SEO Specialist Nijmegen

5 jaar ervaring

Met meer dan 5 jaar ervaring binnen SEO tackle ik ieder SEO-gerelateerd vraagstuk efficiënt.

Transparante & duurzame werkwijze

Per fase leg ik uit waar ik aan werk en waarom ik dit doe. Mijn duurzame werkwijze zorgt voor een langdurig resultaat.

Geen vast contract

Ik werk als SEO specialist zonder vast contract. Ik bewijs mijn waarde iedere maand opnieuw.

SEO specialist Nijmegen

Op zoek naar SEO in Nijmegen? Ik verzorg SEO voor bedrijven door heel Nederland (en het buitenland). Ik neem, met een transparante en duurzame manier van werken, jouw SEO graag uit handen.
Ik verzorg de SEO voor jouw website graag.

Meer over mij kun je hier vinden.

Zorg ervoor dat jouw website bovenaan komt te staan in zoekmachines zoals Google. Door mijn transparante werkwijze neem ik jouw SEO-werkzaamheden uit handen in de omgeving Nijmegen. In verschillende fases probeer ik je zo goed mogelijk te voorzien in je behoeftes op SEO-gebied.
Tijdens mijn werkzaamheden houden we nauw contact. Jouw kennis van de branche in combinatie met mijn kennis van SEO creëert een 1 + 1 = 3 effect.

Ik bied alle facetten van SEO aan:

SEO content

Van de strategische kant van de SEO-content tot het schrijven van SEO-teksten. Een duurzame content strategie zorgt voor langdurige resultaten in de zoekmachines.

Technische SEO

Van websitemigraties tot websitesnelheid trajecten. Een goede technische SEO-traject heeft raakvlakken met het verbeteren van de gebruikersvriendelijkheid en de conversie van de website.

Verhogen van de autoriteit

Ik verhoog de autoriteit en naamsbekendheid van jouw website. Dit doe ik door een linkbuilding traject dat voldoet aan de richtlijnen van Google.

Een greep uit mijn portfolio als SEO specialist

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Wie ben ik?

Ik ben een allround freelance SEO specialist werkzaam voor klanten van allerlei formaten uit verschillende branches. Ik richt mij op alle facetten van zoekmachine optimalisatie waaronder technische SEO, SEO content en linkbuilding.

PortfolioOver mijTarieven

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Tarief voor een SEO specialist Nijmegen

Ik werk met een vast uurtarief van € 75,- per uur (excl. BTW) voor mijn SEO-werkzaamheden. Ik neem tijdens mijn werk voor mijn klanten geen onaangekondigde belletjes aan. Hier heb ik vaste tijden door de dag heen voor. Op deze manier krijgt de klant, wanneer ze mij voor een uur inhuren, ook daadwerkelijk 60 minuten geconcentreerd werk van mij.
Door deze vaste momenten kan ik in contact blijven met klanten. Daarnaast ben ik goed per mail bereikbaar waardoor ik alle vragen snel kan beantwoorden.

Voor wie is SEO Nijmegen?
SEO Nijmegen is voor iedereen die wilt worden gevonden op bepaalde punten en/of producten. Dit geldt zowel voor B2B bedrijven als B2C (e-commerce/webshops of B2C dienstverlening). Een duidelijke SEO-strategie wordt gebaseerd op de zoekwoorden waarmee de doelgroep zoekt.

Waar zitten de zoekers in de Customer Journey wanneer ze deze zoekwoorden gebruiken? Mocht je dit nog niet helemaal helder hebben, help ik graag. Dit doe ik in de vorm van een gericht zoekwoordonderzoek. Dit zoekwoordonderzoek wijst uit waar veel op wordt gezocht en tegelijkertijd relatief weinig concurrentie op zit. Om dit zoekwoordonderzoek uit te voeren maak ik gebruik van vooraanstaande SEO-tools zoals MOZ, Ahrefs en ScreamingFrog.

SEO Nijmegen en Ralf
SEO Nijmegen uit handen geven? Dit betekent dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken of jouw website wel bovenaan komt te staan. Met ruim zes jaar ervaring in SEO in de omgeving Nijmegen weet ik wat ik moet doen om dit te realiseren. Mijn werkwijze waarborgt de continuïteit van de marketingstrategie.

Ik werk volgens de richtlijnen van Google waardoor we langdurige resultaten in de zoekmachines behalen. Dit zorgt tegelijkertijd voor een hogere gebruikersvriendelijkheid, conversie en uitstraling van de website. Door middel van goede communicatie houd ik je up-to-date van mijn werkzaamheden. Per fase neem ik je mee in de manier waarop ik te werk ga en waarom ik dit doe.

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Waarom is SEO in Nijmegen belangrijk?

Omnichannel

SEO-regio Nijmegen versterkt de andere marketingmiddelen. Een gerichte omnichannel strategie met SEO als fundering zorgt voor een compleet ondersteunde Customer Journey.

Geen kosten per klik

SEO-regio Nijmegen kost je niks per klik. Hiermee bespaar je kosten zoals de steeds stijgende prijzen van Google Ads.

Relevante bezoekers

SEO-regio Nijmegen zorgt ervoor dat je online goed vindbaar bent (lokaal, landelijk of internationaal).

Meetbaar resultaat

SEO-regio Nijmegen is meetbaar en daarom heb je altijd zicht op de stijgende lijn. Met maandelijkse rapportages blijf je op de hoogte van de vooruitgang.

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Aan de slag met een SEO specialist Nijmegen

SEO zorgt voor meer kwalitatieve bezoekers op de website. Daarnaast zorgt SEO voor een hogere gebruikersvriendelijkheid. Samen zorgen deze voordelen voor een verhoogde conversie van de website en meer leads en klanten.
Aan de slag Nu is tijd om aan de slag te gaan met SEO Nijmegen en omstreken. De eerste fase is in contact komen met elkaar en de wensen bespreken. Alle details worden hierin meegenomen, denk hierbij aan de internetstrategieën, de staat van de website en natuurlijk wat in het verleden werkte en wat niet.

Wil je bellen of liever mailen? Dat kan allebei. Ik ben telefonisch bereikbaar op +31 6 23 96 99 57. Mailen kan naar ralf@ralfvanveen.com.

Waar let je op bij het inhuren van een SEO specialist?

Google heeft een video gemaakt over het inhuren van een SEO specialist. De markt van de zoekmachine optimalisatie is ondoorzichtig en er zitten veel “rotte appels” tussen. Dit maakt dat het erg lastig is voor bedrijven om een gedegen SEO specialist te vinden.

deze video neemt je mee in de manier waarop Google een SEO specialist uitzoekt. Daarnaast geven ze tips waaraan je een kwalitatief hoogwaardige SEO’er kunt herkennen.

Contact