Wincher

Wil jij inzicht in het verkeer dat naar je site komt via bepaalde zoektermen? Gebruik dan Wincher. Wincher helpt je tracken, ontdekken en je SEO verbeteren. Met rapportages geven zij je inzicht in je statistieken. Statistieken die relevant zijn voor je SEO. Je leest hier meer over Wincher.

Wat is Wincher?

Wincher is van oorsprong Zweeds en is internationaal beschikbaar. Dus ook in Nederland. Ze bieden drie pakketten aan tegen betaling. De goedkoopste optie is Starter. Daarna komt Business. De duurste optie is Enterprise. Maandelijkse betaling is duurder dan jaarlijkse betaling. Voor de Business en Enterprise pakketten heb je nog keuzeopties voor het aantal zoektermen. 

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Wat krijg je ervoor?

Bij het Starter pakket krijg je een maximum van 500 zoektermen om te kunnen tracken. Je krijgt 10 websites. Dat wil zeggen 10 combinaties van een URL, een zoekmachine en een locatie. Bij de andere pakketten is dit onbeperkt. Ieder pakket heeft de mogelijkheid tot meerdere gebruikers. Je krijgt van Wincher dagelijkse updates. Bij het Business en Enterprise pakket kun je ze daarnaast ook op aanvraag ontvangen. Ook krijg je API toegang. Het Enterprise pakket geeft daarnaast ook toegang aan externe gebruikers. Dit pakket geeft ook de optie om gebruikers tot specifieke projecten toegang te geven. 

Wincher _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

Inzicht op zoektermen is relevant voor de SEO. Zoektermen zijn van belang voor je positie in de zoekresultaten. Vandaar dat Wincher een tool is waarmee het mogelijk is je SEO te verbeteren. Je krijgt niet alleen inzicht in de zoektermen in algemene zin, ook in de combinatie met een URL, specifieke zoekmachine en locatie. Zo kun je je SEO gericht optimaliseren. 

Ons advies

Wincher wordt over het algemeen goed beoordeeld. Deze tool is dan ook de moeite waard om in te investeren. Niet iedereen heeft daar budget voor. Of nog niet. Er zijn ook vergelijkbare tools en platforms die andere prijzen hanteren of zelfs gratis zijn. Het voordeel van Wincher is weer dat het gemakkelijk in gebruik is. Je krijgt inzicht in meerdere aspecten die goed zijn voor de verbetering van je website. De investering is vergelijkbaar met andere betaalde SEO tools.

Veelgestelde vragen

Wat is Wincher?

Wincher is een Zweeds SEO tool, waarop je verschillende abonnementen kan afsluiten. Het is een zogenaamd rank tracking tool. Het maakt het onder meer mogelijk om jouw ranking te monitoren waarbij je ook notificaties kunt laten sturen.

Wat is de impact van Wincher op SEO?

Wincher geeft je inzicht in de statistieken van je website. Het geeft ondersteuning bij het tracken en het helpt je om je SEO verder te verbeteren. Niet alleen op zoekwoorden maar op allerlei andere vlakken.

Voor wie hebben wij dit artikel over wincher geschreven?

Het artikel over wincher hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over wincher in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals wincher?

Wij schrijven over begrippen als wincher om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

wincher is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over wincher in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals wincher, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip wincher in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van wincher. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van wincher op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende wincher.

Het voorbeeld dat wij geven van wincher , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over wincher van pas.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 15 september 2021. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z