KWFinder

Wil jij weten welke zoektermen werken voor jouw bedrijf en website? Gebruik dan KWFinder. Hiermee krijg je inzicht in de beste opties voor zoektermen. Daar is natuurlijk niet één gerichte regel voor. Daarom gebruik je een tool om je zoektermen altijd zo scherp mogelijk te houden.

Wat is KWFinder?

De KW in KWFinder staat voor keyword, dus zoekterm. KWFinder is één van de tools die hoort bij Mangools. Je betaalt voor Mangools een maandelijks bedrag en krijgt naast KWFinder nog meer tools voor die prijs. De andere tools die bij het platform horen zijn SERPChecker, SERPWatcher, LinkMiner en SiteProfiler. 

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Over zoektermen

De KWFinder tool houdt zich bezig met zoektermen. Het laat je zien welke zoektermen succesvol zijn op een willekeurige website. Je bepaalt zelf van welke website je dit wil weten. Behalve het succes van de verschillende zoektermen die mensen hebben gebruikt om op die site te belanden, zie je een moeilijkheidsgraad.

Je streeft over het algemeen naar zoektermen met een lage moeilijkheidsgraad. Die zorgen namelijk voor meer verkeer richting jouw site. Trends in zoektermen veranderen met de tijd. Ook daar krijg je inzicht in met KWFinder. Het is zelfs mogelijk te kijken naar zoektermen in bepaalde gebieden – van land tot stad. 

KWFinder _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

Zoektermen zijn natuurlijk van groot belang voor je SEO. Daarom is KWFinder een goede tool als je je zoekwoorden zo goed mogelijk wil inrichten. KWFinder vertelt je welke zoekwoorden werken en welke minder goed of niet werken. Daarop kun je inspelen om je SEO te verbeteren. Daarnaast geeft KWFinder de mogelijkheid de zoekwoorden van je concurrentie te bekijken. Dit is weer waardevol vanuit een concurrentie-oogpunt. 

Ons advies

Wie kiest voor KWFinder, krijgt er ook nog 4 andere tools bij. De prijs voor het overkoepelende platform Mangools is relatief klein, ongeacht welk pakket je kiest. Wij zien dit als een waardevolle investering. Je krijgt niet alleen informatie van je KWFinder, maar ook de optie om andere tools te gebruiken die invloed hebben op je SEO of algemene online marketingpositie. 

Veelgestelde vragen

Wat is KWFinder?

De kwfinder is een eenvoudige SEO-tool die je helpt bij het ophalen van zoekvolumes. Je vult een zoekwoord in en je krijgt een lijst te zien met meerdere zoekwoorden. Het is een complete zoekwoordenlijst met de belangrijkste termen en synoniemen. Je kunt dan een SEO-artikel maken met de belangrijkste zoektermen.

Wat is de impact van Kwfinder op SEO?

Wil je zoektermen goed inrichten dan is de kwfinder een goede tool. De zoektermen kunnen van groot belang zijn voor je SEO. De kwfinder vertelt je welke zoekwoorden goed werken, minder goed werken of helemaal niet werken. Je kunt hiermee je SEO verbeteren en de zoekwoorden van je concurrenten bekijken.

Voor wie hebben wij dit artikel over kwfinder geschreven?

Het artikel over kwfinder hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over kwfinder in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals kwfinder?

Wij schrijven over begrippen als kwfinder om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

kwfinder is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over kwfinder in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals kwfinder, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip kwfinder in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van kwfinder. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van kwfinder op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende kwfinder.

Het voorbeeld dat wij geven van kwfinder , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over kwfinder van pas.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 15 september 2021. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z