Accuranker

Wil je niet alleen een ranking tool, maar vooral eentje die snel is? Dan moet je bij Accuranker zijn. Zij claimen de snelste ranking tool te zijn. Op basis van zoektermen worden verschillende rangposities gecheckt. Zowel lokaal als globaal; mobiel als desktop. Ook concurrentie en SERP tracking komt aan bod bij Accuranker. 

Wat is Accuranker?

Accuranker is van oorsprong een Deens bedrijf, maar heeft ook een kantoor in de Verenigde Staten tegenwoordig. Het is geen gratis dienst. Wel is het duidelijk waarvoor je betaalt. Je kiest een aantal zoektermen tussen de 1000 en 50.000. Je betaalt maandelijks of jaarlijks. Voor betaling eens per maand betaal je minder. Hoe meer zoektermen, hoe meer je betaalt. Of dat nu jaarlijks of maandelijks is. 

Wat je ermee kunt

Accuranker geeft je overzicht in je positie en potentie in de markt. Dit gaat over verschillende levels, waaronder zoektermen, landingspagina’s en tags. Op één account kun je onbeperkt domeinen toevoegen. Dit geldt ook voor het aantal gebruikers. Dat is wel zo praktisch als je met je gehele bedrijf of afdeling gebruik wil kunnen maken van Accuranker. Historische data die Accuranker toont, geeft een beeld van hoe veranderingen werken als het gaat om je ranglijstpositie op basis van zoektermen. 

Accuranker _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

De impact van Accuranker op de SEO kan groot zijn. Je verkeer kan flink groeien wanneer je Accuranker gebruikt. Accuranker geeft je niet alleen inzicht in je zoekresultaat positie in Google, maar ook op Bing. Zowel voor mobiele als voor desktop gebruikers. SEO staat natuurlijk in direct verband met zoektermen en je positie in resultatenlijsten. Hier krijg je met Accuranker inzicht in. Hier iets mee doen voor je SEO is een klus die het platform niet voor je uitvoert. 

Mijn advies

De transparante prijsstrategie en het snelle systeem van Accuranker maken dit een aantrekkelijke tool. Je bepaalt hiermee zelf wat je precies nodig hebt aan zoektermen. Er is weinig om in overweging te nemen. Daarom is Accuranker een goede keuze. Het is een gemakkelijke en snelle tool die je helpt bij SEO en inzicht in je ranglijstpositie. 

Veelgestelde vragen

Wat is Accuranker?

ccuranker is een razendsnelle ranking tool. Het tool is niet gratis. Je betaalt voor het aantal zoekwoorden, dat kan liggen tussen de 1.000 en 50.000 woorden. Je krijgt een overzicht van je positie en potentie in de markt. Historische data geeft inzicht over hoe bepaalde veranderingen werken.

Wat is de impact van Accuranker op SEO?

Accuranker geeft inzicht in je zoekresultaat positie binnen verschillende zoekmachines. Het is bruikbaar voor zowel desktop- en mobiele gebruikers. Waardevolle inzichten die de hoeveel verkeer naar je website aanzienlijk kunnen verhogen.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 11 juli 2022. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven (in Nederland en het buitenland) die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

< 2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z