Oncrawl

Wil jij meer weten over SEO en hoe je je website moet aanpakken, maar weet je niet waar te beginnen? Kijk dan naar Oncrawl. Dit platform biedt alle nodige skills en informatie die je maar nodig kunt hebben in SEO en een eigen website. Zij zijn er om jou te helpen met je SEO.

Wat is Oncrawl?

Oncrawl is een platform dat uit twee onderdelen bestaat. Dit zijn Oncrawl Insights en Oncrawl Genius. Beide onderdelen bestaan weer uit meerdere features. Dit alles is onderdeel van Oncrawl. Voor het platform betaal je een maandelijks of jaarlijks bedrag. Wie jaarlijks betaalt, is goedkoper uit. Er is een Explorer en Business pakket. Een derde pakket is op aanvraag. 

De features van Oncrawl

Onder Oncrawl Insights vallen de SEO Crawler, de SEO Log Analyzer en Data. Hiermee krijg je inzicht in hoe zoekmachines naar je site kijken en het verkeer dat op je website terecht komt. Onder Oncrawl Genius vallen Labs, Developer en BI. BI staat voor Business Intelligence en geeft je de mogelijkheid rapportages te maken en delen met andere afdelingen. Met Developer krijg je inzicht in de data van Oncrawl.

Labs geeft inzicht in SEO issues en mogelijke oplossingen en vernieuwingen. Dit hoort dus allemaal bij je pakket. Het verschil tussen de Explorer en Business pakketten is vooral het aantal mogelijke domeinen. Dat is voor de Explorer 1 en voor Business zijn dit er 2. 

Oncrawl _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

Het platform richt zich op SEO oplossingen en suggesties. Ze adviseren je, je leert ervan en SEO staat op de eerste plaats. Hier gebruik van maken levert je hoogstwaarschijnlijk extra kennis en expertise op het gebied van SEO op. Daarnaast krijg je suggesties voor het verbeteren van je SEO positie. De analyses van Oncrawl zet je in om je positie te versterken door de juiste aanpassingen te doen. 

Mijn advies

Het platform is uitgebreid en heeft een relatief persoonlijke aanpak. Dat is wanneer je nieuw bent in SEO misschien wel zo prettig. Ben je al langer onderweg of twijfel je over de investering? Dan zijn er ook gratis alternatieven die dezelfde dingen uitvoeren, hoewel niet altijd onder dezelfde tool of platform.  

Veelgestelde vragen

Wat is OnCrawl?

Oncrawl bestaat uit twee onderdelen en is een platform. De onderdelen zijn oncrawl insights en oncrawl genius. Allebei de onderdelen hebben weer meer features. Je kunt gebruiken maken van het platform tegen een betaling. Je hebt de mogelijkheid rapportages te maken en te delen. Je hebt veel mogelijkheden met oncrawl.

Wat is de impact van Oncrawl op SEO?

Oncrawl richt zich op suggesties en oplossingen. Je wordt geadviseerd en je leert ervan. Maak je gebruik van het platform levert je extra kennis op en expertise op het gebied van SEO. Om je SEO te verbeteren wat positie betreft zul je suggesties krijgen. Juiste aanpassingen kunnen je positie versterken.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 5 juli 2022. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven (in Nederland en het buitenland) die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

< 2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z