Accuranker

Wil je niet alleen een ranking tool, maar vooral eentje die snel is? Dan moet je bij Accuranker zijn. Zij claimen de snelste ranking tool te zijn. Op basis van zoektermen worden verschillende rangposities gecheckt. Zowel lokaal als globaal; mobiel als desktop. Ook concurrentie en SERP tracking komt aan bod bij Accuranker. 

Wat is Accuranker?

Accuranker is van oorsprong een Deens bedrijf, maar heeft ook een kantoor in de Verenigde Staten tegenwoordig. Het is geen gratis dienst. Wel is het duidelijk waarvoor je betaalt. Je kiest een aantal zoektermen tussen de 1000 en 50.000. Je betaalt maandelijks of jaarlijks. Voor betaling eens per maand betaal je minder. Hoe meer zoektermen, hoe meer je betaalt. Of dat nu jaarlijks of maandelijks is. 

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Wat je ermee kunt

Accuranker geeft je overzicht in je positie en potentie in de markt. Dit gaat over verschillende levels, waaronder zoektermen, landingspagina’s en tags. Op één account kun je onbeperkt domeinen toevoegen. Dit geldt ook voor het aantal gebruikers. Dat is wel zo praktisch als je met je gehele bedrijf of afdeling gebruik wil kunnen maken van Accuranker. Historische data die Accuranker toont, geeft een beeld van hoe veranderingen werken als het gaat om je ranglijstpositie op basis van zoektermen. 

Accuranker _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

De impact van Accuranker op de SEO kan groot zijn. Je verkeer kan flink groeien wanneer je Accuranker gebruikt. Accuranker geeft je niet alleen inzicht in je zoekresultaat positie in Google, maar ook op Bing. Zowel voor mobiele als voor desktop gebruikers. SEO staat natuurlijk in direct verband met zoektermen en je positie in resultatenlijsten. Hier krijg je met Accuranker inzicht in. Hier iets mee doen voor je SEO is een klus die het platform niet voor je uitvoert. 

Ons advies

De transparante prijsstrategie en het snelle systeem van Accuranker maken dit een aantrekkelijke tool. Je bepaalt hiermee zelf wat je precies nodig hebt aan zoektermen. Er is weinig om in overweging te nemen. Daarom is Accuranker een goede keuze. Het is een gemakkelijke en snelle tool die je helpt bij SEO en inzicht in je ranglijstpositie. 

Veelgestelde vragen

Wat is Accuranker?

ccuranker is een razendsnelle ranking tool. Het tool is niet gratis. Je betaalt voor het aantal zoekwoorden, dat kan liggen tussen de 1.000 en 50.000 woorden. Je krijgt een overzicht van je positie en potentie in de markt. Historische data geeft inzicht over hoe bepaalde veranderingen werken.

Wat is de impact van Accuranker op SEO?

Accuranker geeft inzicht in je zoekresultaat positie binnen verschillende zoekmachines. Het is bruikbaar voor zowel desktop- en mobiele gebruikers. Waardevolle inzichten die de hoeveel verkeer naar je website aanzienlijk kunnen verhogen.

Voor wie hebben wij dit artikel over accuranker geschreven?

Het artikel over accuranker hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over accuranker in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals accuranker?

Wij schrijven over begrippen als accuranker om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

accuranker is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over accuranker in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals accuranker, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip accuranker in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van accuranker. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van accuranker op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende accuranker.

Het voorbeeld dat wij geven van accuranker , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over accuranker van pas.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 14 september 2021. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z