Trends Everywhere

Trends in zoektermen altijd in de gaten houden? Het kan met Trends Everywhere. Deze extensie zorgt dat jij op de hoogte blijft van trends in zoektermen die voor jou van belang zijn. Je kiest zelf welk pakket je voor de extensie wil. Bij alle opties zit een gratis trial versie.

Wat is Trends Everywhere?

Je kunt de extensie Trends Everywhere downloaden voor Firefox of Chrome. De extensie houdt je op de hoogte van jouw zoektermen. Je krijgt een overzicht van hoe vaak gezocht is op een term in de afgelopen periode. Zo houd je je website relevant. 

De opties voor Trends Everywhere

Er zijn vier pakketten die aardig in prijs verschillen. Het starterspakket geeft je onbeperkt gebruik van de extensie. Iets duurder is de Linear, waarbij je tot vijf trends kunt tracken, een wekelijks rapport krijgt en trending zoektermen kan vergelijken. Voor weer iets meer geld krijg je de Exponential. Daarbij heb je de mogelijkheid tot 100 trends te tracken en een op maat gemaakt tracking-schema in te zetten. Ook het vergelijken van zoektermen en een wekelijks rapport hoort hierbij. 

Wil je echt uitpakken, dan krijg je bij de Exponential² ook trendvoorspelling en API integratie. Hierbij mag je onbeperkt trends tracken. Experts staan voor je klaar om op maat gemaakte zakelijke rapportages en analyses uit te voeren.

Trends Everywhere _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

Hoe meer je weet over je zoektermen en de populariteit daarvan, hoe beter je hierop kan inspelen. Wanneer jij hoog in de zoekresultaten komt met je website met een zoekterm, wil je in de gaten houden hoe goed die zoekterm het doet. Het vergelijken van zoektermen levert hier ook een mooi inzicht in. Je kunt je SEO strategie aanpassen aan de hand van de informatie die je krijgt via Trends Everywhere. 

Mijn advies

Het is een praktische extensie voor inzicht in trends in zoekwoorden. Afgezien daarvan levert de extensie je weinig op. Zoektermen zijn uiteraard van belang voor iedere website en de SEO. Maar je zal meer dan 5 trends willen tracken. Dan zit je al snel bij de duurdere pakketten. 

Veelgestelde vragen

Wat is Trends Everywhere?

Trends Everywhere is een extensie voor Chrome of Firefox. Het helpt je om op de hoogte te blijven van voor jou belangrijke trends op het vlak van zoektermen. Je krijgt een goed overzicht van hoeveel er in een bepaalde periode is gezocht op bepaalde zoektermen.

Wat is de impact van Trends Everywhere op SEO?

Bij SEO draait het natuurlijk om relevante zoektermen. Hoe meer inzicht je daarin krijgt, des te beter je hierop kunt inspelen. Dit zal vervolgens tot een hogere ranking in de zoekresultaten leiden.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 5 juli 2022. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven (in Nederland en het buitenland) die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

< 2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z