Keyword Surfer

Inzicht in je zoektermen om je relevantie hoog te houden krijg je met Keyword Surfer. De extensie voor je browser geeft je informatie om relevant te blijven, nieuwe zoektermen te introduceren en je positie te verbeteren. Zelfs advies op basis van de sites van concurrenten horen bij Keyword Surfer. 

Wat is Keyword Surfer?

Keyword Surfer is een extensie die je voor Chrome kunt downloaden. De extensie wordt aangeboden door Surfer. Dit bedrijf specialiseert zich in SEO en online marketing. Surfer heeft pakketten met tools waarvoor je moet betalen. Keyword Surfer daarentegen is een gratis extensie voor Chrome. 

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Wat Keyword Surfer levert

Je krijgt verschillende informatie over je zoekterm met Keyword Surfer. Bijvoorbeeld hoe vaak de zoekterm de afgelopen maand is ingevoerd in een zoekmachine. Daarbij krijg je ook inzicht in alternatieve zoektermen die gerelateerd zijn aan je eerste zoekterm. Daarmee is het mogelijk meer verkeer naar je site te trekken. Met de correlation chart houd je jouw positie ten opzichte van je concurrentie in de gaten.

Hier zie je het maandelijks verkeer, het aantal woorden en het aantal precieze zoektermen van 10 concurrenten. Op basis van je concurrentie, levert Keyword Surfer een advies in de vorm van richtlijnen. Hiervoor worden NLP algoritmes ingezet. 

Keyword Surfer _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

De combinatie van informatie over zoektermen in algemene zin en concurrentie maken Keywords Surfer een handige tool. Hiermee heb je de handvatten om je SEO te verbeteren. Die heeft namelijk te maken met je zoektermen, maar ook met hoe je concurrentie het aanpakt. Met alleen de juiste zoektermen ben je er nog niet. Daarvoor gebruik je de informatie over je concurrentie. Zo kun je hoger in de zoekresultaten terecht komen dan zij. 

Ons advies

Keywords Surfer is een gratis extensie die je informeert over zoektermen en concurrentie. Dat is een mooie combinatie van waardevolle data. En het is bovendien gratis. Over het algemeen zijn mensen tevreden over deze gratis extensie. Wel is hij enkel beschikbaar voor Chrome. Het is een gratis alternatief voor Keywords Everywhere. Alleen niet in te zetten op andere browsers. 

Veelgestelde vragen

Wat is Keyword Surfer?

Keyword Surfer is een gratis browserextensie voor Chrome. Hij wordt aangeboden door het SEO en online-marketingbedrijf Surfer. Het geeft inzicht in de zoektermen die je gebruikt, maar ook die van de concurrenten.

Wat is de impact van Keyword Surfer op SEO?

Surfer is een handige tool waarmee je de SEO van jouw website kunt aanpakken. Doordat je ook inzichten verkrijgt over hoe de concurrentie het doet, kun hier handig op inspelen zodat je een hogere positie in de zoekresultaten verkrijgt.

Voor wie hebben wij dit artikel over keyword surfer geschreven?

Het artikel over keyword surfer hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over keyword surfer in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals keyword surfer?

Wij schrijven over begrippen als keyword surfer om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

keyword surfer is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over keyword surfer in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals keyword surfer, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip keyword surfer in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van keyword surfer. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van keyword surfer op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende keyword surfer.

Het voorbeeld dat wij geven van keyword surfer , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over keyword surfer van pas.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 15 september 2021. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z