Samenwerking met Sapje

Met Sapje kun je dagelijks genieten van een overheerlijk (groente) sapje en al je dagelijkse vitaminen binnenkrijgen. Ik ben een fan van wat Sapje doet en wie er achter Sapje zitten. De samenwerking is vlot en we houden de communicatielijnen transparant en kort. Dit heeft geresulteerd in resultaten waar ik trots op ben.

Samenweking met Sapje
icon
376%

Een toename in organisch verkeer

icon
100%

Organisch marktleider in Nederland

icon
#1

#1 positie op de 10 belangrijkste zoekwoorden

Het begin van de samenwerking

Mijn samenwerking met Sapje duurt al even. Medio 2019 kwam ik in contact met het bedrijf en vroeg Joël (de eigenaar van Sapje) mij om mee te denken in de organische vindbaarheid van de website.

Het vraagstuk voorhanden was het aantal organische bezoekers verhogen door de posities van de belangrijkste zoekwoorden te verbeteren.

Het begin van de samenwerking

Wat heb ik voor Sapje gedaan?

Ik heb voor Sapje aan ieder component van zoekmachine optimalisatie gewerkt. Dit houdt in, technische-SEO, SEO-content en linkbuilding.

  • Ik ben een doorlopend technisch traject aangegaan waarin ik initieel een grondige analyse van de website heb gemaakt. Deze analyse is in overleg met development gefaseerd geïmplementeerd in de website. Dit heeft geresulteerd in een gebruiksvriendelijkere, snellere website die kan eenvoudig door Google kan worden gecrawled.
  • Op het gebied van SEO-content schrijf ik maandelijks artikelen en landingspagina’s. Hiermee creëer ik kwalitatieve landingspagina’s waarmee de (top)posities binnen Google worden bemachtigd.

Voor Sapje verkrijg ik kwalitatieve linkvermeldingen van andere websites. In mijn keuze voor deze websites heb ik zoveel mogelijk naar de relevantie hiervan gekeken.

icon
Volledig SEO-onderzoek uitgevoerd

Aan de start van dit traject is de website volledig doorgelicht op verbeterpunten rondom de SEO.

icon
Linkbuilding

Parallel aan de wekzaamheden op het gebied van content werk ik structureel aan het verbeteren van de autoriteit binnen de markt.

icon
SEO-content schrijven

Maandelijks kwalitatieve en relevante landingspagina's voor SEO opgesteld en opgevoerd op de website.

Wat was het resultaat van de inspanningen?

Het resultaat van onze inspanningen bleef niet onopgemerkt. Met meer dan 100 zoekwoorden in de top-3 (waarvan een aantal met meer dan 10.000 maandelijkse zoekopdrachten) verkrijgt Sapje duizenden organische bezoekers iedere week. Dit heeft de conversie van de website verhoogd met meer dan 400%.

Resultaat van de inspanningen

Sapje aan het woord

Cases | Sapje

"We werken al jaren samen met Ralf van Veen en daardoor is onze website met belangrijke zoekwoorden in de top 3 terecht gekomen. Ook hebben we vele nummer 1 posities. Hij geeft uitstekend advies. Is altijd beschikbaar en denkt met de klant mee. Erg blij met hem en zijn team!"

Joël Goudsmit
Eigenaar van Sapje