3D Cart

Wil jij een unieke webshop lanceren, maar weet je niet hoe? Gebruik dan 3D Cart. 3D Cart en Shift4Shop zijn dezelfde aanbieder. Dit e-commerce platform helpt je met het opzetten van je webshop. Inclusief klantenbinding en klantenbehoud. 3D Cart claimt de meest SEO-vriendelijke e-commerce op de markt te zijn.

Wat is 3D Cart?

Met 3D Cart zorg je dus voor je webshop. Voor een mooie look. Voor meer bezoekers. En voor een fijne ervaring op je webshop. Daarmee krijg je terugkerende klanten. Ook de SEO wordt meegenomen. Daarmee groeit ook je klantenbestand, omdat meer mensen jouw webshop vinden bij hun zoekopdracht. 

Wat 3D Cart te bieden heeft

3D Cart geeft een hoop voorbeelden van waarom zij de juiste keuze zijn. Bijvoorbeeld het feit dat er geen software voor nodig is. Ook is 3D Cart een optie waarbij veiligheid van de webshop hoog staat. Thema’s kunnen volledig aangepast of gewoon ingezet worden. Groei wordt mogelijk gemaakt met de optie van opschaling. Een andere optie is het koppelen van je webshop aan verkoopsites als Amazon of eBay. 

Al met al heeft 3D Cart features die werken voor alle soorten verkopers. Groot en klein. In verschillende branches. Ook betaal- en verzendmethoden zijn er alom. Zelfs verschillende apparaten worden meegenomen. Zo is je webshop beschikbaar in een desktop en mobiele versie.

3D Cart _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

3D Cart hecht waarde aan SEO. Het is dus te verwachten dat 3D Cart impact heeft op de SEO. De SEO bij webshops heeft met name van doen met metadata en URLS. Maar ook met de laadsnelheid van de pagina’s. Deze aspecten zijn relevant voor je SEO als webshop. Daar is ook 3D Cart bewust van. Dat is dus onderdeel van de strategie bij 3D Cart. 

Mijn advies

3D Cart is een relatief goedkope optie voor e-commerce. Ze richten zich breed op alle soorten shops en verkopers. Er is daardoor ruimte om te groeien als webshop in 3D Cart. De eerste 15 dagen mag je 3D Cart gratis uitproberen. Het is altijd verstandig om hier gebruik van te maken. Ook omdat je daarmee de user interface leert kennen. 

Veelgestelde vragen

Wat is 3D Cart?

3D Cart, ook wel bekend onder de naam Shift4Shop, is een e-commerce platform waarmee je een webshop kunt opzetten. 3D Cart zegt over zichzelf, dat ze het meest SEO vriendelijke e-commerce platform van de gehele markt zijn.

Wat is de impact van 3D Cart op SEO?

3D Cart zeg zelf veel waarde te hechten aan SEO, waardoor het platform waarschijnlijk ook redelijke impact op zoekmachine optimalisatie zal hebben. Bij SEO voor webshops gaat hete vooral om URLS en metadata, maar de performance van de webshop speelt een voorname rol.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 11 juli 2022. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven (in Nederland en het buitenland) die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

< 2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z