Keywords Everywhere

Wil jij je zoekterm onderzoek gemakkelijker maken? Kijk dan eens naar Keywords Everywhere. Deze extensie voor je browser geeft je direct overzicht. In het overzicht vind je informatie over de zoekterm. Het grote voordeel is dat je dit meteen paraat hebt. 

Wat is Keywords Everywhere?

In het overzicht dat Keywords Everywhere levert zie je een viertal aspecten. Je ziet het volume van de zoekterm, de CPC, hoeveel concurrentie er is op de zoekterm en trend data. CPC staat voor cost per click en is wat er betaald wordt voor een klik via de zoekterm. 

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Uniek prijssysteem

Het volume van de zoekterm geeft aan hoe vaak er gezocht is naar de bepaalde term in de afgelopen 12 maanden. De trend data geeft een algeheel overzicht over de zoekterm en gaat terug tot 2004. Je krijgt dus informatie over de zoekterm sinds 2004. Al deze informatie zie je via je browser. Je kunt de extensie voor verschillende browsers downloaden.

Keywords Everywhere onderscheidt zichzelf door geen maandelijks bedrag te vragen. In plaats daarvan betaal je voor een aantal credits. Je krijgt geen korting wanneer je er meer koopt. Er is gewoon een prijs per credit. Eén credit is goed voor één zoekterm. Daarvoor betaal je eenmalig, tot de credits op zijn.

Keywords everywhere _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

Zoektermen zijn de basis voor de SEO. De juiste zoektermen moeten jouw site of pagina als resultaat opleveren in de zoekresultaten. Het liefst zo hoog mogelijk op de eerste pagina. Daarvoor is inzicht in data van zoektermen handig. Daarvoor gebruik je Keywords Everywhere. Directe invloed heeft het niet. Je gebruikt de informatie van Keywords Everywhere om je SEO te verbeteren. 

Ons advies

Het unieke prijssysteem van Keywords Everywhere is erg aantrekkelijk. Ze maken het je gemakkelijker om zoekterm onderzoek te doen, omdat je direct overzicht hebt van alle data omtrent een zoekterm. Het is misschien verleidelijk om meteen een hoop credits in te kopen. Doe dat vooral niet. Je bent niet goedkoper uit en bovendien verlopen de credits na een jaar. Begin dus bij het minimale aantal credits. Je merkt vanzelf hoe lang je hiermee doet en of je meer moet inslaan. 

Veelgestelde vragen

Wat is Keywords Everywhere?

Keywords Everywhere is een extensie voor jouw webrowser die je ondersteund bij het verrichten van een zoekwoordenonderzoek. Het geeft je direct een overzicht met uitgebreide informatie over de ingevoerde zoekterm, zoals het zoekvolume, de hoeveelheid concurrentie, de Cost per Click (CPC) en trendinformatie.

Wat is de impact van Keywords Everywhere op SEO?

Bij SEO draait alles om het gebruik van de juiste zoektermen om zodoende jouw website goed vindbaar te maken en om een goede ranking in de zoekresultaten te verkrijgen. Door de inzichten te gebruiken die Keywords Everywhere je geeft, kan je de SEO verder optimaliseren.

Voor wie hebben wij dit artikel over keywords everywhere geschreven?

Het artikel over keywords everywhere hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over keywords everywhere in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals keywords everywhere?

Wij schrijven over begrippen als keywords everywhere om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

keywords everywhere is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over keywords everywhere in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals keywords everywhere, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip keywords everywhere in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van keywords everywhere. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van keywords everywhere op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende keywords everywhere.

Het voorbeeld dat wij geven van keywords everywhere , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over keywords everywhere van pas.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 15 september 2021. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z