Oncrawl

Wil jij meer weten over SEO en hoe je je website moet aanpakken, maar weet je niet waar te beginnen? Kijk dan naar Oncrawl. Dit platform biedt alle nodige skills en informatie die je maar nodig kunt hebben in SEO en een eigen website. Zij zijn er om jou te helpen met je SEO.

Wat is Oncrawl?

Oncrawl is een platform dat uit twee onderdelen bestaat. Dit zijn Oncrawl Insights en Oncrawl Genius. Beide onderdelen bestaan weer uit meerdere features. Dit alles is onderdeel van Oncrawl. Voor het platform betaal je een maandelijks of jaarlijks bedrag. Wie jaarlijks betaalt, is goedkoper uit. Er is een Explorer en Business pakket. Een derde pakket is op aanvraag. 

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

De features van Oncrawl

Onder Oncrawl Insights vallen de SEO Crawler, de SEO Log Analyzer en Data. Hiermee krijg je inzicht in hoe zoekmachines naar je site kijken en het verkeer dat op je website terecht komt. Onder Oncrawl Genius vallen Labs, Developer en BI. BI staat voor Business Intelligence en geeft je de mogelijkheid rapportages te maken en delen met andere afdelingen. Met Developer krijg je inzicht in de data van Oncrawl.

Labs geeft inzicht in SEO issues en mogelijke oplossingen en vernieuwingen. Dit hoort dus allemaal bij je pakket. Het verschil tussen de Explorer en Business pakketten is vooral het aantal mogelijke domeinen. Dat is voor de Explorer 1 en voor Business zijn dit er 2. 

Oncrawl _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

Het platform richt zich op SEO oplossingen en suggesties. Ze adviseren je, je leert ervan en SEO staat op de eerste plaats. Hier gebruik van maken levert je hoogstwaarschijnlijk extra kennis en expertise op het gebied van SEO op. Daarnaast krijg je suggesties voor het verbeteren van je SEO positie. De analyses van Oncrawl zet je in om je positie te versterken door de juiste aanpassingen te doen. 

Ons advies

Het platform is uitgebreid en heeft een relatief persoonlijke aanpak. Dat is wanneer je nieuw bent in SEO misschien wel zo prettig. Ben je al langer onderweg of twijfel je over de investering? Dan zijn er ook gratis alternatieven die dezelfde dingen uitvoeren, hoewel niet altijd onder dezelfde tool of platform.  

Veelgestelde vragen

Wat is OnCrawl?

Oncrawl bestaat uit twee onderdelen en is een platform. De onderdelen zijn oncrawl insights en oncrawl genius. Allebei de onderdelen hebben weer meer features. Je kunt gebruiken maken van het platform tegen een betaling. Je hebt de mogelijkheid rapportages te maken en te delen. Je hebt veel mogelijkheden met oncrawl.

Wat is de impact van Oncrawl op SEO?

Oncrawl richt zich op suggesties en oplossingen. Je wordt geadviseerd en je leert ervan. Maak je gebruik van het platform levert je extra kennis op en expertise op het gebied van SEO. Om je SEO te verbeteren wat positie betreft zul je suggesties krijgen. Juiste aanpassingen kunnen je positie versterken.

Voor wie hebben wij dit artikel over oncrawl geschreven?

Het artikel over oncrawl hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over oncrawl in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals oncrawl?

Wij schrijven over begrippen als oncrawl om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

oncrawl is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over oncrawl in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals oncrawl, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip oncrawl in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van oncrawl. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van oncrawl op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende oncrawl.

Het voorbeeld dat wij geven van oncrawl , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over oncrawl van pas.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 15 september 2021. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z