SEO Specialist Zwolle

7 jaar ervaring

Met meer dan 7 jaar ervaring binnen SEO tackle ik ieder SEO-gerelateerd vraagstuk efficiënt.

Transparante & duurzame werkwijze

Per fase leg ik uit waar ik aan werk en waarom ik dit doe. Mijn duurzame werkwijze zorgt voor een langdurig resultaat.

Geen vast contract

Ik werk als SEO specialist zonder vast contract. Ik bewijs mijn waarde iedere maand opnieuw.

SEO specialist Zwolle

Ben je een bedrijf werkzaam in of rondom Zwolle en op zoek naar een SEO specialist? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ben een SEO specialist werkzaam voor bedrijven door heel Nederland en het buitenland. Van grote internationale e-commerce websites tot landelijk (en regionaal) opererende bedrijven. Ik help je graag bij de SEO rondom Zwolle.

Meer over mij kun je hier vinden.


Het is van vitaal belang dat binnen deze werkzaamheden een onderlinge cohesie aanwezig is. Een duidelijke strategie die van alle werkzaamheden één geheel maakt met één doel. Haet hogerop komen binnen de zoekmachines op de vooraf bepaalde zoekwoorden.

Voor SEO Zwolle ga ik transparant en duurzaam te werk. Mijn doelstelling is een langdurig resultaat voor de klant neerzetten. In iedere fase van het traject bespreek ik waar ik aan werk en waarom ik dit doe. Zo kunnen we snel schakelen en aanpassingen binnen het traject maken waar nodig. Jouw kennis van de branche in combinatie met mijn kennis van SEO Zwolle creëert een 1 + 1 = 3 effect.

Ik ben gespecialiseerd in SEO. Dit maakt dat ik alles kan aanbieden binnen mijn vakgebied:

SEO content

Het schrijven van de juiste SEO-content is een groot onderdeel van iedere SEO strategie. Ik kan je van A tot Z hierin bedienen. Ik begin hiervoor met een gericht zoekwoordonderzoek. Op welke zoekwoorden wordt veel gezocht en zit tegelijkertijd weinig concurrentie? Op basis van dit zoekwoordonderzoek stel ik de juiste landingspagina’s op. Deze landingspagina’s vul ik met de juiste SEO-content waardoor deze op de correcte zoekwoorden worden gevonden.

Technische SEO

De technische SEO is voor velen het lastigste onderdeel van SEO. Dit onderdeel van SEO Zwolle bevat veel verschillende disciplines en vormen. Van complete page speed trajecten (per landingspagina) tot het correct inladen van externe JavaScript bestanden. Het doel van de technische SEO is een verbeterde gebruikersvriendelijkheid en uiteindelijk verhoogde conversie.

Verhogen van de autoriteit

Het verhogen van de autoriteit van de website wordt gedaan door een off-page SEO traject. Dit heet off-page doordat al deze werkzaamheden buiten de website om worden uitgevoerd. Wanneer ik aan de slag ga met de off-page SEO is mijn eerste prioriteit het verhogen van de naamsbekendheid. Ik werk binnen de richtlijnen vanuit Google om een penalty te voorkomen. Bij het verkrijgen van backlinks staat de kwaliteit hiervan voorop.

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Wie ben ik?

Ik ben een allround freelance SEO specialist werkzaam voor klanten van allerlei formaten uit verschillende branches. Ik richt mij op alle facetten van zoekmachine optimalisatie waaronder technische SEO, SEO content en linkbuilding.

PortfolioOver mijTarieven

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Mijn tarief als SEO specialist Zwolle

Ik werk voor een vast uurtarief van € 75,- (excl. BTW) voor al mijn SEO werkzaamheden. Op vaste tijden door de dag heen beantwoord ik mijn mail en gemiste oproepen. Zo krijgen mijn klanten, wanneer ze mij voor een uur inhuren, daadwerkelijk 60 minuten geconcentreerd werk van mij.
Ik word ook van tijd tot tijd gevraagd om een dag op locatie te werken. Dit doe ik graag. Ik reken voor deze dagen doorgaans 2 additionele uren (afhankelijk van de afstand vanaf mijn kantoor).

Voor wie is SEO Zwolle?
SEO Zwolle is voor alle bedrijven die beter willen worden gevonden op vooraf bepaalde zoekwoorden binnen Google. Ik werk zelf voor een breed scala aan klanten. Van landelijk opererende bedrijven tot internationale e-commerce websites. Ik werk ook geregeld voor MKB of MKB+ bedrijven.

Ieder project varieert. Dit ligt aan een aantal variabelen waaronder de huidige status van de SEO van de website, het CMS, het bedrijf en de doelstellingen van dit bedrijf. Ook de zoekwoorden waarop een bedrijf wilt worden gevonden speelt een grote rol hierin.

Ook voor de bepaling van deze zoekwoorden voor het SEO traject rondom Zwolle kun je mij inhuren. De uitkomsten van dit zoekwoordonderzoek bepalen de strategie van het traject en de richting hiervan.

SEO Zwolle en Ralf
SEO Zwolle uitbesteden? Ik kan bij ieder onderdeel van SEO te hulp schieten. Met meer dan 7 jaar ervaring in het vakgebied SEO tackle ik ieder vraagstuk efficiënt. Voor bedrijven van verschillende formaten werkzaam in allerlei branches voer ik SEO-gerelateerde projecten uit.

Mijn werkwijze waarborgt de continuïteit van de marketingstrategie. Ik werk volgens de richtlijnen van Google waardoor we langdurige resultaten in de zoekmachines behalen. Dit zorgt tegelijkertijd voor een hogere gebruikersvriendelijkheid, conversie en verbeterde uitstraling van de website.

Tijdens mijn SEO Zwolle trajecten staat duurzaamheid en transparantie centraal. Door middel van goede communicatie houd ik je up-to-date van mijn werkzaamheden. Per fase neem ik je mee in de manier waarop ik te werk ga en waarom ik dit doe.

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Waarom een SEO specialist in Zwolle?

Meetbaar

SEO-regio Zwolle is meetbaar. De beslissingen die worden gemaakt worden op data gebaseerd. Met complete maandelijkse rapportages blijf je op de hoogte van de belangrijkste KPI’s van het traject.

Geen kosten per klik

SEO-regio Zwolle brengt geen kosten per klik met zich mee. De organische klikken kosten daarentegen niets. Op de lange termijn is de investering in SEO beduidend minder dan in Google Ads.

Omnichannel

SEO-regio Zwolle versterkt de andere marketingmiddelen. Een omnichannel marketingstrategie gecombineerd met een gerichte SEO strategie zorgt voor een goed ondersteunde Customer Journey.

Relevante bezoekers

SEO-regio Zwolle zorgt ervoor dat je online goed vindbaar bent (lokaal, landelijk of internationaal). Een gerichte SEO strategie maakt voor een duurzame manier van omzet genereren.

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Aan de slag met een SEO specialist in Zwolle

De organische bezoekers die uit de SEO strategie komen zijn van relatief hoge kwaliteit. Wanneer de juiste zoekwoorden hogerop komen in Google zijn de bezoekers enorm relevant. Samen met een geoptimaliseerde website zorgt dit voor een 1 + 1 = 3 effect met als gevolg een verhoogde conversie (en omzet).

Wil je ook graag aan de slag met SEO Zwolle en omstreken? De snelste manier om met mij in contact te komen is door mij telefonisch te benaderen. Je kunt er ook voor kiezen om het contactformulier op mijn contactpagina in te vullen.
Tijdens het eerste contactmoment neem ik alle details mee, denk hierbij aan de internetstrategieën, de staat van de website en natuurlijk wat in het verleden werkte en wat niet. Wil je bellen of liever mailen? Dat kan allebei. Ik ben telefonisch bereikbaar op +31 6 23 96 99 57. Mailen kan naar ralf@ralfvanveen.com.

Waar let je op bij het inhuren van een SEO specialist Zwolle?

Google heeft een video gemaakt over het inhuren van een SEO specialist. De markt van de zoekmachine optimalisatie is ondoorzichtig en er zitten veel “rotte appels” tussen. Dit maakt dat het erg lastig is voor bedrijven om een gedegen SEO specialist te vinden.

deze video neemt je mee in de manier waarop Google een SEO specialist uitzoekt. Daarnaast geven ze tips waaraan je een kwalitatief hoogwaardige SEO’er kunt herkennen.

Contact

Veelgestelde vragen

Wat is een SEO specialist?
Een SEO specialist is iemand die ervoor zorgt dat een website organisch hogerop komt in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Het doel hiervan is het verhogen van het aantal organische bezoekers en daarbij de omzet die door de website wordt gegenereerd.
Wat is het verschil tussen SEO en SEA?
Met SEO kom je organisch hogerop in Google. Het voordeel hiervan is dat met SEO het resultaat langdurig is en je niet per klik hoeft te betalen. Met SEA betaal je voor iedere klik naar de website maar sta je wel direct bovenaan. Vaak zijn de bezoekers die op een organisch resultaat (SEO) klikken van hogere kwaliteit dan de bezoekers die door een advertentie (SEA) binnenkomen.
Waarom SEO?
Meer dan 90% van alle Nederlanders begint zijn of haar zoektocht naar een bedrijf in de zoekmachines. Wanneer je op dit moment aanwezig bent kun je kwalitatieve bezoekers naar je website verkrijgen. In de praktijk ligt de conversieratio van organische bezoekers hoger dan die van bezoekers uit advertenties. Het voordeel is dat de zoeker al een bepaalde mate van interesse in het bedrijf toont door naar een relevant onderwerp binnen Google te zoeken.
Wat levert SEO op?
SEO levert een hoger aantal relevante bezoekers uit de zoekmachines op. De waarde van SEO wordt vaak berekend door de volgende formule: conversieratio X CTR X zoekvolume X prijs van je product/dienst. Daarnaast zorgt een goede SEO specialist voor een hogere websitesnelheid en toegankelijkheid van een website. Dit levert niet alleen een betere vindbaarheid op, ook de conversie wordt hierdoor gestimuleerd.