SEO Specialist Eindhoven

7 jaar ervaring

Met meer dan 7 jaar ervaring binnen SEO tackle ik ieder SEO-gerelateerd vraagstuk efficiënt.

Transparante & duurzame werkwijze

Per fase leg ik uit waar ik aan werk en waarom ik dit doe. Mijn duurzame werkwijze zorgt voor een langdurig resultaat.

Geen vast contract

Ik werk als SEO-specialist zonder vast contract. Ik bewijs mijn waarde iedere maand opnieuw.

SEO-specialist Eindhoven

Ik verzorg onder andere SEO voor bedrijven in Eindhoven. Mijn SEO-werkwijze is duurzaam en transparant. Dit maakt dat de behaalde resultaten langdurig zijn.

Meer over mij kun je hier vinden.

Steeds meer bedrijven investeren in SEO rondom Eindhoven (ook via Up Agency). Wil je er meer over weten? Lees dan verder. Ik probeer hieronder zo goed mogelijk uit te leggen wat SEO precies inhoudt en hoe wij kunnen samenwerken om jouw bedrijf bovenaan te laten verschijnen in zoekmachines als Google.

Binnen SEO heb ik meer dan 7 jaar werkervaring. Hierdoor verkeer ik in de positie dat ik alle facetten van SEO kan aanbieden:

SEO-content

Wanneer het aankomt op SEO-content bied ik alle belangrijke onderdelen aan. De strategische kant bied ik in de vorm van een zoekwoordonderzoek aan. Op basis van de uitkomsten van dit zoekwoordonderzoek stel ik relevante landingspagina’s op. Deze landingspagina’s worden binnen de bestaande websitestructuur geoptimaliseerd. Ook verzorg ik de content voor deze landingspagina’s.

Technische SEO

De technische SEO heeft veel raakvlakken met de gebruikersvriendelijkheid van de website. Ik verzorg alle facetten van de technische SEO.

Van het begeleiden van grootschalige websitemigraties tot websitesnelheid trajecten. Belangrijk bij de technische optimalisaties is om dit niet alleen voor de zoekmachines te doen. De bezoeker staat centraal, de vindbaarheid volgt.

Verhogen van de autoriteit

Ik help met het verhogen van de autoriteit van de website binnen Google. Dit doe ik volgens de richtlijnen van Google. Op een natuurlijke en duurzame manier verhogen we de autoriteit, naamsbekendheid en daarmee vindbaarheid van de website.

Dit zorgt voor duurzame resultaten waar de onderneming over een langere periode van kan profiteren.

seo specialist eindhoven
seo specialist eindhoven
seo specialist eindhoven
seo specialist eindhoven
seo specialist eindhoven
seo specialist eindhoven
seo specialist eindhoven
seo specialist eindhoven
seo specialist eindhoven
seo specialist eindhoven
seo eindhoven
seo eindhoven
seo eindhoven
seo eindhoven
seo eindhoven
seo eindhoven
seo eindhoven
seo eindhoven

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

[wpforms id=”3421″ title=”false” description=”false”]

Wie ben ik?

Ik ben een allround freelance SEO-specialist werkzaam voor klanten van allerlei formaten uit verschillende branches. Ik richt mij op alle facetten van zoekmachine optimalisatie waaronder technische SEO, SEO-content en linkbuilding.

PortfolioOver mijTarieven

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Mijn tarief als SEO-specialist Eindhoven

Ik werk met een vast uurtarief van € 75,- per uur (excl. BTW) voor mijn SEO werkzaamheden. Ik neem tijdens mijn werk voor mijn klanten geen onaangekondigde belletjes aan. Hier heb ik vaste tijden door de dag heen voor. Op deze manier krijgt de klant, wanneer ze mij voor een uur inhuren, ook daadwerkelijk 60 minuten geconcentreerd werk van mij.

Door deze vaste momenten kan ik in contact blijven met klanten. Daarnaast ben ik goed per mail bereikbaar waardoor ik alle vragen snel kan beantwoorden.


Voor wie is SEO Eindhoven

Ik verzorg de SEO voor een breed scala aan klanten uit verschillende branches en van verschillende formaten. Van bedrijven die landelijk opereren tot multinationals tot lokale bedrijven die binnen Eindhoven opereren.


Wil je jouw website bovenaan zien bij het intypen van bepaalde woorden? Dan is SEO Eindhoven iets voor jou. Door samen de juiste zoektermen te vinden zorg ik ervoor dat jouw bedrijf bovenaan komt te staan.


SEO Eindhoven en Ralf

Voor ieder bedrijf waarmee ik samen aan de SEO werk zorg ik voor een duidelijke en gepersonaliseerde SEO-strategie. Een duidelijke SEO-strategie gekoppeld aan een kritische houding en punctuele uitvoering zorgt voor het beste resultaat.

Ik houd mij onder andere in de regio Eindhoven bezig met SEO.
Ik help je graag verder met problemen die je ondervindt rondom SEO-werkzaamheden. Wil je meer weten over SEO in Eindhoven of heb je een specifieke vraag? Dan kun je mij altijd mailen. Ik beantwoord mijn mail elke dag. Door het doorlopen van mijn werkwijze help ik jou om jouw website bovenaan Google te krijgen.

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Waarom een SEO-specialist in Eindhoven?

Omnichannel

SEO versterkt je andere marketingmiddelen. Een duidelijke omnichannel marketingstrategie met SEO als fundering is de basis voor een goede vindbaarheid. Dit zorgt, ook op de lange termijn, voor relevante bezoekers naar de website die daadwerkelijk converteren.

Geen kosten per klik

Je hebt geen kosten per klik. Met het steeds duurder wordende Google Ads, is SEO een oplossing waar je baat bij hebt. Met SEO betaal je niets voor de organische bezoekers.

Relevante bezoekers

SEO in Eindhoven zorgt ervoor dat bezoekers jouw website als eerste zien. Met vastgoed op zoekresultatenpagina’s die relevant zijn worden bezoekers naar de website verkregen. Dit zorgt voor een verhoogde naamsbekendheid, conversie en omzet.

Meetbaar

SEO in Eindhoven is goed meetbaar, je kunt dus alles bijhouden. Met duidelijke rapportages iedere maand zorg ik voor heldere evaluatiemomenten. Tijdens deze momenten is het mogelijk om de strategie, waar nodig, aan te passen.

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

[wpforms id=”3421″ title=”false” description=”false”]

Aan de slag met SEO Eindhoven

Kortom; doordat jouw website als eerste verschijnt in een zoekmachine, zullen mensen sneller geneigd zijn om op jouw website te klikken dan op een website die op pagina drie staat. Dit betekent dat je meer bezoekers hebt en dus ook meer omzet.

Nu kunnen we beginnen met SEO in Eindhoven. Allereerst zullen we contact met elkaar opnemen en een aantal details bespreken over internetstrategieën, de staat van de website en wat er werkt of juist niet werkt.

Hierdoor krijg ik een helder beeld van de situatie en kan ik een plan opstellen voor jouw bedrijf. Je kunt mij bereiken op +31 6 23 96 99 57, of ralf@ralfvanveen.com.

Waar let je op bij het inhuren van een SEO-specialist?

Google heeft een video gemaakt over het inhuren van een SEO-specialist. De markt van de zoekmachine optimalisatie is ondoorzichtig en er zitten veel “rotte appels” tussen. Dit maakt dat het erg lastig is voor bedrijven om een gedegen SEO-specialist te vinden.

deze video neemt je mee in de manier waarop Google een SEO-specialist uitzoekt. Daarnaast geven ze tips waaraan je een kwalitatief hoogwaardige SEO’er kunt herkennen.

Contact

Veelgestelde vragen

Wat is een SEO-specialist?

Een SEO-specialist is iemand die ervoor zorgt dat een website organisch hogerop komt in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Het doel hiervan is het verhogen van het aantal organische bezoekers en daarbij de omzet die door de website wordt gegenereerd.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Met SEO kom je organisch hogerop in Google. Het voordeel hiervan is dat met SEO het resultaat langdurig is en je niet per klik hoeft te betalen. Met SEA betaal je voor iedere klik naar de website maar sta je wel direct bovenaan. Vaak zijn de bezoekers die op een organisch resultaat (SEO) klikken van hogere kwaliteit dan de bezoekers die door een advertentie (SEA) binnenkomen.


Waarom SEO?

Meer dan 90% van alle Nederlanders begint zijn of haar zoektocht naar een bedrijf in de zoekmachines. Wanneer je op dit moment aanwezig bent kun je kwalitatieve bezoekers naar je website verkrijgen. In de praktijk ligt de conversieratio van organische bezoekers hoger dan die van bezoekers uit advertenties. Het voordeel is dat de zoeker al een bepaalde mate van interesse in het bedrijf toont door naar een relevant onderwerp binnen Google te zoeken.

Wat levert SEO op?

SEO levert een hoger aantal relevante bezoekers uit de zoekmachines op. De waarde van SEO wordt vaak berekend door de volgende formule: conversieratio X CTR X zoekvolume X prijs van je product/dienst. Daarnaast zorgt een goede SEO-specialist voor een hogere websitesnelheid en toegankelijkheid van een website. Dit levert niet alleen een betere vindbaarheid op, ook de conversie wordt hierdoor gestimuleerd.