Google Ads | Toegang verlenen tot een account

Hoe geef je RalfvanVeen.com toegang tot een Google Ads account? Hier lees je stap voor stap hoe je dit doet.

Ga naar ads.google.com en log in met een Google-account.

Wanneer je inlogt, kom je op het dashboard. Hier vind je een overzicht van lopende campagnes.

Klik rechtsboven op de moersleutel. ?

Vervolgens krijg je het menu te zien. Klik op ‘’Toegang en beveiliging’’.

Hierna kom je op het scherm terecht waar een lijst staat van alle gebruikers met toegang. Naast het e-mailadres van een gebruiker, is te zien op welk niveau hij/zij toegang heeft. In de laatste kolom heb je de mogelijkheid om een gebruiker te verwijderen. Linksboven aan is een knop met een ‘’+’’ te zien.

Klik op ‘’+’’.

Zodra je op ‘’+’’ klikt, verschijnt er een scherm waarop je informatie in kunt vullen omtrent de persoon die je wilt uitnodigen.

Selecteer een toegangsniveau voor RalfvanVeen.com. 

Vul bij e-mailadres in: ralf@ralfvanveen.com

Vervolgens zijn er verschillende e-mailopties te zien waar je de nieuwe gebruiker voor kunt aanmelden. Vink de gewenste e-mails aan.

Klik op ‘’uitnodiging verzenden’’.

Zodra je klikt op ‘’uitnodiging verzenden’’, krijgen wij een mailtje met de bevestiging dat wij toegang hebben verkregen tot het Google Ads account. 

Met bovenstaande afbeeldingen hebben wij zo goed mogelijk laten zien hoe je ons toegang verleent tot een Google Ads account. Lukt er iets niet of wil je iets vragen? Stuur een mailtje naar ralf@ralfvanveen.com. We reageren binnen een uur. ?

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 17 juni 2021. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven (in Nederland en het buitenland) die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus