Een zoekmachine marketing bureau inhuren?

Reviews star
Ik krijg een 5.0 op Google uit 75 beoordelingen

Welkom bij ons zoekmachine marketing bureau, waar we met meer dan 10 jaar ervaring gespecialiseerd zijn in het optimaliseren van de online zichtbaarheid van jouw bedrijf. Met onze uitgebreide kennis van SEO-content, technische SEO en linkbuilding bieden we op maat gemaakte strategieën om jouw website beter vindbaar te maken in zoekmachines. We analyseren jouw website, identificeren verbeterpunten en implementeren effectieve oplossingen om jouw online prestaties te verbeteren. Door samen te werken met ons zoekmachine marketing bureau, kun je profiteren van onze expertise en ervaring om jouw bedrijf te laten groeien met meer relevante bezoekers en betere conversies.

Als zoekmachine marketing bureau begrijpen we dat elke branche uniek is en elke klant specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we een breed scala aan diensten, waaronder het schrijven van geoptimaliseerde content, het optimaliseren van de technische aspecten van jouw website, het opbouwen van kwalitatieve backlinks en het ontwikkelen van een strategie die al deze aspecten integreert. Ons doel is om jouw online aanwezigheid te versterken en jouw doelgroep effectief te bereiken, waardoor jouw bedrijf kan groeien en succes kan behalen in de digitale wereld. (1)

Zoekmachine marketing bureau met 10+ jaar ervaring

Ben jij als ondernemer ook online aanwezig? Dan wil je natuurlijk maar één ding: dat jouw doelgroep bij jouw website uitkomt. Meer (relevante) traffic betekent logischerwijs meer leads en dus meer omzet en groei voor jouw bedrijf. SEO speelt hierin een doorslaggevende rol. Middels Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie) wordt jouw website beter zichtbaar voor jouw potentiële klanten. Een zoekmachine marketing bureau beschikt over de benodigde kennis en ervaring om deze optimalisatie uit te voeren. (2)

Zoekmachine optimalisatie bureau

Wat is een zoekmachine marketing bureau?

Een zoekmachine marketing bureau noemt men ook wel SEO-bureau. Dit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in alle facetten van online marketing: SEO content, technische SEO en linkbuilding. Door de juiste strategie voor elk domein te bepalen en uit te voeren en deze op elkaar af te stemmen, lukt het een zoekmachine marketing bureau om jou online zo zichtbaar mogelijk te maken. We bedoelen hiermee dat je hoger scoort in de organische ranking van zoekmachines als Google.

Hoe gaan wij als zoekmachine marketing bureau te werk?

Ons zoekmachine marketing bureau kun je in de arm nemen voor zowel de SEO content als de technische SEO en linkbuilding. Binnen de marketing verwijzen we hiernaar met respectievelijk de termen on-page SEO, off-page SEO en autoriteit. Denk bijvoorbeeld aan pakkende teksten, een snelle website en links op diverse externe websites die naar jouw pagina verwijzen. Ons zoekmachine marketing bureau ontwikkelt een strategie die alle drie de facetten met elkaar integreert. Voor een optimaal resultaat worden deze tegelijk aangepakt.

Het aanbod van een zoekmachine marketing bureau

Welke diensten op het gebied van online marketing je ook nodig hebt, bij ons zoekmachine marketing bureau ben je aan het juiste adres. Voor elk bedrijf genereren we een strategie op maat. Het stappenplan dat we gebruiken om hiertoe te komen, is altijd hetzelfde. Ten eerste analyseren we de organische vindbaarheid van je huidige website. Uit ons onderzoek vloeien verbeterpunten voort, die we allemaal in onze strategie verwerken. In overleg met jou als ondernemer bepalen we welke werkzaamheden er nodig zijn en welke je door ons zoekmachine marketing bureau wilt laten uitvoeren. Voorbeelden van onze diensten zijn:

  • Het schrijven van content voor je website, zoals landingspagina’s, productbeschrijvingen en blogs
  • Het verhogen van de gebruiksvriendelijkheid van je website, bijvoorbeeld door de laadsnelheid te verhogen
  • Het opbouwen van een waardevol en relevant backlink profiel
  • Het optimaliseren van de structuur van je website

Waar je ons als zoekmachine marketing bureau voor wakker kunt maken

Ons zoekmachine marketing bureau is geboren uit een passie voor SEO. Ons doel? Jouw bedrijf zo zichtbaar mogelijk maken voor je potentiële klanten. Je kunt ons inschakelen voor alle denkbare werkzaamheden op het gebied van on-page en off-page SEO en autoriteit. We werken voor allerhande opdrachtgevers, van kleine zzp’ers tot zelfs multinationals. Daardoor kennen we als zoekmachine marketing bureau het klappen van de zweep en hebben we ervaring in de meest uiteenlopende branches opgebouwd.

Technische SEO

Technische SEO heeft alles te maken met de gebruiksvriendelijkheid van je website. Hoe is de structuur daarvan en is de laadtijd kort genoeg? De technische SEO is belangrijker dan je wellicht vermoedt. Gebruiksvriendelijkheid bepaalt echter voor een groot deel het succes van je online aanwezigheid. Ons zoekmachine marketing bureau formuleert voor jou een passende strategie en implementeert deze indien gewenst. In plaats van het laatste kunnen we ook developers hierin begeleiden. (3)

SEO-content

SEO-content betreft de inhoud van je website. Sluit deze aan op hetgeen waar je doelgroep naar zoekt? Als zoekmachine marketing bureau weten we als geen ander hoe essentieel het is dat je voor je doelgroep schrijft. Optimalisatie voor Google is belangrijk, maar niet leidend. Wij zorgen voor scorende, maar vooral leesbare en prikkelende content. (4)

Linkbuilding

Linkbuilding is het opbouwen van een netwerk aan kwalitatief hoogwaardige en relevante links. Deze staan op websites die aansluiten bij jouw niche en autoriteit hebben. Op deze manier lukt het jouw bedrijf ook om autoriteit op te bouwen. Ons zoekmachine marketing bureau weet een sterk backlink profiel op te bouwen. (5)

Volledige SEO-trajecten

Wil je je als ondernemer geheel niet met je online marketing hoeven bezighouden? Ons zoekmachine marketing bureau biedt volledige SEO-trajecten. Daarin combineren wij SEO-content, technische SEO en linkbuilding voor onze klanten.

SEO-strategie / consultancy

Het klinkt als een cliché, maar een goed begin is toch echt het halve werk. Daarom begint de aanpak van ons zoekmachine marketing bureau altijd met het ontwikkelen van een gedegen strategie. Deze baseren wij op de analyse van jouw website en nadat we jouw doelgroep en diens behoeften tot in detail in kaart hebben gebracht. Onze strategieën zijn altijd duurzaam en praktisch uitvoerbaar tegelijk.

SEO-cursus

Met onze ruim 8 jaar ervaring als zoekmachine marketing bureau mogen we inmiddels bogen op een schat aan kennis op SEO gebied. Kennis die we niet voor onszelf houden, maar graag met ondernemers delen die zelf hun organische vindbaarheid willen verbeteren. De SEO-cursus van ons zoekmachine marketing bureau is praktisch toepasbaar en vereist geen voorkennis of programmeren.

Wat is belangrijk aan een samenwerking met een zoekmachine marketing bureau?

Hier is een tabel met belangrijke aspecten van samenwerking met een zoekmachine marketing bureau, inclusief hun prioriteit en de voordelen die ze kunnen bieden:

AspectPrioriteit (1-10)Voordeel
SEO-analyse en strategie9Helpt bij het identificeren van kansen en het opzetten van een effectieve SEO-strategie.
Zoekwoordonderzoek8Biedt inzicht in relevante zoekwoorden en zoekintenties van de doelgroep.
On-page optimalisatie8Optimaliseert websitepagina’s om beter te rangschikken in zoekmachines en de gebruikerservaring te verbeteren.
Technische SEO-audit9Identificeert technische problemen die de zoekmachineprestaties kunnen belemmeren en biedt oplossingen.
Linkbuilding en verwijzingen7Helpt bij het opbouwen van kwalitatieve backlinks en vergroot de online autoriteit van de website.
Contentstrategie en creatie8Creëert waardevolle, relevante en boeiende content die zowel zoekmachines als gebruikers aantrekt.
Rapportage en analyse7Biedt inzicht in de prestaties van SEO-campagnes en helpt bij het nemen van geïnformeerde beslissingen voor optimalisatie.
Concurrentieanalyse6Identificeert sterke punten en zwakke punten van concurrenten om de concurrentiepositie te verbeteren.
Lokale SEO-optimalisatie6Helpt bij het vergroten van zichtbaarheid en vindbaarheid voor lokale zoekopdrachten, vooral voor bedrijven met fysieke locaties.
Mobiele SEO-optimalisatie7Optimaliseert de website en inhoud voor een betere gebruikerservaring op mobiele apparaten.
Samenwerken met een zoekmachine optimalisatie bureau.

Houd er rekening mee dat de prioriteit van elk aspect kan variëren afhankelijk van de specifieke behoeften en doelstellingen van een bedrijf. Het is belangrijk om samen te werken met een zoekmachine marketing bureau dat ervaring en expertise heeft op het gebied van SEO om de beste resultaten te behalen.

Waarom een zoekmachine marketing bureau belangrijk is

Ons zoekmachine marketing bureau heeft inmiddels meer dan 200 bedrijven met hun organische vindbaarheid geholpen. Ieder bedrijf plukt de vruchten van zoekmachine optimalisatie. Het belang van een samenwerking met een zoekmachine marketing bureau kent verschillende redenen. We leggen je deze kort uit aan de hand van onze eigen website. Wij staan op verschillende woorden (‘SEO-consultant’, ‘SEO-freelancer’ en ‘SEO- specialist MKB’) op nummer één binnen de zoekmachineresultaten. Deze positie levert ons diverse voordelen op:

1. Het is voor ons zoekmachine marketing bureau niet nodig om tijd aan outbound marketing te besteden. Wij worden benaderd door onze klanten in plaats van andersom.
2. De bezoekers van onze website zijn reeds geïnteresseerd in onze diensten; onze content sluit nu eenmaal naadloos aan op hun zoekintentie. Dit betekent meer conversie.
3. Een dagelijkse stroom kwalitatieve bezoekers op onze website, waardoor we ons marketingbudget flink hebben kunnen verkleinen.

Kennis uitwisseling

Als zoekmachine marketing bureau schrijven we veelvuldig over uiteenlopende onderwerpen binnen ons vakgebied. Niet alleen op onze website, maar ook in (internationale) vakbladen. Ook is een deel van de door ons geschreven content bedoeld voor ondernemers die zelfstandig hun SEO willen verbeteren. In onze kennisbank bevinden zich momenteel meer dan 700 artikelen. Deze zijn handig in verschillende secties onderverdeeld. Ook de laatste Google algoritme updates vind je er terug.

De kennisbank van een zoekmachine marketing bureau

In de kennisbank van ons zoekmachine marketing bureau vind je alle belangrijke onderwerpen omtrent SEO. Vooral in de langere artikelen gaan we hier tot in detail in en raak je tot in de puntjes op de hoogte.

SEO-training

Wil je de optimalisering van je website niet geheel uit handen geven aan een zoekmachine marketing bureau, maar zelf aan de slag met SEO? Geen probleem. In onze cursus worden alle facetten van Search Engine Optimization op een praktische manier uitgelegd. Zo kun je probleemloos uit de voeten.

Algoritme updates van Google

Regelmatig worden er nieuwe updates van Google uitgerold. De zoekmachine kent zelfs een lange historie aan algoritme updates. Deze algoritmen liggen ten grondslag aan het rangschikkingssysteem van Google. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet, zodat onze strategieën op de meest actuele informatie zijn gebaseerd. (6)

Begrippenlijst

Ons zoekmachine marketing bureau legt je op heldere wijze 500 begrippen uit. Geen onnodig moeilijke taal, maar praktische omschrijvingen waarmee je direct verder kunt.

Dit is wat je kunt verwachten van een zoekmachine marketing bureau

Een zoekmachine marketing bureau brengt op SEO gebied dusdanige verbeteringen aan je website aan, dat je online prestaties zichtbaar vooruitgaan. Verbeterpunten formuleren we aan de hand van met verschillende tools verkregen data. Zo gebruiken we bijvoorbeeld Google Analytics en/of Google Search Console. Deze geven exact inzicht in de valkuilen voor jouw webpagina. Na het implementeren van de strategie ten behoeve van verbetering sta je er niet alleen voor. Ons zoekmachine marketing bureau blijft de ontwikkelingen monitoren. Daarvan houden we je middels uitgebreide rapportages op de hoogte.

Zoekmachine optimalisatie bureau

De werkwijze van een zoekmachine marketing bureau

De eerste stap die wij als zoekmachine marketing bureau in een SEO-traject zetten? Het in kaart brengen van de huidige website. We bekijken welke technieken er wel en niet worden toegepast en wat er tot nu toe heeft gewerkt. Ook voeren we onderzoek uit om je klant zo goed mogelijk te begrijpen. Met behulp van een checklist bespreken we de belangrijkste SEO-elementen met je.

Daarna gaan we over tot het uitvoeren van een zoekwoordanalyse. We onderzoeken dan veelvuldig voorkomende zoekwoorden in zoekmachines. Zo ontdekken we hoe men zoekt, maar ook met welke woorden. Inzicht in zoektrends betekent inzicht in potentiële klanten én je concurrentie. Op basis van een websitescan maken we zorgvuldige analyses van de facetten SEO content, de technische SEO en linkbuilding. Dit geeft ons alle informatie om een gedetailleerde SEO-strategie te formuleren. De resultaten daarvan worden door ons als zoekmachine marketing bureau zorgvuldig gemonitord.

Wat een zoekmachine marketing bureau voor jou kan betekenen

Ons zoekmachine marketing bureau focust zich op alle drie de facetten van SEO en zorgt er daarmee voor dat jouw bedrijf online beter vindbaar wordt. Ten eerste dragen we zorg voor sterke content. Deze baseren we op onze zoekwoordenanalyse. Tevens brengen we veranderingen aan je website aan, zodat deze sneller en gebruiksvriendelijker wordt. Bezoekers blijven zo langer op je pagina en zijn sneller geneigd om over te gaan tot conversie. Ten derde richten we ons op linkbuilding. Ons zoekmachine marketing bureau beschikt over een sterk netwerk van relevante en autoritaire websites.

Schakel je ons zoekmachine marketing bureau in, dan zullen onze inspanningen uiteindelijk leiden tot de verhoging van je omzet. Wij bieden je het benodigde inzicht in je doelgroep en bieden je exact de ondersteuning die je nodig hebt. Uiteraard voeren we geen enkele stap alleen uit. Onze werkzaamheden voert ons zoekmachine marketing bureau in nauw overleg met jou uit.

Let hierop tijdens het kiezen van een zoekmachine marketing bureau

Ben jij op zoek naar een zoekmachine marketing bureau dat jou kan helpen bij je online marketing? Let dan bij het kiezen van dit bureau goed op of deze daadwerkelijk is gespecialiseerd in alle drie de facetten van SEO: content, techniek en linkbuilding. Vooral voor de technische SEO en het opbouwen van een sterk netwerk aan backlinks is kennis en ervaring nodig. Net als de content zijn deze van grote invloed op je ranking in de organische zoekresultaten.

Ga ook na of een zoekmachine marketing bureau ervaring heeft met klanten als jij. Heeft het bureau voor opdrachtgevers uit dezelfde branche gewerkt? Bestaat er voldoende kennis over de markt waarin je werkzaam bent? Tot slot is het belangrijk om te weten dat er niet zoiets bestaat als een garantie voor een nummer één positie in de Google zoekresultaten. Er bestaan letterlijk honderden factoren die het Google algoritme beïnvloeden. Deze zijn ook nog eens constant aan verandering onderhevig. Bij een goed zoekmachine marketing bureau kun je er in ieder geval op rekenen dat de SEO-strategie geheel is aangepast aan jouw specifieke doelgroep.

Bronnen

  1. Tips for Hiring an SEO Specialist – Google for Small Business. (z.d.-b). Tips for hiring an SEO specialist | Search for Beginners Ep 9 [Video]. Tips For Hiring An SEO Specialist – Google For Small Business. https://smallbusiness.withgoogle.com/free-google-training/seo-specialists/
  2. Search Engine Land. (2024b, april 8). What is SEO – Search Engine Optimization? https://searchengineland.com/guide/what-is-seo
  3. Toonen, E. (2023, 24 augustus). What’s technical SEO? 8 technical aspects everyone should know. Yoast. https://yoast.com/what-is-technical-seo/#:~:text=What%20is%20technical%20SEO%3F,the%20pillars%20of%20technical%20optimization.
  4. Dean, B. (2024b, februari 9). SEO content: Complete Beginner’s guide. Backlinko. https://backlinko.com/seo-content#:~:text=Let’s%20get%20started.-,What%20Is%20SEO%20Content%3F,Content%20is%20KEY.
  5. Szymanski, K. (z.d.-i). Quality links to your site  |  Google Search Central Blog  |  Google for Developers. Google For Developers. https://developers.google.com/search/blog/2010/06/quality-links-to-your-site
  6. Google Search Status Dashboard. (z.d.). https://status.search.google.com/products/rGHU1u87FJnkP6W2GwMi/history