Deepcrawl

Op zoek naar een webcrawler in de cloud? Gebruik Deepcrawl. Deze crawler is een cloud-based webcrawler. Deepcrawl brengt issues van websites naar boven. Dit kan jouw site zijn of die van je concurrentie. De issues die Deepcrawl op jouw site laat zien, geven de kans deze op te lossen en je SEO te verbeteren. 

Wat is Deepcrawl?

Deepcrawl bestaat uit twee delen: Detect en Protect. Daar lees je meer over in de volgende alinea. Met een crawler haal je issues naar voren. Je ziet welke issues je site heeft en kan deze zodoende oplossen. De issues die aangegeven worden, zijn erg gericht. 

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Detect & Protect

Detect richt zich op kansen voor je SEO. Protect richt zich op de bescherming van SEO issues. Deepcrawl zoekt je website af naar kansen en geeft je suggesties voor acties. Die acties zijn bedoeld om je SEO positie te verbeteren. Wanneer je een goede positie hebt, krijg je suggestief voor veranderingen die je op die positie houden.

Met Deepcrawl Protect kun je SEO issues zien en oplossen voordat je code online gaat. Daarvoor gebruikt Deepcrawl SEO tests. Zonder tests loop je risico dat je positie direct beïnvloed wordt op een negatieve manier. 

Deepcrawl _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

Deepcrawl helpt je met SEO. Door de SEO test nog voordat je publiceert. En door kansen te laten zien. Doordat deze twee gescheiden zijn, richt je je aandacht niet op twee dingen tegelijk. Je richt je aandacht op kansen voor verbetering. Of je richt je aandacht op probleemoplossing. Bij vernieuwing is de Protect van belang, bij een goede positie is Detect van belang. Samen zijn ze relevant voor je SEO.

Ons advies

Deepcrawl is dus een praktische tool. Vergelijkbare tools laten je scores zien. Daardoor neig je waarschijnlijk sneller naar enkel probleemoplossing. Bovendien heeft Deepcrawl de SEO test als handige extra. Wel is het een betaalde service, waarvoor je een prijsopgave moet aanvragen. Of het de investering waard is voor jouw bedrijf, hangt dus daar van af. 

Veelgestelde vragen

Wat is DeepCrawl?

Deepcrawl is een cloud-based webcrawler die allerlei issues aan jouw website of die van de concurrentie aan het licht kan brengen. Dit stelt je in staat om deze snel en adequaat op te lossen.

Wat is de impact van DeepCrawl op SEO?

Deepcrawl is van belang voor de SEO omdat je problemen direct kunt aanpakken, nog voor dat er iets wordt gepubliceerd. Zo zorg je voor goede en relevante content, die voor een goede ranking van jouw website zullen zorgen.

Voor wie hebben wij dit artikel over deepcrawl geschreven?

Het artikel over deepcrawl hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over deepcrawl in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals deepcrawl?

Wij schrijven over begrippen als deepcrawl om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

deepcrawl is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over deepcrawl in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals deepcrawl, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip deepcrawl in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van deepcrawl. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van deepcrawl op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende deepcrawl.

Het voorbeeld dat wij geven van deepcrawl , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over deepcrawl van pas.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 15 september 2021. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z