MCC Google

Er zijn veel manieren waarop je de campagnes en accounts van klanten beheert en met MCC maak je het voor jezelf nog makkelijker. Wat is MCC en voor wie is dit een slimme tool? Hier leggen we het begrip aan je uit.

Wat is MCC Google?

MCC Google is een applicatie voor het centraal beheren van meerdere klantenaccounts.  MCC staat voor My Client Center. Je bent hiermee in staat één login te gebruiken om zo het beheer van campagnes en advertenties makkelijker te maken.

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

MCC voor de marketing bureaus

MCC is een onderdeel van Google en biedt de mogelijkheid om meerdere accounts centraal te beheren. Dit scheelt je veel tijd en kosten. Het verdienmodel van Google is vooral gericht op de inkomsten uit advertenties. Er zijn diverse applicaties ontwikkeld om het inrichten van campagnes makkelijker te maken voor adverteerders. My Client Center is een tool van Google Ads en is voornamelijk interessant voor marketing bureaus die campagnes voor meerdere klanten beheren.

Eerst maak je een manager account aan, waarna je toegangsrechten deelt met andere managers. Dit maakt het mogelijk om prestaties binnen een omgeving met elkaar te vergelijken. Het bijhouden van conversies is hier ook mogelijk. Eventueel deel je belangrijke data, zoals de prestaties van zoekwoorden, in rapporten.

MCC Google _ Begrippenlijst

De impact van MCC Google op SEO

MCC Google heeft niet zozeer een directe impact op de SEO van een website of pagina, eerder een indirecte impact. Het geeft een duidelijk inzicht in de resultaten en andere belangrijke data, waardoor je ontdekt waar je eventuele veranderingen gaat toepassen. Het gebruik van Google Ads en daarmee MCC is een goede manier om de beste resultaten te behalen middels een campagne.

Ons advies

We raden aan om een marketing bureau in te schakelen die gebruik maakt van Google Ads. Een dergelijk bureau begeleidt je in de advertenties en ervoor zorgen dat je hier de optimale resultaten mee behaalt. Voor advies over campagnes en SEO op je website is het ook mogelijk een marketing bureau in te schakelen.

Veelgestelde vragen

Wat is MCC Google?

De letters MCC staan voor My Client Center. Met deze tool kun je van meerdere klantenaccounts centraal beheren. Zo kun je het beheer van campagnes en advertenties een stuk vereenvoudigen.

Wat is de impact van MCC Google op SEO?

Een directe impact op SEO heeft MCC Google niet. Het geeft je wel bepaalde inzichten op basis waarvan je eventuele verbeteringen kunt doorvoeren. Deze verbeteringen kunnen dan wel weer tot betere resultaten leiden.

Voor wie hebben wij dit artikel over mcc google geschreven?

Het artikel over mcc google hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over mcc google in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals mcc google?

Wij schrijven over begrippen als mcc google om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

mcc google is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over mcc google in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals mcc google, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip mcc google in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van mcc google. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van mcc google op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende mcc google.

Het voorbeeld dat wij geven van mcc google , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over mcc google van pas.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 15 september 2021. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z