AlsoAsked.com

Weten wat de consument zoekt op het web? Gebruik AlsoAsked.com. Deze website vertelt je namelijk op overzichtelijke wijze welke zoekopdrachten er zijn uitgevoerd. Daarmee zorg je voor relevante content voor jouw bezoekers. En trek je nieuwe bezoekers aan. We vertellen je hieronder meer over AlsoAsked.com.

Wat is AlsoAsked.com?

Het moge duidelijk zijn dat het hier gaat om een website. Geen extensie, app of software die je hoeft te downloaden. Je gaat naar de website en typt een zoekterm in. Het is mogelijk hier ook een locatie aan toe te voegen. Vervolgens geeft AlsoAsked.com je een boomdiagram. 

Call to action - SEO-specialist-SEO-bureau

Oók #1 in Google voor je belangrijkste zoekwoorden?

Vul het formulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je op.

Wat je kunt met dat boomdiagram

Dit is een overzichtelijke manier om gerelateerde zoekopdrachten weer te geven. Jouw ingevoerde term wordt namelijk ook in zinsconstructies gebruikt bijvoorbeeld. De vragen die worden gesteld met jouw zoekterm worden weergegeven. Ook vragen die een vervolg zijn op die vragen. Je krijgt een helder overzicht van waar je je content op zou kunnen richten. 

Er zijn twee manieren om dit soort ‘mensen vroegen ook’ te vinden. AlsoAsked.com gaat uit van daadwerkelijke zoekopdrachten. Dat wil zeggen dat de vragen aan de hand van jouw term echt zijn ingevoerd in zoekmachines. Een alternatief is de autocomplete van Google. Deze is minder direct verbonden met zoekopdrachten.

AlsoAsked.com _ Begrippenlijst

Impact op de SEO

Door gebruik te maken van AlsoAsked.com krijg je inzicht in relevantie. Je krijgt geen suggesties voor andere zoekwoorden voor je site of pagina. Wel krijg je indirecte suggesties voor onderwerpen of vragen die je kunt behandelen. Zorg bijvoorbeeld voor een tekst over één van de vragen die je terugziet in het diagram. Dat genereert waarschijnlijk meer verkeer naar je website. 

Ons advies

Een website gebruiken waarvoor je niet hoeft te betalen kan geen kwaad. AlsoAsked.com is een alternatief voor Answer The Public. AlsoAsked.com gebruikt daadwerkelijke zoekopdrachten aan de hand van een zoekterm. Answer The Public maakt weer gebruik van de autocomplete. Beide hebben waarde. AlsoAsked.com is meer gericht op je doelgroep of potentiële doelgroep. 

Veelgestelde vragen

Wat is een AlsoAsked.com?

Alsoasked.com is een website. Je hoeft geen app, software of extensie te downloaden. Het enige wat je moet doen is naar de website gaan en je typt een zoekterm in. Je kunt zelfs een locatie toevoegen. Je krijgt van Alsoasked.com een boomdiagram als je alles goed hebt ingetypt.

Wat is de impact van Alsoasked.com op SEO?

Je krijgt inzicht in relevantie als je gebruik maakt van Alsoasked.com. Andere suggesties krijg je niet voor andere zoekwoorden voor je website of pagina. Wat je wel krijgt zijn suggesties voor onderwerpen of eventueel vragen die je zou kunnen behandelen. Je kunt hiermee meer verkeer genereren naar je website.

Voor wie hebben wij dit artikel over alsoasked.com geschreven?

Het artikel over alsoasked.com hebben wij geschreven voor iedere ondernemer, website eigenaar en geïnteresseerde. Als Up zorgen wij ervoor dat SEO tastbaar en toegankelijk wordt. Onze blogs zijn om deze reden voor iedereen op toegankelijke wijze geschreven.

Om zoekmachine optimalisatie te perfectioneren, is het van groot belang dat de basiskennis van SEO sterk is. Het is immers het fundament van ieder SEO-traject. Of je er nu voor kiest om zelf aan de slag te gaan, of om samen te werken met een SEO-bureau.

SEO in een notendop:

  • Linkbuilding: dit element zorgt voor verwijzingen van andere websites naar die van jou. Het is de kunst om kwalitatieve links te verkrijgen. Links geven namelijk SEO-juice door. Een slechte link kan een hoop veroorzaken. Daarom is het van belang om de kwaliteit van links te waarborgen.
  • Techniek: een snelle en veilige website draagt bij aan de gebruiksvriendelijkheid van een website. En laat dat nu een grote factor zijn van Google.
  • Content: kwalitatieve en relevante content trekt relevante bezoekers aan. Relevante bezoekers zijn tevens converterende bezoekers. Iedere website moet content optimaliseren.

Het is niet alleen belangrijk om de basis te begrijpen wanneer je zelf aan de slag gaat met SEO, maar ook wanneer je kiest voor het uitbesteden hiervan. Tijdens het kiezen van een SEO consultant bezit je al voorkennis. Zo verspil je geen tijd aan het zoeken naar een goede match. Jij weet immers waar je naar op zoek bent. Gebruik ons artikel over alsoasked.com in je voordeel en verbreed je kennis over zoekmachine optimalisatie.

Waarom schrijven wij over begrippen zoals alsoasked.com?

Wij schrijven over begrippen als alsoasked.com om de meest recente kennis omtrent zoekmachine optimalisatie te verspreiden. Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het optimaliseren van linkbuilding, content en techniek. Het doel hiervan is om relevante bezoekers te genereren. Relevante bezoekers genereren namelijk meer omzet.

Met 8+ jaar ervaring met SEO delen wij graag onze kennis met anderen. Het doel van Up is om SEO op het hoogste niveau aan te bieden. Daarnaast hebben wij het onze missie gemaakt om zoekmachine optimalisatie tastbaar te maken voor iedere ondernemer.

Wanneer wij samenwerken met bedrijven, vinden wij het belangrijk dat zij meedenken. Zo wordt SEO tastbaar. Onze klanten moeten zo zelfstandig mogelijk worden. Vaak lezen zij onze artikelen uit de kennisbank.

alsoasked.com is een onderdeel van techniek, linkbuilding of techniek. Ieder van deze elementen verbeter je met SEO. Content omvat het schrijven van relevante en kwalitatieve teksten. Je schrijft voor de bezoeker, niét voor Google. Aan de andere kant, optimaliseer je de techniek wél voor Google.

De uiteindelijke ranking van zoekresultaten bepaalt Google. Tijdens SEO volg je hierom de richtlijnen van Google. Een website wordt op honderden factoren gescand. Iedere factor draagt bij aan de uiteindelijke positie van een website binnen de zoekresultaten. Lees meer over alsoasked.com in onze kennisbank en zorg dat jouw website zo hoog mogelijk in Google komt.

We hebben veel begrippen geschreven zoals alsoasked.com, maar we hebben ook een aantal grote landingspagina’s geschreven:

Hoe bespreken we het begrip alsoasked.com in dit artikel?

Ieder artikel begint met de definitie van alsoasked.com. Hierna volgt een voorbeeld of extra inhoudelijke informatie. Vervolgens bespreken wij de impact van alsoasked.com op SEO. Afsluitend geven wij ons advies betreffende alsoasked.com.

Het voorbeeld dat wij geven van alsoasked.com , geeft je een beeld van hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Het is belangrijk om te weten of het impact heeft op SEO. Zo ja, dan leggen wij uit op welke manier en hoe je dit verwerkt in je SEO-strategie.

Wij kiezen voor deze structuur om zo goed mogelijk onze expertise over te dragen. Ga je zelf aan de slag met SEO? Of werk je samen met een SEO-bureau? In beide gevallen komt kennis over alsoasked.com van pas.

Freelance SEO specialist

De laatste update van dit artikel vond plaats op 14 september 2021. De inhoud van deze pagina is geschreven en goedgekeurd door Ralf van Veen.

Ik werk sinds 8 jaar als zelfstandig SEO-specialist voor bedrijven die op een duurzame wijze hoger in Google willen komen. In deze periode heb ik A-merken geconsulteerd, grootschalige internationale SEO-campagnes opgezet en wereldwijd opererende development teams gecoacht op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Met deze brede ervaring binnen SEO heb ik de SEO-cursus ontwikkeld en honderden bedrijven op een duurzame en transparante wijze geholpen met een verbeterde vindbaarheid in Google. Hiervoor kun je mijn portfolio, referenties en samenwerkingen raadplegen.

Samenwerken met
een SEO-specialist?

SEO-specialist SEO-specialist

Ontdek meer over
zoekmachine optimalisatie

Op eigen tempo een
SEO-cursus volgen?

SEO-cursus SEO-cursus

Alle begrippen

2 3 4 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z