SEO-ondersteuning voor een duurzaam resultaat

Weet je al iets van SEO en overweeg je jouw website naar een hoger niveau te tillen? SEO-ondersteuning van een zoekmachine optimalisatie specialist is dan hét hulpmiddel waar je naar op zoek bent. Op deze pagina vertel ik meer over mijn belangrijkste onderdelen van SEO-ondersteuning. Variërend van de specifieke taken die ik als SEO-expert onder handen neem tot de elementen die zorgen voor een vruchtbare samenwerking.

Hoe ziet SEO-ondersteuning er globaal uit?

Over het algemeen verdeel ik de werkzaamheden graag onder in maand 1 en maandelijks. Zie hiervoor onderstaand overzicht.

PeriodeWerkzaamheden
Maand 1nulmeting opstellen (van de gehele website);
technische website analyse;
technische SEO-strategie (op basis van de technische analyse);
zoekwoordonderzoek;
contentstrategie (op basis van het zoekwoordonderzoek).
Maandelijkscontent;
technische SEO (maandelijks);
linkbuilding.
SEO-ondersteuning.

Bij ieder traject op het gebied van SEO-ondersteuning stel ik graag een maatwerk strategie op. Iedere organisatie heeft weer iets anders nodig, dit wordt deels gebaseerd op de diensten/producten, de markt en wat de concurrent doet op het gebied van SEO.

De prijs van SEO-ondersteuning

SEO-ondersteuning kost bij mij minimaal € 1500,-. Een regulier traject kost circa € 750,- tot € 2000,-. Mijn uurtarief is € 75,-.

Zoals hierboven aangegeven stel ik graag een maatwerk strategie op voor iedere samenwerking. Stuur gerust een bericht via mijn contactformulier hiervoor.

SEO-ondersteuning van de #1 SEO-specialist?

Ik sta organisch nummer één voor het meest gezochte zoekwoord binnen mijn markt. Met SEO-ondersteuning van mij, kunnen we samen hetzelfde bereiken voor jouw organisatie. Neem hiervoor contact op via de contactpagina.

SEO-ondersteuning in vogelvlucht

Geen tijd voor een artikel over SEO-ondersteuning? Geen probleem. Bekijk onderstaande video voor een samenvatting.

Dit vind ik belangrijk bij een samenwerking

Hier is een tabel die de belangrijkste aspecten van SEO-ondersteuning opsomt, samen met hun prioriteit en uitleg over hun belang:

Aspect van SEO-ondersteuningPrioriteitWaarom is het belangrijk?
ZoekwoordonderzoekHoogHet is de basis voor alle SEO-inspanningen. Door de juiste trefwoorden te bepalen, kun je jouw content strategisch optimaliseren om beter te ranken in zoekmachines.
On-page optimalisatieHoogDit zorgt ervoor dat jouw website en de content daarop relevant zijn voor de door jou gekozen trefwoorden, wat essentieel is om hoger te ranken in zoekmachines.
Technische SEOHoogDeze optimalisaties, zoals verbetering van de laadsnelheid en mobiele compatibiliteit, hebben een directe impact op de gebruikerservaring, wat een belangrijke factor is in de zoekmachineranking.
LinkbuildingMiddelBacklinks fungeren als stemmen van vertrouwen van andere websites, wat kan bijdragen aan de autoriteit van jouw website in de ogen van zoekmachines (1).
ContentcreatieMiddelRegelmatig nieuwe, relevante content publiceren kan je helpen om beter te ranken in zoekmachines en je publiek te betrekken.
Analyse en rapportageHoogHet is belangrijk om de prestaties van je SEO-inspanningen te meten om te begrijpen wat werkt en wat niet. Zo kun je jouw strategie indien nodig bijsturen.
Monitoring en aanpassingenHoogSEO is een continu proces. Regelmatige monitoring en aanpassingen zorgen ervoor dat je website altijd geoptimaliseerd is en goed presteert.
SEO ondersteuning.

Houd er rekening mee dat de prioriteit van deze aspecten kan variëren, afhankelijk van jouw specifieke situatie en behoeften. Het is altijd aan te raden om met je SEO-specialist te overleggen om een op maat gemaakte strategie te creëren die het beste bij jouw behoeften past.

Artikelen die gerelateerd zijn aan SEO-ondersteuning

SEO-ondersteuning van de #1 SEO-specialist?

Ik sta organisch nummer één voor het belangrijkste (en lastigste) zoekwoord binnen de SEO-markt. Met SEO-ondersteuning van mij, kunnen we samen hetzelfde bereiken voor jouw organisatie. Neem hiervoor contact op via de contactpagina.

Wat zijn de doelen van SEO-ondersteuning?

SEO-ondersteuning is een manier om de online zichtbaarheid en vindbaarheid van je website te verbeteren, wat op zijn beurt leidt tot meer verkeer en hogere verkoopcijfers. Een aantal doelstellingen die vaak voorkomen zijn:

  1. hogere posities in Google voor de belangrijkste zoektermen;
  2. meer organisch verkeer;
  3. meer micro conversies (denk hierbij aan downloads van een whitepaper);
  4. meer macro conversies (denk hierbij aan verkopen op een website of aanvragen via contactformulieren).

Ieder doel draagt op zijn eigen manier bij aan het vergroten van je online aanwezigheid, het aantrekken van meer bezoekers en het uiteindelijk verhogen van bedrijfsresultaten.

SEO-ondersteuning van de #1 SEO-specialist?

Ik sta organisch nummer één voor het belangrijkste (en lastigste) zoekwoord binnen de SEO-markt. Met SEO-ondersteuning van mij, kunnen we samen hetzelfde bereiken voor jouw organisatie. Neem hiervoor contact op via de contactpagina.

Senior SEO-specialist

Ralf van Veen

Senior SEO-specialist
Five stars
Ik krijg een 5.0 op Google uit 75 beoordelingen

Ik werk sinds 10 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven (in Nederland en het buitenland) die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op 19 januari 2024. De laatste update van dit artikel vond plaats op 31 mei 2024. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen. Leer meer over de totstandkoming van mijn artikelen in mijn redactionele richtlijnen.