Ayima Page Insights

Wil jij direct inzicht in verbeterpunten op je website? Download dan de Chrome extensie Ayima Page Insights. Deze Chrome extensie maakt het gemakkelijk om issues op te sporen en op te lossen. Je ziet direct waar je issues op je site zich bevinden. Daar reageer je vervolgens weer op. 

Wat is Ayima Page Insights?

Ayima Page Insights is een gratis extensie voor je Chrome browser. Je downloadt de extensie via de Chrome web store. Verder vereist het eigenlijk niets van je. Zodra je een website of pagina opent, begint Ayima Page Insights te werken. De extensie analyseert de website op zoek naar eventuele problemen. 

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Wat je ziet bij de extensie

Boven in de site krijg je dan een kort overzicht met wat Ayima Page Insights heeft gevonden. De aspecten die de extensie heeft geanalyseerd en gevonden, worden in 4 categorieën weergegeven. Dit zijn errors, waarschuwingen, opmerkingen en informatie. In die volgorde zijn de kleuren ook rood, oranje, geel en groen. Dit geeft aan hoe het met de prioriteit zit. Rood, de errors, hebben de hoogste prioriteit. Deze hebben de meeste impact op je site.

Informatie is groen en geeft eigenlijk geen issues aan. Waarschuwingen zijn issues die over het algemeen alleen een controle vereisen. Opmerkingen zijn minder belangrijke zaken. 

Ayima Page Insights _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

Afhankelijk van de issues die Ayima Page Insights vindt, kan dit helpen bij je SEO. Er komen in ieder geval issues naar voren die je anders niet gevonden had. En je kunt ze verhelpen, omdat er duidelijk wordt aangegeven wat het probleem is. Bijvoorbeeld als een link niet klopt of er een pagina ontbreekt. In dit soort gevallen draagt het verhelpen van deze issues bij aan de SEO. 

Ons advies

Het gaat hier om een gratis extensie die het simpel maakt om issues onder de motorkap te herkennen. Hoewel je zelf aan de slag zal moeten om deze op te lossen, krijg je duidelijke informatie over waar je probleem ligt. Er zijn geen ingewikkelde instellingen en je hoeft niets te openen. Het is een extensie die gemakkelijk in gebruik is. Dat wil zeggen in de zin dat de extensie direct voor je aan de slag gaat. Maar ook in de zin dat je kort en duidelijk ziet waar problemen opgelost kunnen worden. 

Veelgestelde vragen

Wat is Ayima Page Insights?

Ayima Page Insights is een extensie voor de webbrowser Chrome. Hij is geheel gratis en je hoeft hem alleen maar te downloaden. De extensie start met het zoeken naar mogelijke problemen zodra je een pagina hebt geopend.

Wat is de impact van Ayima Page Insights op SEO?

Ayima Page Insights kan je helpen met jouw SEO-activiteiten. Dit hangt af van welke problemen er worden gevonden. Sowieso word je in staat gesteld om alle issues te verhelpen. Maar het geeft ook SEO specifieke issues aan zoals niet-werkende links.

Voor wie hebben wij dit artikel over ayima page insights geschreven?

Het artikel over ayima page insights hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over ayima page insights in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals ayima page insights?

Wij schrijven over begrippen als ayima page insights om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

ayima page insights is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over ayima page insights in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals ayima page insights, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip ayima page insights in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van ayima page insights. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van ayima page insights op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende ayima page insights.

Het voorbeeld dat wij geven van ayima page insights , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over ayima page insights van pas.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 14 september 2021. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z