3D Cart

Wil jij een unieke webshop lanceren, maar weet je niet hoe? Gebruik dan 3D Cart. 3D Cart en Shift4Shop zijn dezelfde aanbieder. Dit e-commerce platform helpt je met het opzetten van je webshop. Inclusief klantenbinding en klantenbehoud. 3D Cart claimt de meest SEO-vriendelijke e-commerce op de markt te zijn.

Wat is 3D Cart?

Met 3D Cart zorg je dus voor je webshop. Voor een mooie look. Voor meer bezoekers. En voor een fijne ervaring op je webshop. Daarmee krijg je terugkerende klanten. Ook de SEO wordt meegenomen. Daarmee groeit ook je klantenbestand, omdat meer mensen jouw webshop vinden bij hun zoekopdracht

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Wat 3D Cart te bieden heeft

3D Cart geeft een hoop voorbeelden van waarom zij de juiste keuze zijn. Bijvoorbeeld het feit dat er geen software voor nodig is. Ook is 3D Cart een optie waarbij veiligheid van de webshop hoog staat. Thema’s kunnen volledig aangepast of gewoon ingezet worden. Groei wordt mogelijk gemaakt met de optie van opschaling. Een andere optie is het koppelen van je webshop aan verkoopsites als Amazon of eBay. 

Al met al heeft 3D Cart features die werken voor alle soorten verkopers. Groot en klein. In verschillende branches. Ook betaal- en verzendmethoden zijn er alom. Zelfs verschillende apparaten worden meegenomen. Zo is je webshop beschikbaar in een desktop en mobiele versie.

3D Cart _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

3D Cart hecht waarde aan SEO. Het is dus te verwachten dat 3D Cart impact heeft op de SEO. De SEO bij webshops heeft met name van doen met metadata en URLS. Maar ook met de laadsnelheid van de pagina’s. Deze aspecten zijn relevant voor je SEO als webshop. Daar is ook 3D Cart bewust van. Dat is dus onderdeel van de strategie bij 3D Cart. 

Ons advies

3D Cart is een relatief goedkope optie voor e-commerce. Ze richten zich breed op alle soorten shops en verkopers. Er is daardoor ruimte om te groeien als webshop in 3D Cart. De eerste 15 dagen mag je 3D Cart gratis uitproberen. Het is altijd verstandig om hier gebruik van te maken. Ook omdat je daarmee de user interface leert kennen. 

Veelgestelde vragen

Wat is 3D Cart?

3D Cart, ook wel bekend onder de naam Shift4Shop, is een e-commerce platform waarmee je een webshop kunt opzetten. 3D Cart zegt over zichzelf, dat ze het meest SEO vriendelijke e-commerce platform van de gehele markt zijn.

Wat is de impact van 3D Cart op SEO?

3D Cart zeg zelf veel waarde te hechten aan SEO, waardoor het platform waarschijnlijk ook redelijke impact op zoekmachine optimalisatie zal hebben. Bij SEO voor webshops gaat hete vooral om URLS en metadata, maar de performance van de webshop speelt een voorname rol.

Voor wie hebben wij dit artikel over 3d cart geschreven?

Het artikel over 3d cart hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over 3d cart in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals 3d cart?

Wij schrijven over begrippen als 3d cart om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

3d cart is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over 3d cart in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals 3d cart, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip 3d cart in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van 3d cart. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van 3d cart op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende 3d cart.

Het voorbeeld dat wij geven van 3d cart , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over 3d cart van pas.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 14 september 2021. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z