Sitefinity

Wil jij een platform met de optimale digitale ervaring? Daar is Sitefinity een optie voor. Dit is onderdeel van Progress. Naast Sitefinity zijn er de Sitefinity Cloud, Sitefinity Insight en Ucommerce voor Sitefinity. Hiermee pak je het optimaliseren van je gebruikerservaring volledig aan. 

Wat is Sitefinity?

Met Sitefinity zorg je dat content over meerdere kanalen gedeeld en gezien wordt. Sitefinity helpt dit optimaliseren. Het is dus ook een CMS tool. Er zijn drie varianten van Sitefinity. Dit zijn de Professional, Online marketing en Enterprise. Iedere variant geeft je toegang tot verschillende dingen, zodat het aanbod past bij wat jij nodig hebt van een CMS. 

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Voorbeeld/inhoudelijk

Bij de Online marketing en Enterprise variant hoort bijvoorbeeld ook het onderdeel Experience Management. Dit is weer niet van toepassing op de Professional variant. Deze variant kan gebruikt worden door 10 mensen tegelijkertijd. Bij de andere varianten kan dit met 15 mensen tegelijk. 

Sitefinity geeft je de mogelijkheid om content op verschillende apparaten te beheren. Zo weet je overal hoe je content getoond wordt. Van smartwatch tot computerscherm. Sitefinity Insight geeft je inzicht in je consumenten. Hun gedrag op je website bijvoorbeeld. Daar speel je dan weer op in met je content. Zo helpt Sitefinity je met je content voor een betere gebruikerservaring.

Sitefinity _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

Over het algemeen hebben content management systemen geen directe invloed op de SEO. Wanneer je je content op een goede manier inzet, trek je wel meer gebruikers en bezoekers naar je website. Dat wordt ook meegenomen in de ranglijsten van zoekmachines: het aantal bezoekers. Hoe meer bezoekers, hoe hoger je positie. Zo heeft Sitefinity indirect invloed op de SEO. Je gebruikt Sitefinity namelijk om je content en dus website te verbeteren en zo bezoekers te werven.

Ons advies

De gerichte varianten van Sitefinity zijn prettig ten opzichte van meer algemene aanbieders van een CMS. Ontwikkelaars hebben baat bij Sitefinity. Als startend bedrijf is een andere CMS waarschijnlijk beter voor je geschikt. Grote bedrijven zullen het niet redden met een maximum van 15 gebruikers tegelijk op Sitefinity. 

Laatst geupdate op 15 september 2021

Veelgestelde vragen

Wat is Sitefinity?

Je zorgt met sitefinity dat content van je website over meerdere kanalen gedeeld en gezien wordt. Sitefinity is een CMS tool en helpt je met het optimaliseren. Er zijn drie varianten. Je hebt online marketing, enterprise en de professional van sitefinity. Bij elke variant heb je toegaan tot verschillende dingen.

Wat is de impact van Sitefinity op SEO?

Content management systemen hebben geen directe invloed op de SEO. Sitefinity heeft indirecte invloed. Het is belangrijk dat je de content goed inzet op de website. Je trekt dan meer bezoekers aan en dat wordt meegenomen in de ranglijsten van zoekmachines. Heb je meer bezoekers dan wordt je positie beter.

Voor wie hebben wij dit artikel over sitefinity geschreven?

Het artikel over sitefinity hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over sitefinity in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals sitefinity?

Wij schrijven over begrippen als sitefinity om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

sitefinity is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over sitefinity in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals sitefinity, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip sitefinity in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van sitefinity. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van sitefinity op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende sitefinity.

Het voorbeeld dat wij geven van sitefinity , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over sitefinity van pas.

Freelance SEO specialist

Geschreven door Ralf van Veen.
SEO-specialist en eigenaar van een SEO-bureau.

Over mij

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z