SEO Specialist Haarlem

5 jaar ervaring

Met meer dan 5 jaar ervaring binnen SEO tackle ik ieder SEO-gerelateerd vraagstuk efficiënt.

Transparante & duurzame werkwijze

Per fase leg ik uit waar ik aan werk en waarom ik dit doe. Mijn duurzame werkwijze zorgt voor een langdurig resultaat.

Geen vast contract

Ik werk als SEO specialist zonder vast contract. Ik bewijs mijn waarde iedere maand opnieuw.

SEO specialist Haarlem

Kom je uit de omgeving Haarlem en heb je een SEO specialist nodig? Iemand die ervoor zorgt dat jouw website bovenaan komt te staan bij zoekmachines zoals Google? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik werk voor mijn klanten op een transparante en duurzame manier. Op deze manier bereiken we langdurige resultaten in de zoekmachines.

Meer over mij kun je hier vinden.

Ik help je op een transparante wijze om jouw doelen op SEO-gebied in Haarlem te verwezenlijken. Met de juiste zoekwoorden zorgen we er samen voor dat jij als eerste op de pagina verschijnt.
Met mijn jarenlange ervaring als freelance SEO specialist bied ik alles aan omtrent mijn vakgebied:

SEO content

Ik verzorg de SEO-content van A tot Z. Hiervoor begin ik met de strategische kant. Dit is het uitvoeren van een zoekwoordonderzoek, koppelen met de juiste landingspagina’s en het opstellen van de websitestructuur.

Technische SEO

De technische SEO beslaat enorm veel punten. Van het orkestreren van grootschalige websitemigraties tot websitesnelheid trajecten. De technische SEO heeft raakvlakken met de gebruikersvriendelijkheid van de website. Hierdoor zorgt dit niet alleen voor verbeterde posities, het zorgt ook voor een verhoogde conversie.

Verhogen van de autoriteit

Ik verhoog de autoriteit van de website door te link builden. Link builden is het verkrijgen van relevante hyperlinks van andere websites naar jouw website. Hierdoor wordt de autoriteit en de naamsbekendheid van de website en het bedrijf verbeterd.

Een greep uit mijn portfolio als SEO specialist

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Wie ben ik?

Ik ben een allround freelance SEO specialist werkzaam voor klanten van allerlei formaten uit verschillende branches. Ik richt mij op alle facetten van zoekmachine optimalisatie waaronder technische SEO, SEO content en linkbuilding.

PortfolioOver mijTarieven

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Mijn tarief als SEO specialist Haarlem

Ik werk met een vast uurtarief van € 75,- per uur (excl. BTW) voor mijn SEO-werkzaamheden. Ik neem tijdens mijn werk voor mijn klanten geen onaangekondigde belletjes aan. Hier heb ik vaste tijden door de dag heen voor. Op deze manier krijgt de klant, wanneer ze mij voor een uur inhuren, ook daadwerkelijk 60 minuten geconcentreerd werk van mij.

Door deze vaste momenten kan ik in contact blijven met klanten. Daarnaast ben ik goed per mail bereikbaar waardoor ik alle vragen snel kan beantwoorden.

Voor wie is SEO Haarlem
Als je graag gevonden wilt worden met jouw website is SEO in Haarlem iets voor jou. Ik bedien een breed scala aan bedrijven op het gebied van B2B en B2C. Dit varieert van bedrijven met 5.000+ werknemers tot bedrijven in het MKB. Ook de kern van de projecten verschilt.

Van projecten waarbij de gehele basis van de vindbaarheid moet worden gelegd (SEO-content & technische SEO) tot gehele SEO-trajecten. Of je nou producten verkoopt of diensten verleent, met de juiste zoekwoorden zorg ik ervoor dat jouw bedrijf bovenaan de pagina verschijnt.

SEO Haarlem en Ralf
Kom je uit de buurt van Haarlem en heb je hulp nodig op het gebied van SEO? Ik help je graag. Door mijn traject te doorlopen zorgen we er samen voor dat het juiste resultaat behaald wordt. Ik verzorg SEO voor klanten rondom Haarlem, maar ook voor landelijke en internationale klanten.

Ik houd van goed communiceren en als er onduidelijkheden zijn kun je mij ook altijd bereiken op mijn mail, die ik elke dag beantwoord.

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Waarom een SEO specialist in Haarlem?

Meetbaar

Je hebt zicht op de activiteiten doordat SEO goed meetbaar is. Ik rapporteer maandelijks met verschillende belangrijke key performance indicators waardoor je continue een goed beeld van het proces hebt.

Geen kosten per klik

Het kost je niks per klik. In tegenstelling tot het steeds duurder wordende Google Ads kosten organische klikken niets.

Omnichannel

SEO in Haarlem versterkt je andere marketingmiddelen. Een duidelijke omnichannel marketingstrategie met SEO als fundering zorgt voor een 1 + 1 = 3 effect. 

Relevante bezoekers

SEO in Haarlem zorgt ervoor dat bezoekers jouw website als eerste zien. Met het juiste vastgoed op de zoekresultatenpagina zorg je ervoor dat relevante bezoekers op jouw website eindigen.

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Aan de slag met een SEO specialist

Onderzoek heeft aangetoond dat, wanneer een bedrijf op een zoekwoord zakt van positie 2 naar 8, dit 42% minder bezoekers oplevert. Hogere posities zorgen voor hogere doorklikpercentages, conversies en uiteindelijk omzet.
Dit kan worden bereikt met een duidelijke SEO-strategie die adequaat wordt uitgevoerd.

Dus, SEO-specialist nodig in Haarlem en omstreken? Ik help je graag. Allereerst zullen we contact hebben met elkaar over de mogelijkheden. Details over andere zaken bespreken we ook, zoals internetstrategieën, de staat van de website en wat wel en niet werkte in het verleden.

Bellen of mailen? Kan allebei, ik ben bereikbaar op +31 6 23 96 99 57 en mailen kan naar ralf@ralfvanveen.com.

Waar let je op bij het inhuren van een SEO specialist?

Google heeft een video gemaakt over het inhuren van een SEO specialist. De markt van de zoekmachine optimalisatie is ondoorzichtig en er zitten veel “rotte appels” tussen. Dit maakt dat het erg lastig is voor bedrijven om een gedegen SEO specialist te vinden.

deze video neemt je mee in de manier waarop Google een SEO specialist uitzoekt. Daarnaast geven ze tips waaraan je een kwalitatief hoogwaardige SEO’er kunt herkennen.

Contact