SEO Specialist Gouda

7 jaar ervaring

Met meer dan 7 jaar ervaring binnen SEO tackle ik ieder SEO-gerelateerd vraagstuk efficiënt.

Transparante & duurzame werkwijze

Per fase leg ik uit waar ik aan werk en waarom ik dit doe. Mijn duurzame werkwijze zorgt voor een langdurig resultaat.

Geen vast contract

Ik werk als SEO specialist zonder vast contract. Ik bewijs mijn waarde iedere maand opnieuw.

SEO specialist Gouda

Ben je werkzaam in de omgeving Gouda en ben je op zoek naar ondersteuning bij de SEO? Ik help je hier graag mee. Als ervaren SEO specialist rondom Gouda help ik ondernemers bij het behalen van de gestelde doelstellingen in de zoekmachines.
Voor mijn klanten werk ik op een transparante en duurzame manier. Hierdoor bereiken we niet alleen de korte termijn doelstellingen. Ook de doelstellingen voor de langere termijn worden hiermee bewerkstelligd.

Meer over mij kun je hier vinden.
Met jarenlange ervaringen op ieder gebied van SEO werk ik graag mee aan iedere fase en facet van mijn vakgebied. Of het nu gaat om grootschalige websitemigraties of het doelgericht optimaliseren van verschillende landingspagina’s. Ik werk graag aan ieder project mee.


Ik help je op een transparante wijze om jouw doelen op SEO-gebied in Gouda te verwezenlijken. SEO kan, wanneer het correct, duurzaam en grondig wordt aangepakt, een belangrijke bron van inkomen zijn voor een bedrijf. Het is van belang dat de samenwerking hierbij als een huis staat.

De grootte van mijn lopende projecten varieert van MKB, MKB+ tot multinationals of (internationale) e-commerce websites. Met jarenlange ervaring als freelance SEO-specialist bied ik alles aan omtrent mijn vakgebied:

SEO content

Ik kan de content van A tot Z in orde maken. Afhankelijk van de wensen, doelstellingen en bedrijf. Ik start met de strategische zijde van het verhaal, het zoekwoordonderzoek. Op basis van dit zoekwoordonderzoek stel ik de juiste landingspagina’s op.
Deze landingspagina’s optimaliseren we zowel voor Google als de bezoeker. Ik houd de vindbaarheid en gebruikersvriendelijkheid van de website in mijn achterhoofd bij het implementeren van mijn content strategie.

Technische SEO

De technische SEO is voor velen erg ontoegankelijk en gecompliceerd. Het is van belang om hier een SEO specialist met enige kennis en kunde voor in te huren. Technische SEO is een veelzijdige discipline binnen SEO.

Van grondige pagespeed trajecten per landingspagina tot site-wide implementaties en optimalisaties zoals mobiele vriendelijkheid, security en toegankelijkheid. Technische SEO wordt niet alleen in het belang van de zoekmachines uitgevoerd. Ook de bezoekers van de website profiteren hiervan, waardoor uiteindelijk de conversie wordt gestimuleerd.

Verhogen van de autoriteit

Het verkrijgen van de juiste links van andere websites naar jouw website is een officiële ranking factor vanuit Google. Dit heet link builden. Link builden wordt gedaan om de autoriteit van een website te verhogen. Dit is echter niet mijn eerste focus.

Mijn eerste focus tijdens deze trajecten is het verhogen van de naamsbekendheid. Tijdens het link builden ga ik voor de kwaliteit van de link, niet voor de kwantiteit.

seo gouda
seo gouda
seo gouda
seo gouda
seo gouda
seo gouda
seo gouda
seo gouda
seo gouda
seo specialist gouda
seo specialist gouda
seo specialist gouda
seo specialist gouda
seo specialist gouda
seo specialist gouda
seo specialist gouda
seo specialist gouda
seo specialist gouda

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

seo specialist gouda

Wie ben ik?

Ik ben een allround freelance SEO specialist werkzaam voor klanten van allerlei formaten uit verschillende branches. Ik richt mij op alle facetten van zoekmachine optimalisatie waaronder technische SEO, SEO content en linkbuilding.

PortfolioOver mijTarieven

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Mijn tarief als SEO specialist Gouda

Ik werk met een vast uurtarief van € 75,- per uur (excl. BTW) voor mijn SEO-werkzaamheden. Ik neem tijdens mijn werk voor mijn klanten geen onaangekondigde belletjes aan. Hier heb ik vaste tijden door de dag heen voor. Op deze manier krijgt de klant, wanneer ze mij voor een uur inhuren, ook daadwerkelijk 60 minuten geconcentreerd werk van mij.

Door deze vaste moment aan te houden voor mijn klanten kan ik de lijnen kort houden. Het juiste hoeveelheid contact zorgt voor een goedlopende samenwerking wat de resultaten stimuleert. Per mail ben ik door de gehele dag heen bereikbaar. Ik probeer al mijn mailbox zo schoon mogelijk te houden door vraagstukken adequaat en snel af te handelen.

Voor wie is SEO Gouda
Voor wie is SEO Gouda? SEO Gouda is voor de bedrijven die beter willen worden gevonden dan hun directe en indirecte concurrenten. Ik bedien voor mijn werkzaamheden een breed scala aan bedrijven. Dit zijn bedrijven zowel in de B2B als B2C sector. Nederlandse bedrijven, maar ook internationale (e-commerce) bedrijven. Ieder project verschilt.

Dit kan zijn door de fase waarin het bedrijf zich bevindt of de opgestelde doelstellingen. Ook de grootte van het bedrijf heeft impact op het traject (en voornamelijk het formaat hiervan). Daarnaast spelen de wensen van de klant een enorme rol. Wil je dat ik assisteer bij het leggen van de gehele basis? Of zoek je een maandelijkse sparringpartner op het gebied van SEO? Ik help je graag.

Of je producten verkoopt of diensten verleent, met de juiste zoekwoorden zorg ik ervoor dat jouw bedrijf bovenaan de pagina verschijnt. Hierbij maakt het niet uit in welke fase van het traject je je bevindt.

SEO Gouda en Ralf
Ben je werkzaam in de buurt van Gouda op zoek naar SEO Gouda? Ik assisteer je graag bij ieder project gerelateerd aan mijn vakgebied. Ik werk volgens een getest stappenplan dat ik door de jaren heen als SEO specialist heb opgesteld. Tijdens dit stappenplan houden we nauw contact om dit zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Ik verzorg SEO voor klanten rondom Gouda, maar ook voor landelijke en internationale klanten. Tijdens mijn werkzaamheden houd ik telefonisch contact en per mail en Skype.

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Waarom een SEO specialist in Gouda?

Meetbaar

Je hebt zicht op de activiteiten doordat SEO goed meetbaar is. Ik rapporteer maandelijks met verschillende belangrijke key performance indicators (KPI’s) waardoor je continue een goed beeld van het proces hebt.

Geen kosten per klik

Voor SEO betaal je niet per klik. In tegenstelling tot het steeds duurder wordende Google Ads kosten organische klikken niets. Dit maakt dat SEO, met name op de lange termijn, goedkoper uitvalt.

Omnichannel

SEO in Gouda versterkt je andere marketingmiddelen. Een duidelijke omnichannel marketingstrategie met SEO als fundering zorgt voor een 1 + 1 = 3 effect. Creëer duurzame waarde voor je onderneming met SEO Gouda.

Relevante bezoekers

SEO in Gouda zorgt ervoor dat bezoekers jouw website als eerste zien. Met het juiste stuk vastgoed op de zoekresultatenpagina zorg je ervoor dat relevante bezoekers op jouw website komen en hier converteren.

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Aan de slag met een SEO specialist in Gouda

Waarom zou je met SEO rondom Gouda beginnen? Ik benoem hieronder een aantal redenen om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren.
Een bedrijf dat op de zoekresultatenpagina van positie 2 naar positie 8 zakt verliest 42% van de bezoekers. Hogere posities binnen de zoekmachines zorgen voor een hogere doorklikpercentage, meer conversie en uiteindelijk meer omzet.

Dit kan worden bereikt met een duidelijke SEO-strategie die adequaat wordt uitgevoerd. Ik help je graag bij het uitvoeren van een SEO-strategie rondom Gouda.

Heb je een SEO specialist rondom Gouda nodig? Ik help je graag. Allereerst zullen we contact hebben met elkaar over de mogelijkheden. Details over andere zaken bespreken we ook, zoals internetstrategieën, de staat van de website en wat wel en niet werkte in het verleden.
Bellen of mailen? Kan allebei, ik ben bereikbaar op +31 6 23 96 99 57 en mailen kan naar ralf@ralfvanveen.com.

Waar let je op bij het inhuren van een SEO specialist Gouda?

Google heeft een video gemaakt over het inhuren van een SEO specialist. De markt van de zoekmachine optimalisatie is ondoorzichtig en er zitten veel “rotte appels” tussen. Dit maakt dat het erg lastig is voor bedrijven om een gedegen SEO specialist te vinden.

deze video neemt je mee in de manier waarop Google een SEO specialist uitzoekt. Daarnaast geven ze tips waaraan je een kwalitatief hoogwaardige SEO’er kunt herkennen.

Contact

Veelgestelde vragen

Wat is een SEO specialist?
Een SEO specialist is iemand die ervoor zorgt dat een website organisch hogerop komt in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Het doel hiervan is het verhogen van het aantal organische bezoekers en daarbij de omzet die door de website wordt gegenereerd.
Wat is het verschil tussen SEO en SEA?
Met SEO kom je organisch hogerop in Google. Het voordeel hiervan is dat met SEO het resultaat langdurig is en je niet per klik hoeft te betalen. Met SEA betaal je voor iedere klik naar de website maar sta je wel direct bovenaan. Vaak zijn de bezoekers die op een organisch resultaat (SEO) klikken van hogere kwaliteit dan de bezoekers die door een advertentie (SEA) binnenkomen.
Waarom SEO?
Meer dan 90% van alle Nederlanders begint zijn of haar zoektocht naar een bedrijf in de zoekmachines. Wanneer je op dit moment aanwezig bent kun je kwalitatieve bezoekers naar je website verkrijgen. In de praktijk ligt de conversieratio van organische bezoekers hoger dan die van bezoekers uit advertenties. Het voordeel is dat de zoeker al een bepaalde mate van interesse in het bedrijf toont door naar een relevant onderwerp binnen Google te zoeken.
Wat levert SEO op?
SEO levert een hoger aantal relevante bezoekers uit de zoekmachines op. De waarde van SEO wordt vaak berekend door de volgende formule: conversieratio X CTR X zoekvolume X prijs van je product/dienst. Daarnaast zorgt een goede SEO specialist voor een hogere websitesnelheid en toegankelijkheid van een website. Dit levert niet alleen een betere vindbaarheid op, ook de conversie wordt hierdoor gestimuleerd.