SEO Specialist Gooise Meren

Wij zijn RalfvanVeen.com, ervaren SEO specialisten in Gooise Meren.
SEO specialist Gooise Meren
SEO specialist in Gooise Meren

8 jaar ervaring

Met meer dan 8 jaar ervaring binnen SEO tacklen we ieder SEO-gerelateerd vraagstuk efficiënt.

SEO Gooise Meren

Transparante & duurzame werkwijze

Per fase leggen we uit waar wij aan werken en waarom we dat doen. Onze duurzame werkwijze zorgt voor langdurig resultaat.

Zoekmachine optimalisatie Gooise Meren

Geen vast contract

We werken als SEO specialisten zonder vast contract. We bewijzen onze waarde iedere maand opnieuw.

Samenwerken met een SEO specialist in Gooise Meren

Ben je een bedrijf werkzaam in de regio Gooise Meren en op zoek naar een SEO specialist? Wij helpen je graag. Ons SEO bureau werkt voor bedrijven van verschillende formaten uit verschillende branches door heel Nederland. Transparantie en duurzaamheid. Oftewel de kern van ons SEO succes.

De interne cohesie van deze elementen is wat een SEO strategie succesvol maakt. Deze samenhang bewerkstelligen wij door vooraf een gepersonaliseerde strategie te maken. Met meer dan 8 jaar ervaring binnen SEO, hebben wij projecten van verschillende formaten begeleid. Hierdoor reageren wij snel en adequaat op vraagstukken van ieder formaat.

Wij hebben over SEO geschreven voor

SEO Gooise Meren
SEO Specialist Gooise Meren
SEO portfolio RalfvanVeen.com
SEO Gooise Meren
SEO Specialist Gooise Meren
SEO portfolio RalfvanVeen.com
SEO Gooise Meren
SEO Specialist Gooise Meren
SEO portfolio RalfvanVeen.com
SEO Gooise Meren
SEO Specialist Gooise Meren
SEO portfolio RalfvanVeen.com
SEO Gooise Meren
SEO Specialist Gooise Meren
SEO portfolio RalfvanVeen.com

Wij hebben als SEO specialist gewerkt voor

SEO Gooise Meren
SEO Specialist Gooise Meren
SEO portfolio RalfvanVeen.com
SEO Gooise Meren
SEO Specialist Gooise Meren
SEO portfolio RalfvanVeen.com
SEO Gooise Meren
SEO Specialist Gooise Meren
SEO portfolio RalfvanVeen.com
SEO Gooise Meren
SEO Specialist Gooise Meren
SEO portfolio RalfvanVeen.com
SEO Gooise Meren
SEO Specialist Gooise Meren
SEO portfolio RalfvanVeen.com

SEO Gooise Meren tarieven

Wij werken als SEO specialist in de regio Gooise Meren met een vast uurtarief van €75,- (excl. BTW). Onze klanten krijgen onze volledige aandacht. Om deze reden nemen wij geen onaangekondigde belletjes aan tijdens de afgesproken uren. Hier hebben wij vaste tijden voor door de dag heen. Op deze manier krijgt de klant daadwerkelijk 60 minuten geconcentreerd werk van ons.

Naast een mooi SEO eindresultaat behalen, is het ons doel om SEO tastbaar te maken. Wij delen graag onze kennis met de klant. Dit draagt tevens bij aan de transparante wijze waarop wij werken. Wij beantwoorden graag vragen van onze klanten.

De rol van ons bureau in het project

Onze rol varieert per project. Het komt voor dat wij aan de consulterende kant blijven. Tevens komt het voor dat wij de implementatie van onze bevindingen begeleiden. De intensiteit hiervan is afhankelijk van de kennis, kunde en wens van de klant.

Daarnaast kan het voorkomen dat wij de gehele uitvoering van onze bevindingen op ons nemen. Wij bespreken onze bevindingen en het beoogde eindresultaat alvorens de daadwerkelijke uitvoering. Ieder SEO traject dat wij begeleiden wordt gekenmerkt door een aantal aspecten.

1 - Intake/planning

In al onze offertes nemen wij een gedetailleerde planning op. Deze planning, samen met de benodigdheden, versturen wij opnieuw voorafgaand aan het traject. Zo creëren wij een duidelijk beeld van de werkzaamheden en de tijdsduur hiervan.

2 - Zelfvoorzienend

Tijdens ons werk als SEO specialist in de regio van Gooise Meren is ons doel het zelfvoorzienend laten worden van de klant. Dit doen wij door iedere stap te bespreken. Daarnaast leggen wij onze documenten uitvoerig uit om de klant mee te nemen in onze werkwijze.

3 - Facturatie

Aan het begin van de maand versturen wij de factuur voor de werkzaamheden van de vorige maand. Wij factureren al onze werkzaamheden nadat ze zijn uitgevoerd. Ook hierin blijven we transparant.

4 - Onze agenda

Normaliter plannen wij de agenda 2 weken vooruit met vaste werkzaamheden (taken/afspraken voor vaste klanten). In deze 2 weken zit tijd ingecalculeerd voor dringende klussen.

Waar werkt een SEO specialist aan?

Er zijn veel verschillende onderdelen waar een SEO specialist aan moet werken. Hieronder staan een aantal van de belangrijkste.

Technische SEO in Gooise Meren

Technische SEO

De technische SEO is een relatief lastig onderdeel binnen de zoekmachine optimalisatie. De technische SEO wordt in veel gevallen onder handen genomen door te beginnen met een uitgebreide SEO analyse van de website.

Op basis van deze technische analyse bepaalt de SEO specialist wat er moet worden gedaan. Vaak hebben deze werkzaamheden te maken met de website snelheid, de interne links, de website structuur of de code achter de website.

SEO content in Gooise Meren

SEO content

De SEO Content is het onderdeel van SEO dat de richting van het traject bepaald. Het doel van dit onderdeel binnen de SEO is om de juiste content op de juiste pagina’s te plaatsen. Hier zitten een aantal belangrijke vereisten aan.

Iedere SEO specialist probeert bij dit onderdeel de kwaliteit van de content zo hoog mogelijk te houden. Daarnaast is het van vitaal belang om de zoekopdracht van de zoeker te beantwoorden met de juiste content.

Linkbuilding in Gooise Meren

Linkbuilding

Het link builden is voor een SEO specialist vaak het belangrijkste werk. De andere onderdelen zijn “voorwaardelijk” aan een goede vindbaarheid.

Het link builden is uiteindelijk wat de rankings gaat behalen en waarmee de online autoriteit aan Google kan worden getoond. Dit is dan ook de reden dat iedere SEO specialist hier het meest mee bezig is.

Compleet SEO traject

SEO Analyses

Een SEO specialist is altijd bezig met het analyseren van de website, het gedrag van de zoeker en de activiteiten in de zoekmachines. De data die hier uitkomt wordt gebruikt om de strategie van het traject in te richten.

Daarnaast wordt er op basis van de data beslissingen gemaakt voor de richting die het bedrijf (zowel online als offline) in gaat.

Voor wie is SEO Gooise Meren ?

SEO Gooise Meren bieden wij voor bedrijven uit alle branches opererend in de regio aan. De variatie in deze bedrijven is enorm. In sommige gevallen opereert een bedrijf landelijk en bezit meerdere locaties in de regio. In andere gevallen voeren wij SEO uit voor regionale bedrijven, MKB of MKB+.

Wanneer je op zoek bent naar een SEO specialist Gooise Meren die het gehele SEO proces uit handen neemt, helpen wij je graag. Ook komt het voor dat een bedrijf uit regio Gooise Meren een klein gedeelte van het SEO proces uitbesteedt. In beide gevallen staan transparantie en duurzaamheid vooraan.

Weet je nog niet waar je precies naar op zoek bent? Dan is een belletje de snelste manier om hierachter te komen. Met een aantal vragen komen wij snel achter de doelstelling en hoeveel uur wij hiervoor nodig hebben. Samen met de klant brengen wij de opdracht in kaart.

Wat is een SEO specialist Gooise Meren?

Een SEO specialist Gooise Meren houdt zich bezig met zoekmachine optimalisatie in de regio. Zoekmachine optimalisatie omvat alle optimalisaties die aan een website gedaan worden om hogerop in zoekmachines als Google te komen. Hoe hoger een website in de zoekresultatenpagina te zien is, hoe meer organische bezoekers op de website klikken.

Organische bezoekers vormen onbetaald verkeer. De organische zoekresultaten staan vlak onder de betaalde zoekresultaten. Er wordt significant vaker geklikt op de onbetaalde zoekresultaten dan op de betaalde zoekresultaten. Hoe meer organisch verkeer, hoe hoger de conversie.

Hoe kom je zo hoog mogelijk binnen de organische zoekresultaten te staan? Dat bepaalt Google. Of eigenlijk, het algoritme van Google. Het algoritme is opgebouwd uit honderden factoren die van invloed zijn op de positie van een website. Op basis van dit algoritme, stuurt Google er "crawlers" op uit. Zij hebben de taak om iedere website op al deze factoren te scannen. Dit heet crawlen. Na het crawlen, zetten deze bots alle websites in een index. Dit proces noem je "indexeren".

Wanneer een gebruiker een zoekopdracht intypt in Google, haalt Google de best aansluitende zoekresultaten uit deze index. Google heeft het haar missie gemaakt om uitsluitend kwalitatieve en relevante informatie te leveren aan de zoeker.

Een SEO specialist houdt zich iedere dag bezig met het optimaliseren van websites. De ranking factoren zijn onderverdeeld in de categorieën: content, techniek en linkbuilding.

Waarom een SEO specialist inschakelen?

Als SEO specialisten in Gooise Meren schieten wij te hulp bij bedrijven die actief zijn in allerlei branches. Van de bouw en het vastgoed, tot consultancy tot de facilitaire dienstverlening. Iedere branche heeft de mogelijkheid om van hoge posities binnen Google te profiteren. Wij noemen een aantal redenen die bedrijven in Gooise Meren hebben om een professionele SEO specialist in te schakelen.

De gehele klantenreis

Optimalisatie van de klantreis

Wanneer je een SEO traject laat uitvoeren door een SEO professional, ondersteunt dit de optimalisatie van de klantreis. De kern hiervan is het zoeken van de juiste zoekwoorden voor iedere stap van de klantreis. Van generieke zoekwoorden waarbij de naamsbekendheid van een bedrijf wordt verbeterd, tot long-tail zoekwoorden. Long-tail zoekwoorden bestaan uit meerdere woorden en zijn tevens specifiek van aard. Het zijn gerichte omschrijvingen van een product of dienst. Long-tail zoekwoorden zorgen voor meer converterende bezoekers.

SEO consultancy voor B2B

SEO consultancy voor B2B

SEO is hét marketingkanaal voor online B2B marketing. Om jouw doelgroep succesvol te bereiken, is een diepgaande SEO strategie vereist. 57% van de B2B marketeers in 2021 zegt dat SEO de grootste impact heeft op hun leadgeneratie.

89% van B2B inkopers gebruikt het internet om hun keuze te maken. 90% hiervan maakt gebruik van zoekmachines. Kortom: jouw doelgroep is aanwezig in de zoekmachines en op zoek naar jouw dienstverlening. Prominent aanwezig zijn in de zoekmachines is daarom een vereiste.

SEO consultancy voor B2C

SEO consultancy voor B2C

Het uitvoeren van een SEO traject is van cruciaal belang voor een B2C bedrijf. Wanneer een bedrijf niet aanwezig is in de zoekmachines, betekent dat vrij spel voor de concurrent. Dit brengt het voortbestaan van een bedrijf in gevaar.

Google genereert 63.000 zoekopdrachten per seconde op iedere dag van het jaar. Voor iedere branche zijn er altijd potentiële klanten op zoek naar jouw producten en diensten. Word gevonden door bovenaan de zoekresultaten te staan en domineer je markt.

Jouw doelgroep is op zoek naar je

Jouw doelgroep is op zoek naar je

Een groot voordeel van zoekmachine optimalisatie is dat jouw doelgroep op zoek is naar jou, in plaats van andersom. Wanneer bezoekers op organische wijze op jouw website terecht komen, vergroot de kans dat zij daadwerkelijk overgaan tot aankoop. De bezoekers zijn relevant doordat ze precies weten waar ze naar op zoek zijn.

Facebook, Instagram en LinkedIn maken gebruik van "push marketing". Met deze vorm van marketing druk je producten en diensten als het ware naar de klant toe. Het bedrijf benadert de doelgroep.

In tegenstelling tot marketingkanalen zoals Facebook, Instagram of LinkedIn, valt SEO onder "pull marketing". Bij deze vorm van marketing benadert de doelgroep het bedrijf. Zoekers zijn namelijk op zoek naar jouw producten en diensten. In de praktijk zorgt dit voor een hogere conversieratio.

Het werk van een SEO specialist Gooise Meren: on-page SEO

SEO Gooise Meren bestaat uit on-page en off-page factoren die geoptimaliseerd worden. Een SEO specialist Gooise Meren houdt zich bezig met beiden facetten. On-page SEO omvat alle optimalisaties die op de website zelf gedaan worden. On-page factoren zijn onderverdeeld in 2 categorieën: content en techniek.

De technische kant van SEO is een relatief lastig onderdeel binnen zoekmachine optimalisatie. De technische kant van SEO wordt vaak onder handen genomen door te beginnen met een uitgebreide SEO analyse van een website.

Op basis van deze technische analyse bepaalt de SEO specialist Gooise Meren wat er moet worden opgepakt. Deze werkzaamheden hebben te maken met de website snelheid, de interne links, de website structuur of de code achter de website.

SEO content is het onderdeel dat de richting van het traject bepaalt. Het doel van dit onderdeel binnen zoekmachine optimalisatie is om kwalitatieve content op relevante webpagina’s te plaatsen. Hier zitten een aantal belangrijke eisen aan.

Iedere SEO specialist Gooise Meren probeert bij dit onderdeel de kwaliteit en relevantie van de content zo hoog mogelijk te houden. Hierbij is het cruciaal om nauw aan te sluiten op de informatiebehoefte achter de zoekopdracht van een potentiële klant.

On-page SEO in Gooise Meren

Het werk van een SEO specialist in de regio van Gooise Meren: off-page SEO

Een SEO specialist Gooise Meren focust zich tevens op off-page SEO. Off-page SEO omvat alle werkzaamheden die buiten de website om gedaan worden ten behoeve van zoekmachine optimalisatie. Onder off-page SEO valt linkbuilding. Linkbuilding betekent onder andere het verkrijgen van backlinks. Google hecht veel waarde aan de kwaliteit van binnenkomende en uitgaande links. Een SEO specialist Gooise Meren automatisch ook.

Linkbuilding is voor een SEO specialist Gooise Meren het belangrijkste werk. De onderdelen content en techniek zijn voorwaardelijk aan een goede online vindbaarheid. Het één kan niet zonder het ander. Het linkbuilden is uiteindelijk wat de ranking gaat behalen. Daarnaast is linkbuilding de manier waarop de online autoriteit aan Google getoond wordt.

Off-page SEO in Gooise Meren

Over ons bedrijf

Met 8 jaar waard aan expertise en ervaring, hebben wij al aardig wat gezien en meegemaakt in de wereld van SEO. Van A-merken helpen met de SEO tot het geven van de SEO cursus tot het trainen van marketing afdelingen. Iedere dag helpen wij bedrijven scoren in Google. Transparantie en duurzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Naast het beoogde eindresultaat, vinden wij het belangrijk om SEO te concretiseren. Wij vinden het belangrijk dat de klant zelfvoorzienend wordt op het gebied van SEO.

SEO specialist worden

Om SEO specialist te worden, moet je veel ervaring opdoen binnen zoekmachine optimalisatie. Er is geen specifieke opleiding voor SEO. Het meeste leer je dan ook in de praktijk. De werkzaamheden van een SEO specialist zijn gefocust op het verbeteren van websites ten behoeve van de ranking in Google.

Een SEO specialist focust zich op content, techniek en linkbuilding. Linkbuilding zorgt er voor dat een website scoort in Google. De andere twee componenten zijn voorwaardelijk. Daarmee bedoelen we dat dit de basiselementen zijn die sowieso aanwezig moeten zijn.

Op het gebied van content houdt een SEO specialist zich met het volgende bezig:

- Het tot in de puntjes begrijpen van de zoekintentie van de doelgroep.
- Het uitvoeren van een uitgebreide zoekwoord-analyse.
- Het schrijven van unieke content van hoge kwaliteit.
- Content SEO-proof maken.

Op het gebied van techniek houdt een SEO specialist zich met het volgende bezig:

- Het organiseren en structureren van de interne links.
- De website structuur optimaliseren voor de bezoeker én Google.
- Het opschonen van de broncode achter de website.
- Het sneller maken van een website.

Op het gebied van linkbuilding houdt een SEO specialist zich met het volgende bezig:

- Het verkrijgen van kwalitatieve inkomende links.
- Het optimaliseren van ankerteksten.
- Linkbuilding strategieën opstellen.

Zodra iemand minimaal 2 jaar ervaring heeft met bovenstaande facetten, noem je diegene SEO specialist. Er zijn verschillende titels. Deze titels zijn afhankelijk van de ervaring van de SEO specialist. Een junior SEO specialist heeft ongeveer 2 jaar ervaring, een medior SEO specialist 2-5 jaar ervaring. Daarna volgt een senior SEO specialist. Deze heeft minimaal 6 jaar ervaring. Afhankelijk van hoeveel ervaring een SEO specialist heeft, wordt het salaris bepaald. Hieronder een schatting van hoeveel een SEO specialist ongeveer verdient.

Onderstaand een greep uit de meest voorkomende functies binnen SEO

Ervaring Salaris in euro's
Junior SEO specialist €2.200 - €2.800
Senior SEO specialist €3.000 - €4.000
Content marketeer €2.000 - €3.500
Copywriter vanaf €2.000

Meer weten over SEO in de regio Gooise Meren? Je bent één belletje verwijderd van het antwoord.

Veelgestelde vragen

Wij krijgen dagelijks vragen omtrent zoekmachine optimalisatie. Hieronder hebben wij de meest voorkomende vragen beantwoord.

Wat doet een SEO specialist Gooise Meren?

Een SEO specialist Gooise Meren houdt zich bezig met het optimaliseren van websites ten behoeve van de positie binnen de organische zoekresultaten in de regio van Gooise Meren.

Het doel van SEO Gooise Meren is om de online vindbaarheid te vergroten. Wanneer een bedrijf uit Gooise Meren beter vindbaar is, trekt de website meer relevante bezoekers aan. Dit heeft positieve invloed op de conversie.

Een SEO specialist Gooise Meren helpt bedrijven uit de regio met het optimaliseren van de website. Dit doet een SEO specialist op basis van honderden factoren. Een combinatie tussen techniek, content en linkbuilden geeft het beste resultaat. Een SEO traject ziet er op verschillende manieren uit. Het komt voor dat een SEO specialist aan de consulterende kant blijft. Ook komt het voor dat een SEO specialist de gehele realisatie op zich neemt.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Met Search Engine Optimization (SEO) verbeter je de online vindbaarheid met onbetaalde zoekresultaten en met Search Engine Advertising doe je hetzelfde via betaalde zoekresultaten.

Naast het verschil in kosten, is er een verschil in strategie. SEO is een langetermijnstrategie en SEA een kortetermijnstrategie. Het vergt meer energie en tijd om een organische positie binnen de zoekresultaten te behalen dan een betaalde positie.

Het voordeel van SEO is dat het een eenmalige investering bevat waar je lang profijt van hebt. In het geval van SEA valt de positie direct weg wanneer je stopt met investeren. Het succes droogt op. Met SEO vergroot je niet alleen de online vindbaarheid van een website, maar doe je er alles aan om een zo gebruiksvriendelijk mogelijke website te hebben.

Wat levert zoekmachine optimalisatie concreet op?

Zoekmachine optimalisatie levert een hoger aantal relevante bezoekers uit zoekmachines op. Dit betekent automatisch dat de conversie gestimuleerd wordt. Er zijn niet alleen meer bezoekers, maar ook meer relevante bezoekers. Een website kan veel verkeer aantrekken, maar als die bezoekers niet converteren, is dat niet efficiënt. Door middel van zoekmachine optimalisatie weet je zeker dat potentiële klanten jouw website vinden.

De waarde van SEO wordt vaak berekend door de volgende formule: conversieratio x CTR x zoekvolume x prijs van product/dienst. Daarnaast zorgt een goede SEO specialist voor een hogere website snelheid en gebruiksvriendelijkheid van een website.

Naast hogere conversies, zorgt zoekmachine optimalisatie voor een gebruiksvriendelijke website. De hele website wordt tijdens een SEO traject onder handen genomen. Hier heeft een bedrijf lange tijd profijt van.

Wat zijn de voordelen van samenwerken met een SEO specialist?

Met behulp van een SEO specialist weet je dat de optimalisatie van jouw website in goede handen is. Een SEO specialist heeft namelijk veel ervaring op het gebied van content, techniek en linkbuilding. Door de ervaring van een SEO specialist weet deze hoe een succesvolle SEO strategie eruit ziet. Zo schiet je in één keer raak met zoekmachine optimalisatie.

Het tweede voordeel is dat het jou, als ondernemer, meer ruimte geeft om op de business te concentreren. SEO vergt tijd en energie. Het is dan ook van belang om er genoeg tijd aan te besteden. Met de hulp van een SEO specialist weet je zeker dat je er alles aan doet om het maximale resultaat te behalen.

Heeft RalfvanVeen.com openstaande vacatures voor een SEO specialist?

RalfvanVeen.com is altijd op zoek naar SEO talent. Neem een kijkje op de vacaturepagina. Op het moment staan de volgende vacatures open:

- junior SEO specialist;
- senior SEO specialist;
- copywriter;
- content marketeer.