Advanced Web Ranking

Inzicht in je positie in ranglijsten van zoekmachines? Dat krijg je met Advanced Web Ranking. Dit is een tool die je laat zien welke positie jouw site of pagina heeft in resultatenlijsten op basis van bepaalde zoektermen. Dit krijg je dagelijks, wekelijks of wanneer je ernaar vraagt. 

Wat is Advanced Web Ranking?

Het maakt niet uit welk apparaat je gebruikt. Advanced Web Ranking is namelijk beschikbaar op laptops, desktops, smartphones en tablets. Met een pakket van Advanced Web Ranking kun je onbeperkt gebruikers toevoegen. De eerste dertig dagen kun je Advanced Web Ranking gratis gebruiken. Daarna moet je zelf upgraden naar de betaalde versie. 

Pakketten en opties

Je zit dus niet automatisch vast aan een abonnement. Wel verlies je na 30 dagen je data uit de proefversie als je niet upgrade. Er zijn vier pakketten waar je een maandelijks of jaarlijks bedrag voor betaalt. Kies je voor jaarlijkse betaling, dan ben je goedkoper uit. De pakketten zijn Starter, Pro, Agency en Enterprise. 

Advanced Web Rankings houdt de positie op resultatenlijsten bij voor bepaalde zoekwoorden. Niet alleen voor je eigen website of bedrijf is dit van belang, Ook voor het in de gaten houden van de concurrentie. Advanced Web Rankings levert daarnaast rapportages over de ranglijsten.

Advanced web ranking _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

Die rapportages geven inzicht, omdat ze helder zijn. De informatie van de rapportages gebruik je vervolgens om je SEO positie te verbeteren. Zodoende is Advanced Web Rankings een tool die je helpt met je SEO. Dit is natuurlijk indirect. Het werk voor je SEO zul je zelf uit moeten voeren. De rapportages en inzichten van Advanced Web Rankings zijn enkel ter ondersteuning. Ze vertellen je niet welke actie je moet ondernemen. 

Mijn advies

Juist omdat de rapportages overzichtelijk zijn, is Advanced Web Rankings een fijne tool. Ook als je nog relatief nieuw bent in SEO, is Advanced Web Rankings goed te volgen. Wat dat betreft is dat dus prettig. De prijzen voor Advanced Web Rankings zijn overeenkomstig met andere prijzen voor SEO tools en platforms. 

Veelgestelde vragen

Wat is Advanced Web Ranking?

Met Advanced Web Ranking krijg je inzicht in de positie van jouw webpagina of site in de zoekmachine ranking.

Wat is de impact van Advanced Web Ranking op SEO?

De tool geeft je waardevolle inzichten die je kunt gebruiken om de SEO van jouw site aan te pakken. Indirect heeft het dus invloed op SEO.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 11 juli 2022. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven (in Nederland en het buitenland) die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Bekijk hier de andere steden

SEO-specialist voor de provincies