Volusion

Zonder code een webshop lanceren? Dat kan met Volusion. De e-commerce tool geeft je allerlei features die van belang kunnen zijn voor jouw website en webshop. Je voegt eenvoudig vertrouwde tools als Amazon en FedEx toe aan jouw site. Volusion is een allround software die kan bijdragen aan je marketing

Wat is Volusion?

Volusion is een software die je helpt met het bouwen van je online winkel. Je hoeft hiervoor niet bekend te zijn met codeertalen. Volusion gebruik je gewoon aan de hand van de thema’s die het platform je biedt. Zo maak je een mooie en zinvolle webshop.

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Features en abonnementen

Volusion biedt verschillende thema’s aan waarmee je kunt werken. Een deel hiervan kun je gratis gebruiken. Het is ook mogelijk om tools aan je website toe te voegen. Bijvoorbeeld Amazon of andere gecertificeerde functies die bijdragen aan je marketing. Volusion helpt je groeien met ingebouwde functies als SEO management. 

Er is een gratis trial voor 2 weken. Daarna ga je aan de slag met een Personal, Professional, Business of Prime account. Wie per jaar betaalt, is aan het eind van het jaar goedkoper uit. De meeste tools zitten in elk pakket. Met Personal krijg je alleen geen ratings of verlaten winkelwagen rapporten. Bij het Professional pakket ontbreekt daarbij ook de integratie voor eBay en Amazon.

Volusion _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

De impact van Volusion op de SEO is er zeker. Niet voor niets is er een SEO management ingebouwd in Volusion. Een online winkel zal shopping resultaten willen weergeven en hier hoog in de zoekresultaten bij willen staan. Dat is het doel van het SEO management van Volusion. Hierbij horen op maat gemaakte metadata, praktische URLS, begrijpelijke sitemap indexing en robots.txt documenten. 

Ons advies

Het voordeel van Volusion is dat je het de eerste 2 weken gratis kunt gebruiken. Wie niets te verkopen heeft, gooit geld weg met Volusion. Wanneer je webshop een belangrijk onderdeel van je site is, of zelfs je gehele site, is Volusion een mooie optie. 

Veelgestelde vragen

Wat is volusion?

Volusion is een softwarepakket waarmee je een webshop kunt opbouwen. Hierbij hoef je geen programmeerkennis te hebben. Het is een platform waarop je op basis van bepaalde thema’s heel eenvoudig een mooie webshop kunt opzetten.

Wat is de impact van Volusion op SEO?

Volusion heeft zeker impact op SEO. Het platform heeft verschillende ingebouwde SEO functionaliteiten. Erg belangrijk want een webshop wil natuurlijk hoog in de zoekresultaten staan als er op hun producten wordt gezocht.

Voor wie hebben wij dit artikel over volusion geschreven?

Het artikel over volusion hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over volusion in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals volusion?

Wij schrijven over begrippen als volusion om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

volusion is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over volusion in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals volusion, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip volusion in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van volusion. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van volusion op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende volusion.

Het voorbeeld dat wij geven van volusion , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over volusion van pas.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 15 september 2021. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z