de zoekresultaten en zijn we erg succesvol op dit vlak. Ik zou zowel grote als kleine start/ scale-ups aanraden om met UpAgency te gaan werken. Korte lijnen, fijne communicatie en veel kennis. Met goede resultaten als gevolg.”

Iris van Zwol
Marketing manager
Cases | Sapje

“We werken al jaren samen met Ralf van Veen en daardoor is onze website met belangrijke zoekwoorden in de top 3 terecht gekomen. Ook hebben we vele nummer 1 posities. Hij geeft uitstekend advies. Is altijd beschikbaar en denkt met de klant mee. Erg blij met hem en zijn team!”

Joël Goudsmit
Eigenaar van Sapje