Magento

Een webshop runnen doe je niet zomaar: hier heb je een speciaal programma voor nodig waarmee je alles overzichtelijk regelt. Een van deze programma’s is Magento. Wat is Magento en hoe gebruik je dit? Dat lees je op deze pagina! 

Wat is Magento?

Magento is een open source systeem voor webshops. Veel ondernemers met een webshop maken gebruik van Magento, omdat het gratis te downloaden en gebruiken is. Er zijn diverse modules en uitbreidingen beschikbaar binnen dit systeem.

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Magento gebruiken doe je het beste met hulp

Het gebruik van Magento is gratis: dit open source systeem is voor iedereen te downloaden en in gebruik te nemen. Je bent in dit geval helemaal zelf de eigenaar van je webshop: je doet ermee wat je wilt. Het is wel belangrijk om je Magento webshop zo goed mogelijk te installeren en samenstellen, waardoor je hier optimaal van gaat profiteren.

De gemiddelde ondernemer heeft niet de nodige kennis om dit voor elkaar te krijgen. Een technische expert op dit gebied is dan ook een handige hulp. Ondernemers hebben in dit geval de mogelijkheid zich volledig op het runnen van de webshop te richten. 

Magento _ Begrippenlijst

De impact van Magento op SEO

Magento heeft zeker impact op de SEO van een website of pagina. Magento biedt onder andere de mogelijkheid om diverse SEO tools te gebruiken, zoals title en meta tags. Daarnaast zijn er nog andere zaken die Magento standaard ondersteunt, waardoor het voor jou beter mogelijk is gratis en goed converterende bezoekers te krijgen op je webshop. 

Ons advies

Het gebruik van Magento is voor veel ondernemers een uitkomst en dat is niet voor niets: dit systeem is gratis, makkelijk te gebruiken en biedt veel mogelijkheden. 

We raden aan om een programmeur in te schakelen voor het optimaliseren van jouw Magento webshop met de juiste plugins. Op deze manier weet je zeker dat je er alles uithaalt en dat je alle mogelijkheden optimaal benut. Dit biedt de mogelijkheid jouw webshop naar een hoger level te tillen.

Veelgestelde vragen

Wat is Magento?

Magento is een open source platforms waar je webshops op kunt (laten) bouwen en draaien. Het is een van de meest populaire platforms voor webshops. Er is een gratis versie een betaalde versie. De basis is uit te breiden met verschillende modules.

Wat is de impact van Magento op SEO?

Bij Magento heb je de mogelijkheid om verschillende SEO tools te gebruiken die er voor zorgen dat jouw webshop goed vindbaar is en zodoende veel bezoekers trekt waardoor jouw omzet stijgt.

Voor wie hebben wij dit artikel over magento geschreven?

Het artikel over magento hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over magento in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals magento?

Wij schrijven over begrippen als magento om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

magento is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over magento in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals magento, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip magento in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van magento. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van magento op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende magento.

Het voorbeeld dat wij geven van magento , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over magento van pas.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 15 september 2021. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z