SEO-landingspagina’s

Ik schrijf veel over onderwerpen binnen zoekmachine optimalisatie. Dit doe ik uit eigen nieuwsgierigheid en om mijn bezoekers zoveel mogelijk bij te brengen over SEO. Daarnaast schrijf ik deze artikelen om de eigen posities binnen Google te bemachtigen. Hieronder vind je een greep uit mijn belangrijkste landingspagina’s van mijn eigen SEO-strategie.


Hoog in Google

Meer relevante bezoekers en meer omzet genereren? Zorg ervoor dat je website hoog in Google staat. Organische zoekresultaten genereren converterende bezoekers. Hoe je dit doet? Je website optimaliseren op het gebied van content, techniek en linkbuilding. Lees hier meer.


Lokale SEO

Zoekers gebruiken steeds vaker hun mobiele telefoon. Google toont relevante zoekresultaten in de buurt van de zoeker. Lokale SEO is cruciaal voor de online vindbaarheid van je onderneming. Hoe optimaliseer je lokale SEO? Lees er hier alles over.


SEO en SEA

Het doel van SEO en SEA komt overeen: het verbeteren van de online zichtbaarheid van een onderneming. Toch zijn er grote verschillen tussen deze vormen van online marketing. Welke strategie is beter? Hier lees je er alles over.


SEO uitbesteden of zelf doen?

Veel bedrijven komen voor dit vraagstuk te staan. Zelf aan de slag met SEO, of toch samenwerken met een specialist? In dit artikel staan de voor- en nadelen op een rij. Lees hier alles over SEO uitbesteden of zelf doen.


Wat is SEO?

Search Engine Optimization is in 2021 onmisbaar voor ondernemers. SEO zorgt voor hogere conversies, meer relevant verkeer en online vindbaarheid. Het bestaat uit content, techniek en linkbuilding. Wat dit inhoudt? Lees er hier alles over.


Technische SEO

SEO-techniek bestaat uit de snelheid, structuur en veiligheid van een website. Het is één van de pijlers van zoekmachine optimalisatie. Hoe pas je technische optimalisaties toe? Hier lees je hoe je dit doet.


Zoekmachine optimalisatie

De online zichtbaarheid van een onderneming is cruciaal. Wanneer je online zichtbaar bent, genereer je hogere conversies. Om dit te bereiken moet je optimaliseren. Een geoptimaliseerde website verschijnt hoger in Google. Lees hier alles over zoekmachine optimalisatie.


SEO-bureau

Een SEO-bureau zorgt ervoor dat je doelgroep jouw bedrijf beter kunt vinden. De expertise en ervaring van een SEO-bureau realiseert mooie resultaten. Wat kun je verwachten van een SEO-bureau? Hier lees je er alles over.


SEO-freelancer

Een SEO-freelancer helpt ondernemers met het verbeteren van de online vindbaarheid. Het doel hiervan is om de omzet van het bedrijf te verhogen. Dit doet een SEO-freelancer door middel van optimalisaties. Lees hier alles over een SEO-freelancer.


SEO-consultant

Een SEO-consultant heeft veel kennis en ervaring omtrent zoekmachine optimalisatie. Een SEO-consultant geeft advies aan bedrijven omtrent SEO. Waarom is samenwerken met een SEO-consultant belangrijk? Wat kun je precies verwachten? Lees er hier alles over.


SEO-uitleg

Op deze pagina vind je de uitleg op het gebied van SEO. Met dit artikel over de SEO-uitleg kun je zelf (vandaag nog) aan de slag met de SEO van je website. We behandelen onder andere punten op het gebied van SEO-content, technische SEO en linkbuilding.


Tips voor je ranking

In dit artikel behandelen we de beste tips voor de ranking van je website van dit jaar. Wat zijn de laatste nieuwtjes, tips en manieren waarmee je hogerop komt in Google? In dit artikelen bespreken we onder andere de top ranking factoren vanuit Google hiervoor.


SEO-kennis

Ben je op zoek naar het verkrijgen van meer kennis op het gebied van SEO? Dan ben je bij dit artikel aan het juiste adres. In dit artikel doen we er alles aan om jou zoveel mogelijk de instrumenten te geven om je SEO-kennis te bevorderen voor je eigen website.


Zoekmachine marketing bureau

Meer over de manier waarop ik als zoekmachine marketing bureau mijn klanten help met het bereiken van succesvolle resultaten in Google.


Zoekmachine optimalisatie bureau

Meer over de manier waarop ik als zoekmachine optimalisatie bureau mijn klanten help met het bereiken van succesvolle resultaten in Google.


SEO-bedrijf

Ik help als SEO-bedrijf mijn klanten graag aan een verbeterde vindbaarheid. Op deze pagina lees je meer over mijn manier van werken en voor welke klanten ik reeds heb mogen werken.


SEO-expert

Ik help als SEO-expert mijn klanten graag aan een verbeterde vindbaarheid. Op deze pagina lees je meer over mijn manier van werken en voor welke klanten ik reeds heb mogen werken.