Wincher

Wil jij inzicht in het verkeer dat naar je site komt via bepaalde zoektermen? Gebruik dan Wincher. Wincher helpt je tracken, ontdekken en je SEO verbeteren. Met rapportages geven zij je inzicht in je statistieken. Statistieken die relevant zijn voor je SEO. Je leest hier meer over Wincher.

Wat is Wincher?

Wincher is van oorsprong Zweeds en is internationaal beschikbaar. Dus ook in Nederland. Ze bieden drie pakketten aan tegen betaling. De goedkoopste optie is Starter. Daarna komt Business. De duurste optie is Enterprise. Maandelijkse betaling is duurder dan jaarlijkse betaling. Voor de Business en Enterprise pakketten heb je nog keuzeopties voor het aantal zoektermen. 

Wat krijg je ervoor?

Bij het Starter pakket krijg je een maximum van 500 zoektermen om te kunnen tracken. Je krijgt 10 websites. Dat wil zeggen 10 combinaties van een URL, een zoekmachine en een locatie. Bij de andere pakketten is dit onbeperkt. Ieder pakket heeft de mogelijkheid tot meerdere gebruikers. Je krijgt van Wincher dagelijkse updates. Bij het Business en Enterprise pakket kun je ze daarnaast ook op aanvraag ontvangen. Ook krijg je API toegang. Het Enterprise pakket geeft daarnaast ook toegang aan externe gebruikers. Dit pakket geeft ook de optie om gebruikers tot specifieke projecten toegang te geven. 

Wincher _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

Inzicht op zoektermen is relevant voor de SEO. Zoektermen zijn van belang voor je positie in de zoekresultaten. Vandaar dat Wincher een tool is waarmee het mogelijk is je SEO te verbeteren. Je krijgt niet alleen inzicht in de zoektermen in algemene zin, ook in de combinatie met een URL, specifieke zoekmachine en locatie. Zo kun je je SEO gericht optimaliseren. 

Mijn advies

Wincher wordt over het algemeen goed beoordeeld. Deze tool is dan ook de moeite waard om in te investeren. Niet iedereen heeft daar budget voor. Of nog niet. Er zijn ook vergelijkbare tools en platforms die andere prijzen hanteren of zelfs gratis zijn. Het voordeel van Wincher is weer dat het gemakkelijk in gebruik is. Je krijgt inzicht in meerdere aspecten die goed zijn voor de verbetering van je website. De investering is vergelijkbaar met andere betaalde SEO tools.

Veelgestelde vragen

Wat is Wincher?

Wincher is een Zweeds SEO tool, waarop je verschillende abonnementen kan afsluiten. Het is een zogenaamd rank tracking tool. Het maakt het onder meer mogelijk om jouw ranking te monitoren waarbij je ook notificaties kunt laten sturen.

Wat is de impact van Wincher op SEO?

Wincher geeft je inzicht in de statistieken van je website. Het geeft ondersteuning bij het tracken en het helpt je om je SEO verder te verbeteren. Niet alleen op zoekwoorden maar op allerlei andere vlakken.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 5 juli 2022. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven (in Nederland en het buitenland) die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

< 2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z