Deepcrawl

Op zoek naar een webcrawler in de cloud? Gebruik Deepcrawl. Deze crawler is een cloud-based webcrawler. Deepcrawl brengt issues van websites naar boven. Dit kan jouw site zijn of die van je concurrentie. De issues die Deepcrawl op jouw site laat zien, geven de kans deze op te lossen en je SEO te verbeteren. 

Wat is Deepcrawl?

Deepcrawl bestaat uit twee delen: Detect en Protect. Daar lees je meer over in de volgende alinea. Met een crawler haal je issues naar voren. Je ziet welke issues je site heeft en kan deze zodoende oplossen. De issues die aangegeven worden, zijn erg gericht. 

Detect & Protect

Detect richt zich op kansen voor je SEO. Protect richt zich op de bescherming van SEO issues. Deepcrawl zoekt je website af naar kansen en geeft je suggesties voor acties. Die acties zijn bedoeld om je SEO positie te verbeteren. Wanneer je een goede positie hebt, krijg je suggestief voor veranderingen die je op die positie houden.

Met Deepcrawl Protect kun je SEO issues zien en oplossen voordat je code online gaat. Daarvoor gebruikt Deepcrawl SEO tests. Zonder tests loop je risico dat je positie direct beïnvloed wordt op een negatieve manier. 

Deepcrawl _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

Deepcrawl helpt je met SEO. Door de SEO test nog voordat je publiceert. En door kansen te laten zien. Doordat deze twee gescheiden zijn, richt je je aandacht niet op twee dingen tegelijk. Je richt je aandacht op kansen voor verbetering. Of je richt je aandacht op probleemoplossing. Bij vernieuwing is de Protect van belang, bij een goede positie is Detect van belang. Samen zijn ze relevant voor je SEO.

Mijn advies

Deepcrawl is dus een praktische tool. Vergelijkbare tools laten je scores zien. Daardoor neig je waarschijnlijk sneller naar enkel probleemoplossing. Bovendien heeft Deepcrawl de SEO test als handige extra. Wel is het een betaalde service, waarvoor je een prijsopgave moet aanvragen. Of het de investering waard is voor jouw bedrijf, hangt dus daar van af. 

Veelgestelde vragen

Wat is DeepCrawl?

Deepcrawl is een cloud-based webcrawler die allerlei issues aan jouw website of die van de concurrentie aan het licht kan brengen. Dit stelt je in staat om deze snel en adequaat op te lossen.

Wat is de impact van DeepCrawl op SEO?

Deepcrawl is van belang voor de SEO omdat je problemen direct kunt aanpakken, nog voor dat er iets wordt gepubliceerd. Zo zorg je voor goede en relevante content, die voor een goede ranking van jouw website zullen zorgen.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 5 juli 2022. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven (in Nederland en het buitenland) die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

< 2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z