SEO Specialist Den Haag

5 jaar ervaring

Met meer dan 5 jaar ervaring binnen SEO tackle ik ieder SEO-gerelateerd vraagstuk efficiënt.

Transparante & duurzame werkwijze

Per fase leg ik uit waar ik aan werk en waarom ik dit doe. Mijn duurzame werkwijze zorgt voor een langdurig resultaat.

Geen vast contract

Ik werk als SEO specialist zonder vast contract. Ik bewijs mijn waarde iedere maand opnieuw.

SEO specialist Den Haag

In Den Haag op zoek naar een SEO specialist? Zoek niet verder, ik help je graag. Met een transparante en duurzame werkwijze zorg ik voor langdurige resultaten binnen de zoekmachines.
Ik heb meer dan 5 jaar gespecialiseerde ervaring in mijn vakgebied.

Meer over mij kun je hier vinden.

Hierdoor kan ik alle facetten van SEO aanbieden:

SEO content

Op het gebied van SEO content bied ik ieder onderdeel aan. De strategische kant bedien ik door een gericht zoekwoordonderzoek uit te voeren. Op basis van dit zoekwoordonderzoek stel ik een websitestructuur op dat toegankelijk is voor Google en de bezoeker. Ik help ook met de invulling van de landingspagina’s. Hiervoor stel ik relevante SEO content op.

Technische SEO

Ik bied alle onderdelen van technische SEO aan. Van grootschalige websitemigraties tot websitesnelheid trajecten. De technische kant van SEO heeft veel overlappende gebieden met de gebruikersvriendelijkheid van de website. Dit maakt voor een 1 + 1 = 3 effect. Zowel de vindbaarheid van de website wordt verhoogd als de conversie van de bezoekers.

Verhogen van de autoriteit

Ik verhoog de autoriteit van de website binnen de richtlijnen van Google. Met white hat linkbuilding ga ik op zoek naar relevante websites die een link plaatsen naar jouw website.

Hierdoor wordt de autoriteit, naamsbekendheid en uiteindelijk de vindbaarheid verbeterd.

Een greep uit mijn portfolio als SEO specialist

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Wie ben ik?

Ik ben een allround freelance SEO specialist werkzaam voor klanten van allerlei formaten uit verschillende branches. Ik richt mij op alle facetten van zoekmachine optimalisatie waaronder technische SEO, SEO content en linkbuilding.

PortfolioOver mijTarieven

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Mijn tarief als SEO specialist Den Haag

Ik werk met een vast uurtarief van € 75,- per uur (excl. BTW) voor mijn SEO werkzaamheden. Ik neem tijdens mijn werk voor mijn klanten geen onaangekondigde belletjes aan. Hier heb ik vaste tijden voor door de dag heen.

Op deze manier krijgt de klant, wanneer ze mij voor een uur inhuren, ook daadwerkelijk 60 minuten geconcentreerd werk van mij. Door deze vaste momenten kan ik in contact blijven met klanten. Daarnaast ben ik goed per mail bereikbaar waardoor ik alle vragen snel kan beantwoorden.

Voor wie is SEO Den Haag
Ik bied SEO aan voor bedrijven uit verschillende branches opererend in verschillende regio’s. Dit zijn landelijk opererende bedrijven, internationale bedrijven of lokale bedrijven. Ben je op zoek naar iemand die het gehele SEO proces uit handen neemt? Dan doe ik dat graag voor je. Het komt ook regelmatig voor dat bedrijven een gedeelte van de SEO uitbesteden.

Een voorbeeld is de basis van de SEO (technische SEO en SEO content van de website). Weet je nog niet waar je precies naar op zoek bent? Dan is een belletje de snelste manier om hierachter te komen. Met een aantal vragen kom ik vaak snel achter de doelstelling en hoeveel uur ik hiervoor nodig heb.

SEO Den Haag en Ralf
SEO Den Haag en Ralf houdt in dat ik je help bij het verwezenlijken van jouw wens op SEO-gebied in Den Haag. Door mijn werkwijze te doorlopen helpen we elkaar naar de finish, namelijk dat jouw website bovenaan Google staat. Ik vind het belangrijk om goed in contact te blijven, dus als je iets wil weten of vragen hebt kun je mij altijd mailen. Mijn mail beantwoord ik elke dag.

Door de SEO-werkzaamheden uit handen te geven kun jij weer doen wat je het liefste doet binnen je bedrijf. Ik ben doordeweeks goed telefonisch bereikbaar. Voor al mijn klanten sta ik 5 dagen per week klaar om de SEO-gerelateerde vragen te beantwoorden.

Op zoek naar ondersteuning bij de vindbaarheid van jouw website? Vraag een vrijblijvende SEO scan of offerte aan.

Vrijblijvende SEO scan aanvragenVrijblijvende offerte aanvragen

Waarom een SEO specialist in Den Haag?

Een SEO-specialist in Den Haag is nodig om de bezoekers naar jouw website te krijgen. Anders is je mooie website voor niks! Er zijn veel voordelen. Ik heb de belangrijkste op een rijtje gezet:

Geen kosten per klik

Geen kosten per klik. In tegendeel tot het steeds duurder wordende Google Ads, kosten organische bezoekers niets. Dit maakt dat het, met name op de lange termijn, een sterke aanvulling op de marketingstrategie is.

Omnichannel

Het versterkt je andere marketingmiddelen. Een duidelijke omnichannel marketingstrategie met SEO als fundering zorgt voor de continuïteit hiervan.

Meetbaar

Zicht op de stijgende lijn doordat SEO goed meetbaar is. Met duidelijke maandelijkse rapportages en evaluatiemomenten kunnen we het proces in de gaten houden.

Relevante bezoekers

SEO in Den Haag zorgt ervoor dat bezoekers jouw website als eerste zien. Met een relevant stuk vastgoed op de zoekresultatenpagina worden bezoekers naar jouw website gestuurd. Dit zijn enorm relevante bezoekers doordat ze al op zoek zijn naar soortgelijke diensten.

Op zoek naar hulp bij de vindbaarheid in de zoekmachines? Laat je gegevens achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Aan de slag met SEO Den Haag

Deze punten maakt het belangrijk om SEO-werkzaamheden uit te voeren. Uiteindelijk zal het leiden tot meer klikken op jouw website wat resulteert in een hogere naamsbekendheid, conversie en uiteindelijk omzet.

Nu is het tijd om aan de slag te gaan met SEO in Den Haag! We beginnen bij de eerste fase; contact. We bespreken details over je bedrijf wat de marketing en website betreft. Wat deed het goed in het verleden? Wat deed het minder goed? Welke internetstrategieën worden er gebruikt en wat is de staat van de website?

Door dit te bespreken kan ik een helder plan opstellen en kunnen we samen zorgen voor optimale zoekresultaten. Graag mailen op ralf@ralfvanveen.com en bellen kan op +31 6 23 96 99 57.

Waar let je op bij het inhuren van een SEO specialist?

Google heeft een video gemaakt over het inhuren van een SEO specialist. De markt van de zoekmachine optimalisatie is ondoorzichtig en er zitten veel “rotte appels” tussen. Dit maakt dat het erg lastig is voor bedrijven om een gedegen SEO specialist te vinden.

deze video neemt je mee in de manier waarop Google een SEO specialist uitzoekt. Daarnaast geven ze tips waaraan je een kwalitatief hoogwaardige SEO’er kunt herkennen.

Contact