Localistico

Wil je meer verkeer naar de website van je bedrijf, horeca of winkel krijgen? Gebruik dan Localistico. Deze software helpt je met inzicht in je consumenten. Ook krijg je meer inzicht in wat hen naar jouw website brengt. Zo zorg je voor een sterkere positie. Ook je potentiële klanten zullen meer vertrouwen hebben in jouw product of dienst. 

Wat is Localistico?

Localistico geeft je de optie om een gratis demo aan te vragen. Daarmee krijg je de mogelijkheid het product dat zij aanbieden uit te proberen. Het product is een verzameling van tools. Die tools helpen je verkeer naar je site te genereren. Verkeer van echte gebruikers. 

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Tools van Localistico

De tools helpen jou om consumenten te trekken. Maar ook zijn er tools om de consumenten op je site te analyseren in hun gedrag. Tot slot is er de lokale advertentie tool om actie te ondernemen. Lokale advertenties zijn met name relevant wanneer je meerdere locaties hebt. Het aantrekken van bezoekers realiseer je met Localistico’s locatie en aanwezigheidsmanagement en winkelpagina’s. Ook hoe accuraat je gegevens zijn en je aanwezigheid op platformen zoals TripAdvisor spelen hier een rol.

Wat je bezoekers doen op jouw website en andere platformen is te tracken met customer actions. Andere relevante tools hiervoor zijn representatiemanagement en zichtbaarheid en concurrentie. 

Localisto _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

Je verbetert je zoekresultaat positie in zoekmachines met Localistico. Omdat je meer allround aanwezig bent op het internet in de breedste zin van het woord. Zolang je de tools gebruikt om dit te realiseren dan. Die aanwezigheid zorgt voor hogere scores en heeft dus invloed op de SEO. Ook als je bedrijf via een verzamelsite gevonden wordt, levert dit profijt op voor je bedrijf. 

Ons advies

Localistico is nog niet veel besproken in reviews. De vraag rest dan nog hoe betrouwbaar dit platform is. Zelf zijn ze wat vaag over eventuele betalingen. Ook de precieze werking en welke data ze gebruiken wordt niet duidelijk aangegeven. Wel is het een platform dat overkoepelend te werk gaat wat betreft online aanwezigheid van je bedrijf. 

Veelgestelde vragen

Wat is Localistico?

Localistico is een verzameling van diverse tools die jou als bedrijf helpen om meer organisch verkeer naar jouw website te krijgen. Het geeft je bijvoorbeeld inzicht in jouw potentiële klanten en wat hen naar jouw website leidt.

Wat is de impact van Localistico op SEO?

Localistico kan zorgen voor een hogere ranking in de zoekresultaten. Door jouw aanwezigheid op internet zul je meer bezoekers trekken en dat heeft dus weer invloed op de SEO van jouw website.

Voor wie hebben wij dit artikel over localistico geschreven?

Het artikel over localistico hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over localistico in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals localistico?

Wij schrijven over begrippen als localistico om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

localistico is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over localistico in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals localistico, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip localistico in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van localistico. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van localistico op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende localistico.

Het voorbeeld dat wij geven van localistico , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over localistico van pas.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 15 september 2021. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z